La France (22)
Raspunsuri - Pagina 13
liliprejbeanu spune:
Servus fetelor,
care sunt tarifele pentru scoala de soferi?
Cam cat dureaza cursurile?
Mercic,
Liliana
Corina spune:
Eu am platit la inscriere 150 euro!100 euro pt lectiile de cod(valabil un an),30 euro frais de dossier si 20 euro prima ora de evaluare!
O ora de conducere costa 26 de euro si trebuie sa faci minim 20!
Voila
Corina si Anna nazdravana!!
nadine2004 spune:
Bravo, Corina, multa bafta iti doresc!!! Vad ca la tine ora e mai ieftina, eu platesc 28 pe ora dar cred ca gaseam si mai ieftin, insa fiind instructorul sotului meu am zis ca e mai bine; in plus e de acord sa faca ora pe masina mea, asa ca imi convine!Maine am a doua ora dar azi vreau sa iesim putin cu masina!
Am notat si eu retetele de papanasi! Sotului meu ii plac si tot el mi-a facut prima data, dar asta in ro!Aici nu am stiu ce fel de branza sa cumparam! Dar o sa incercam cu cele spuse de voi! Mi s-a facut o pofta, cu toate ca eu nu prea sunt cu dulciurile!Sunt anormala, nu?
Aurelia spune:
Oauuuuuuu! fetelor ziceti merci pentru 26-28 de euro ora de condus !!
Ia intrebati-o pe Elena cit costa pe la ea prin zona !!!ca ea zicea ceva de 30 de euro si +!!!!
Eu la mine de exemplu a fost ca si la Corina 175 de euros codul ,inscrierea si ora de "evaluatiune"!!!!apoi fiecare ora de condus in parte era 27 pe vremea mea si a ajuns la 29 pe la sfirsit ianinte sa iau permisul !!!!!
Bine ca dupa ce am depasit 100 de ore.....cum era instructorul vecin cu socri si necunosteam bien i-i plateam la negru fara chitanta si fara tva !!!!!pentru mine tot era bine ca economiseam aproape 20 de euros la 4 ore de condus!
Aura&Luca,2 ani si 8luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e
Aurelia spune:
Apoi mai este o taxa de 35 de euros pentru a da codul ,pe care daca nu-l luati o dati de fiecare data cind treceti codul si inca una de 46 s-au 49 nu mai stiu bine cind dati traseul !!!!!!!
didita spune:
Aoaleu ce scumpa e scoala!!! Bine ca mi-au echivalat astia permisu' fara lectii ca altfel... deveneam fffff ecologista!
Eu m-am apucat de supa cu galusti (pt prima oara in viata mea) si ma gandesc cu groaza ca s-ar putea sa le imprastii rau de tot! sau si mai grav sa nu le pot taia cu lingura in farfurie!
Tineei-mi si mie pumnii va rog frumos!
Aurelia spune:
didita ,sintem cu gindul la tine ,stiu ca era un schipsis pour que galustele ies pufoase dar nu mi-l mai amintesc caci n-am facut prea des si s-au scurs multi ani d ecind n-am mai facut!
In alta ordine de idei cunoaste cineva acest mijloc de comunicare cu romania?
Connaissez-vous le logiciel Skype ( wwww.skype.com )?
Une fois téléchargé sur votre PC vous pouvez appeler n'importe où
dans le monde tout autre PC possédant le même logiciel. La
communication verbale est meilleure que si vous parliez au
téléphone. Et le tout est gratuit.
Il vous est également possible d'appeler un poste fixe depuis votre
PC, mais c'est alors payant. Avec une TVA de 15 % si vous êtes
domicilié en UE (aussi non cette TVA ne semble pas due et le taux
semble être celui du GD de Luxembourg)une communication au Canada
par exemple vous coutera 0,020 euro la minute ! Pour la Roumanie
c'est un peu plus cher, mais reste ridiculement bas: 0.092 euro la
minute pour Bucarest par exemple. Le reste de la Roumanie et un
appel vers un GSM est un peu plus cher. Tous les tarifs se trouvent
sur le site.
Je ne suis pas actionnaire de Skype, mais depuis que j'utilise ce
moyen de communication ma facture de téléphone à bien diminué :-)
emoison spune:
Eu platesc 34 de euros pe ora, si 70 de euros examenul de conducere ...
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
emoison spune:
Eu despre galusti stiu asa: 1. Bati ouale bine-bine, sa iasa galustile pufoase 2. fierbi una de proba, daca se imprastie mai pui gris 3. cind le pui la fiert, trebuie sa le "sperii", adica imediat dupa ce le-ai pus pe toate in supa, torni niste apa rece. Spor la treaba!
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
lu.more spune:
Hai, ca mi-ati facut pofta cu galustile voastre! Eu pun in compozitie si o lingurita de ulei, si asta le face pufoase.
Cat despre cate linguri de gris la cate oua, nu stiu, ca le fac din ochi...
Cat despre scoala de soferi, si eu sunt la fel ca didita: mi l-am echivalat pe cel romanesc... Altfel, as fi plans si eu ca voi, ca permisul tot ar fi trebuit sa-l obtin...
Despre skype, Aurelia, inteleg ca trebuie ca persoana din Romania sa aiba si ea instalat programul. Si apoi, sa stea conectat la internet pe timpul convorbirii... Eu prefer sa-i sun eu, sa nu-i mai bag la cheltuieli...
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld