mamici de noiembrie-decembrie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata burticutzelor si mamicutzelor,
vad ca azi noapte nu a nascut nimeni....e liniste si pace.
mama mia si eu ce bine am dormit dupa oboseala de ieri...azi astept alta serie de musafiri pe la ora 17,
alex trage de mine sa merge acum in parc dar e asa de urat afara, ceata....si dupa amiaza cand se face frumos nu mai pot iesi cu el...
va pupici si ma duc sa pap ceva ca nu mai rezist

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Neata burticutze, mamici di bbei mici!...

YO mi-s pe aici... Va pupici...

In fiecare dimineata ma uit in oglinda si parca sunt si mai umflata ca in ziua precedenta... A inceput sa nu-mi mai placa deloc de mine...

MOSS ma gandesc la tine si ma rog ca totul sa fie bine... Si va fi bine!

Pentru cele care veti naste azi: nastere usoara si bbi sanatosi...

Ca eu fetelor, sunt sigura (asa cum ziceam si ieri)ca mai avem mamici, dar nu stim inca!

Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

MONICA am vrut sa te intreb de ieri: parca ziceai ceva de ziua ta in aceasta perioada? Cand este mai exact?

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis, mersi mult. Sa stii ca ai dreptate, doar de aici intru cu Opera dar nu ma gandisem la asa ceva credeam ca este o problema cu reteaua.

Otilia, DPN 9 Decembrie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav

Felis, mersi mult. Sa stii ca ai dreptate, doar de aici intru cu Opera dar nu ma gandisem la asa ceva credeam ca este o problema cu reteaua.

Otilia, DPN 9 Decembrie

OTILIAV ma bucur ca te-am lamurit.

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

merge site-ul!
ceva noutati? cine si ce mai bea ? cine si cum a mai nascut?

cu David, 34 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Sa intzeleg ca nici la voi nu a mers DCul?

Cand nu merge netul, cand nu merge DCul...

Haideti fetelor.... Ceva vesti?

Eu nu am nici o veste... Poate voi...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

TRY astazi e DPN-ul tau ce faci?nimic-nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fetelor simnt ca mor; am senzatia ca mi-a ajuns burta pana in gat; aceasi senzatie ca la prima srcina, cand nu puteam sta nici culcata, nici in popou; ma mananca si ma doare in acelasi timp exact pe la capul pieptului, de-mi vine sa ma scarpin cu un somiog de sarma; parca s-ar rupe capul pieptului, asa ma doare: si cand tusesc ma doare; mai pateste cineva ca mine; sper sa nu ca este groaznic; burta ma mananca de-mi vine sa-mi pun pielea pe bat nu alta; incerc sa nu ma scarpin, imi dau cu kg. de crema, si ma tot mangai, numai sa evit scarpinatul; exact asa am patit si prima sarcina
Bits azi te-am sunat pe mobil, dar nu te-am gasit; scuzama de deranj; am vrut sa-ti spun ca se gasesc sacosele (ca sa le numim asa), care se pun langa patutul lui bebe, si bagi pempersi(am observat ca ai vazut ca are Try, si vrei si tu si ai spus ca nu ai gasit, de-aia mi-am permis sa te anunt); daca nu gasesti iti i-au eu si ti-o trimit pachet; am vazut vre-o trei feluri, si mai ieftine si mai scumpe(era una tare haioasa, compusa din 4 piese, separate, ce se legau de patutul lui bebe, dar in acelasi timp le poti si separa, si atasa si la carucior cand iesi la plimbare)
Eu azi am cumparat in sfarsit patutul lui bebe, la-am si montat, de maine incepand pregatirile si arnjamentele; de fapt la tura asta prea multe cumparturi nu am facut, dar cu patutul am stat mult pe ganduri, si pana la urma din cauza fricii de a nu da Arisa peste bebe, ne-am hotarat sa cumparam; macar ca bebe sa doarma, si sa nu faca fite ca Arisa

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Mai dar am presimtire ca Bits si Try or sa nasca in aceasi zi, si atunci o sa fie dubla sarbatoare; ce spune-ti fetelor

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput