mamici de noiembrie-decembrie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 11

anne-marry spune:
quote:
Originally posted by Ele
fetelor, am revenit..mai multe.
Pe 26 oct la 9,15 ( de Sf Dumitru)s-a nascut Ana Denisa de 2,600 kg. Acuma suntem unele mici iar altele obosite, revenim mai tarziu cu detalii. Aaaaaa, prin cezariana cum am fost planificata.
Elena, 38 sapt, DPN-5nov
FELICITARIIIIII

sa fiti fericiti si sanatosi elaaaaa
anne-marry

pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

ionela roxana spune:
Ele sanatate muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulta tie si fetitei si Denisa sa va aduca numai bucurii
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

anne-marry spune:
quote:
Originally posted by simonacip
maninc bomboane si ma mustra constiinta cumplit.... Imi va fi si frica cind va trebui sa ma cintaresc data viitoare...
Simona, 39 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/simonacip
lasa mama ca nu esti singurica la acest calvar....manac ca ma DOARE efectiv stomcaul de foame, desi nu pot zice ca trece mult timp de la ultima masa, si ..... apoi am niste mustrari de constiinta de moooor...si azi cand am facut baitza si m-am vazut in oglinda am crezut ca lesin nu alta !!!!!!! am facut celulita si vergituri ca la .... ca la ... ca la nus ce.....

anne-marry

pozele mele

try spune:
Ele, am inteles. Ma gandisem ca a fost un caz clasic de cezariana programata (asa cum se obisnuieste cu 2 sapt. inainte de DNP) si nu stiam de ce nu au lasat-o pe bebelina sa mai stea acol odaca tot era asa mica.
Cum ma simt, Onitza? Abandonata de Doamna Barza. Parca zici ca la toata lumea a venit autobuzul in statie si la mine nu.
Si te rog frumos sa nici nu te gandesti sa nasti inaintea mea. Adicatelea cum? Eu si cu DNP de oct. Si tot fetele de dec. Sa nasca mai devreme? Ce dreptate-i asta?
De ce dau filme de groaza? Pai in America se sarbatoreste Halloween-ul. La noi numai de-astea vezi de cateva zile incoace. Si probabi lca prin simpatie va dau si voua tot filme de-astea.
Bitsule, slabe sperante, nimic, nimic. Si la mine Alexutzu’ la fel. De 3-4 zile da din maini si din picioruse de mama, mama. Ieri deja incepuse sa ma deranjeze pe unde lovea el si cum se misca: ba ma intzepa colul de parca era cineva cu un ac acolo, ba ma apasa pe colon de parca imi pusese cineva un pietroi in fund. Semn bun sa zicem ca ar fi faptul ca si ieri am avut timp de cam o juma de ora o senzatie de durere de ciclu, dar iarasi, ca si vineri seara, nu am putut s-o identific clar, nu ma durea nimic, insa aveam asa ca o senzatie. Si inainte de aceasta senzatie de durere mi se intetzesc si contractiile false. Cam 4-6/ora, dar dupa o ora se cam duc si revin la desimea lor obisnuita. Sotul zice ca in urmatoarele zile el e sigur ca bebe va iesi, ramane sa vedem cand, totusi.
Eu am mari probleme cu buzele. Mi se usuca buzele intr-un hal fara de hal. Si am si tendinta mereu sa mi le rup si uite-asa stau cu rani pe buze. Ma dau mereu cu Labello, dar tot degeaba.
Hai ca-s nebuna. E deja ora zece (dimineata) si bebicu’meu nu a miscat deloc pana la ora asta. Am zis eu ca doarme, doarme dar pana cand? Nici macar o miscare, o singura adiere. Si dai si misca la burtica, impinge in stanga, in dreapta, zguduie : nimic, nimic. In gandul meu : baietu’ asta ori doarme ca nesimtitu’ ori ce? Pana nu am impins mai tare nu s-a sinchisit. Dupa vreo 10 incercari de-ale mele a catadicsit si el sa miste usurel, dar ca un urs care hiberneaza, apoi s-a dus inapoi la culcare. M-am linsitit. Ma traznise asa un gand… nu va spun. Acum cred ca l-am trezit ca vad ca a inceput sa se intinda molcom. Acum imi pare rau ca l-am trezit, poate se culca la loc, dar chiar palisem un moment la gandul ca s-a intamplat ceva. in a 40-a sapt., DNP 31 oct.

try spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
Mai dar am presimtire ca Bits si Try or sa nasca in aceasi zi, si atunci o sa fie dubla sarbatoare
; ce spune-ti fetelor
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
Si-uite-asa s-a facut canadianu' frate cu japonezu'

anne-marry spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Fetelor, cazul lui Camys este singurul din ce cunoasteti in care greutatea copilului a fost estimata gresit??? Pt ca ea la un moment dat imi spunea ca la ea in Vilcea aia nici nu au auzit deanestezie epidurala...Poate nu auzisera nici de masurarea ccorecta a greutatii...Zic si eu...
Simona, 39 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/simonacip
simona si eu sut tot din vl. tipa la care a mers cu echo..nus ce sa zic..este cea mai buna de aici si mai interesantr este ca si-a laut de curand si un aparat echo performant. eu stii ce cred ca s-a intmaplat? ea da kg cu aproximatie functie de masurile pe care le face, acum daca catalina, fetita "lui" carmen avea poate picioruslw mai lungi sa zic, sau capusorul mai mare..era mai dezvoltata ca lungime, nus ce sa zic....ca ei nu au cum sa cantareasca fatul la echo, normal....acum, eu sincera sa fiu NU am mai auzit astfel de cazuri.
cat despre epidurala, nu ca nu au auzit, insa nu vor sa o faca .. eu cred ca traiesc cu impresia ca te amortesc prea rau..nus..chiar am sa imi intreb si eu dr ginecolog. ce sa iti mai zic ca asistenta dr de familie CHIAR NU AUZISE DE ASA CEVA..ce sa mai..ceva de speriat... un verisor care este medic, mi-a zis ca nici pe la craiova, unde este centru universitar, nu fac epidurala ca nu sunt f priceputi sau cam asa ceva...mi-a zis ceva la genul ca NU SE BAGA. acum, daca sunt fete de prin craiova care stiu contrariul, pot sa ma contrazica ca nu ma supar. eu am relatat numai ce mi s-a spus.
anne-marry

pozele mele

dama spune:
Fetelor, abia acum am reusit si eu sa mai intru, ca ba n-a mers site-ul, ba la gasit pe al meu sot sa lucreze la calculator, ca cica eu il am toata saptamana (cam are dreptate).
Deci nu vrea nimeni sa (se) nasca de Halloween Ma gandeam eu, asta sarbatoare pagana, iar noi nastem ingerasi, nu-i asa, fetelor? Apropos de sarbatoarea asta, am facut in sfarsit si eu tortul diplomat cu care mi-ati facut pofta mai nu stiu cand...ei si l-am ornat ca pt sarbatoarea asta si acum abia astept sa-l pap. Dar vreau sa am si motiv de sarbatorit, asa ca
Kenzo
si
Alexut
.
Try, exact intepatura in col simt si eu cateodata, dar mai ales seara zici ca bebe sfredeleste cu o bormasina pe acolo (cateodata ma doare rau). Care o fi explicatia logica a fenomenului asta, ai idee? Il mai si cert pe Davidutz si-i spun sa stea locului, mai ales ca ma mai impunge si in coaste cu putere. Doamne ce energie au deja... dar cum spuneai si tu cand nu misca catva timp imi fac griji, si da-i si impinge la el prin burtica sa vad daca doar doarme sau ce se intampla. Apoi imi raspunde usor si imi dau seama ce mama denaturata pot fi. Cred ca o sa mi se para asa si cand o fi nascut si o sa stau toata ziua sa-l pazesc sa nu i se intample ceva puiului. Cred ca toate suntem asa, ca doar mame suntem.
37 saptamani
pozitze

Ele spune:
Buna viitoare mamici!
Fetitza mea e scumpa foc si e si cumintica. Nu imi face probleme asa ca mai am timp de cate un mesaj scurt.
try, uitasem sa-mi schimb semnatura, abia ajunsesem de la spital, eram in saptamana 39 cand am fost operata.
raluca.gabriela a, fost operata marti, iar sambata externata. Normal ar fi trebuit la 5 zile de la operatie (ziua de operatie nu se socoteste) dar daca totul merge bine poti sa vorbesti de plecare cu o zi mai devreme. Plus ca mai toate gravidele fac depresia de spital "postnatala" asa ca mai bine sa fii acasa.
Elena

onitza spune:
'Seara fetelor!! Cum va mai simtiti???
Ionela, de tine am aflat ca ti-e rau saracuta...stai cumva intinsa si intr-o parte, la mine functioneaza cand mi-e rau...
Try, stii care-i culmea nesimtirii, ca subiectul filmelor din zilele astea nu au legatura cu sarbatoarea "groazei", ...nop...De cativa ani incoace, au inceput sa difuzeze la TV numai filme cu explozii, bombe, violenta, crime, violuri, ...mi-e mie groaza sa ma mai uit, sincer...dar stii ce e mai tragic??? Intr-o zi ma uitam cu sotul la TV, si din curiozitate, am hotarat sa ne uitam putin la canalele de desene, (fiind mai multe...)sa vedem si noi ce desene au mai aparut pt. copii (gandul nostru tot la PAul era, ce desene o sa vada micutul), ne-am speriat, si aici la fel, personaje ce intruchipau raul, ok, dar roboti ucigasi, limbaj vulgar, nu ii inteleg, ce sa invete copii astia???? Mihai a zis ca el o sa fie atent la ce desene o sa-l lase pe Paul sa se uite, si nu prea mult, o ora /zi - suficient...stiu ca ne gandim departe, dar te sperii ce mai apare in societatea asta, pe cuvant...copii se maturizeaza mult prea devreme in ziua de azi, si oare care este varsta de aur alta decat COPILARIA?? In schimb am avazut ca sunt si desene educative, ce-i invata pe copii cum se formeaza de ex. fenomenele naturii: ploaia, norii, sau despre animale, astea...DAP...merg la sigur, nu?
Hai ca v-am zapacit, dat tin foarte mult la educatia copilului meu, si mai ales la respect...
Fetelor, azi am avut o pofta teribila de mamaliguta, cu ou fiert, unt si branza...o nebunie de bunatate!!! Asa ca , m-am pus pe treaba si am mancat o farfurie intreaga, si apoi cine avea probleme cu ...??? Sotzu in nici un caz...mai tarziu facem si niste mici...ne rasfatzam , ca de, e duminica azi!!
Simonel, nu fce rau o gura-doua de alcool in sarcina, serios!!!Dupa nastere, categoric interzis, intr-adevar, nici nu ma gandesc sa pun guritza pe ceva, nop!!!!
Astazi Paul a fost foaaarte vioi, a miscat mai tot timpul si-acum vad ca-i arde de joaca!!! Daca nu misca deloc si incep sa vorbesc cu el incepe spectacolul..mi-e asa de drag!!!
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

dama spune:
Anne-Mary si Simonel, pai, nu-i mai bine cum procedeaza astia pe aici ca nu-ti spun cate kile are copilul la eco, ci iti dau doar masuratorile pe care dr gineco le interpreteaza si isi da verdictul.
Anna-Mary, nu cred ca nu au auzit de peridurala (epidurala) dar sa stii ca si aici se incearca intai fara si numai daca nu rezisti durerilor (asta depinzand de puterea de suportare a fiecareia la dureri) pana la cel mult dilatatie 7 ti-o pun. Si asta pt ca daca nu anestezistul nu ti-o pune in cantitatea care trebuie (iti pune mai mult si te amorteste de tot) atunci cand trebuie sa impingi pt expulzie, nu mai dai randament (practic nu mai simti mare lucru) si dureaza mai mult si obosesti si tu si bebe. Chiar am vazut la una din nasterile prezentate la curs cum o mamica pur si simplu nu mai simtea toate contractiile si nici senzatia de impingere nu mai era aceeasi. E drept ca moasa te poate ghida foarte bine dar daca peridurala nu e bine pusa atunci si pt ea e o munca enorma (in cazul vostru pt dr vostri). 37 saptamani
pozitze