mamici de noiembrie-decembrie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, pai nu pot zice decat ca sunteti niste norocoase atat tu ct si Moss...sa va dea Dumnezeu nasteri usoare si bebei sanatosi...da, am vazut si eu cand a postat Moss mesajul ca era vorba de acelasi doc. Cred ca abia astepti sa povesteasca Moss cum afost nasterea cu doc, chiar daca te astepti numai la cuvinte de lauda despre el...ma bucur sincer ca ai capatat incredere in acest superom.
Si eu am incredere in doc. mea, stiu ca isi face bine meseria si mai bine astept s ama pronunt in ceea ce o priveste dupa nastere, cand intr-adevar o sa-mi fac o parere despre ea. Pana acum a fost ok, nasterea e momentul cheie, si cred ca atunci ii cunosti fata cel mai bine...eu nu-mi fac probleme, doar sa nu aiba tel. inchis, cand vine momentul, si e nastere naturala...
Fetele, voi cum stati cu contractiile dureroase? Eu am avut cam cinci pe ziua de azi...Acum am luat un no-spa ca am si burta taaare...Nu stiu cat mai stau...voi mai sunteti???

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA eu sunt pe aici...
Tot am vrut sa te intreb... Ai DPN f apropiat de al meu si ai contractii... acum si dureroase...... pai ce ai degand?... Ia exemplu de la MICHE si stai la rand... Lasa-le pe fetele astea din noiembrie mai intai... ca tu mai ai de tinut bb in casutza din burtica

Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by FELIS
de cate ori ma duc la alt subiect nu exista sa nu dau de tine pe acolo... ...

cam asa!

onitza daca te doare si nu trece cu no-spa, baga cu incredere un scopantil in ... unde e emoticonu cu poponeatza ca nu-l gasesc cand am mai mare nevoie de el!

Mergi la inceput

FELIS, vad ca acum suntem noi pasarici de noapte...; pai, am momente cand ma simt bine si momente cand...hopa si-o contractie...dar stai linistita ca instinctul meu e ca mi-o ia Bits inainte sigur...iti dai seama ce-ar fi sa nasc inaintea lui Bits????...nop, nici gand, nici nu ma gandesc...
APropo, ce se intampla oare cu programele astea tv, ...ca am vrut si eu sa ma uit la un film, si numai de groaza si violenta, horror, difuzeaza astia, ma si enerveaza, sincer, prefer sa nu mauit, nu-mi face bine sa vizionez asa ceva..., si nici somn parca n-am...
MIcheeee, tu dormi???

Onitza
DPN - 8 decembrie

Mergi la inceput

Gandacico, nu am acel medicament la indemana...vad ca a trecut cu no-spa, acum o sa ma bag si in pat..am mai "navigat" pe la Nasterea pe glob, sa ma uit la "De ce atat d emulte cezariene in Roamnia?" si inca tot nu m-am lamurit!...ce mi s-ar potrivi mie...off. As vrea sa iau o decizie corecta si pt. bebe si pt. mine.
Multam pentru grija, Gandacico!!!
Felis, tzup in pat la nani, ca e tarziu!!!! ; mai vorbim maine...cand ai examenul???
NOAPTE BUNA, BURTICUTE!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ELE felicitari pt bebelina!sa fiti sanatoase si sa nu faceti cunostinta cu invadatorii din burtica!.cat iti spusese dr ca are bebe inainte de a naste?a fostmarja de eroare marisoara?

KENZO al meu nimic.da din manute si din picioare dar nimic deocamdata.de fapt nu e problema lui,e problema corpului meu ca nu declanseaza mai repede contractiile.nasol mom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

na ca iarasi nu am somn. Ma scol din ora in ora la toaleta si asta pt ca, de fiecare data cind ma scol beau si cite un pahar cu apa....Dar nu pot sa ma abtin... Am asa o stare de greata si gura uscata...Asta ce-o mai fi. Pe la 12.00 am luat un no-spa, nici nu ma puteam ridica din pat din cauza burtii contractate...si colac peste pupaza mi se parea ca ma doare burta ca la ciclu . Mi-am propus sa nu fac vreo nefacuta, acum spre sfirsitul detentiei...Miine, adica azi nu merg cu sotul in Billa, caci recunosc ma batea un gind eroic sa merg..Dar lasa, data viitoare cind o fi aceasta.
Fetelor, nu mai beti, onitza, pls....uneori asa am si eu chef de bere sau ceva alcool, o gurita de vin, de gin tpnic, dar ma abtin.
Ralucule, daca alaptezi nici dupa nastere nu prea poti sa bei, ba dimpotriva trebuie sa fii mai atenta cu tot ce maninci/bei - trece imediat in laptele copilasului

Simona, 39 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Si mie imi cam ridica semne de intrebare greutatea estimata a bb-lui. Asta pt ca eu ma ghidam pt virsta lui oarecum dupa ce am citit in carti despre greutate...Oricum pina la urma nu stiu cum este, nu am nascut la 38 de sapt cum spuneam eu, probabil ca dr. au avut dreptate si tot 40 trebuiau numarate...Deh, cu ciclul asta neregulat al meu...Sper ca acuma, dupa nastere sa nu mai am probleme....desi, eu stiu???
Ihh, ce greata am

Simona, 39 sapt.

Mergi la inceput

fetelor, cum reusiti sa dormiti toate??? chiar toateeee??
Offf, urita e singuratatea hai,ca glumesc...Poate ma culc si eu...

Simona, 39 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

ELE, felicitari !!!

Sa-ti traiasca fetita si sa te recuperezi repede !

Simona, cred ca ai gura uscata de la no-spa , si eu am insomnii in ultimul timp din cauza mersului la toaleta , dar azi -noapte am dormit bustean ,ce bine a fost !!!

Mergi la inceput