Cei din zodia Gemenii, uniti-va! (02)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Aici si www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=647&&codcap=501&&idart=5898" target="_blank"> aici , mai gasiti, alte previziuni pentru 2005 !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Asa cum spune si Aida si eu am avut diverse "discutii" in oglinda...
Numai ca nu mi-am taiat singura parul. Am avut o tentativa in copilarie la capitolul frizerie dar pe capu' lu' frate-miu. Esec total. Noroc ca am o mama intelegatoare care l-a aranjat putin (ca ea este mai priceputa) ca sa poata merge la frizerie...
Doar ca schimb culoarile la par destul de des, adica niciodata nu ma fac acceasi culoare pe care am avut-o inainte. Si daca s-ar putea sa am vreo 2-3 culori ar fi si mai bine...
Ceea ce ma enerveaza la mine: nu sunt constanta in cochetarie adica azi sunt sport fara nici un dram de "culoare", maine mi se varsa tot budoarul peste mine, costum, pantofi cu toc...

Cat despre relatia cu tauri: este excelenta dar pana la casatorie ca dupa, incep sa-si scoata cornitzele iar toata libertatea de pana atunci se duce
Ceea ce iubim cel mai mult este armonia si facem in asa fel incat sa nu suparam pe nimeni si de cele mai multe ori ne modelam...iar relatia cu taurul comod care nu s-ar schimba pentru nimic in lume nu este deloc "profitabila".
Mai nasol atunci cand nu este nici ambitios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Gemenutzele, aveti carnete de conducere?
Eu maine dau examenul si-s moarta de frica (mai ales ca l-am picat odata ) si cei de aici sunt groaznic de pretentiosi si perfectionisti. Am citit in unele zodiace (si e si adevarat in cazul meu) ca gemenii sunt uneori superficiali si zapaciti, aerieni (daca tot e un semn de “aer”)… si am probleme la condus! Uit sa ma uit la semnele de circulatie, dau sa intru unde e interzis, uit sa verific unghiul mort, chestii din astea. La voi cum e?

Va pup,

CC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Ei, Catrinel, ceea ce spui tu ca ti se intampla nu este din cauza zodiei, ci din cauza lipsei de experienta, cu care cred ca toti ne-am confruntat la inceput.
Asa ca nu dispera si incearca sa te concentrezi in momentul cand te afli la volan, cu timpul ai sa vezi ca aceste motive de ingrijorare vor disparea.
Bafta multa la examen! Iti tin pumnii! Cand e data examenului ca sa fiu mai aproape cu gandul de tine?

lory

poze

Mergi la inceput

Catrinel iti tin pumnii!!!
Ca eu nu ma simt in stare sa ma urc la volan.
Dar, sunt cel mai bun copilot: nu comentez, nu dau indicatii, nu explic cum este mai bine sa mearga...iar sotul meu este incantat!
In schimb vb tot timpul despre altele...

Mergi la inceput

Multumesc, fetelor, dragelor, azi am avut examenul si L-AM LUAT!!! Muream daca il picam si a doua oara… A fost bine ca am putut sa ma concentrez, desi eram un sac de emotii, ofofof asa sunt eu…
Cind mi-a zis la sfirsit ca l-am luat, aproape mi-au dat lacrimile, dar si instructoarei cu care facusem scoala. Da, am putut sa ma concentrez, am si VAZUT semnele . deci se poate, nu tine de zodie, ai dreptate, Loredana. Multumesc ca te-ai gindit la mine!! Liliac1

Va pup!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Felicitari pentru permis! Si eu m-am simtit intr-al 9lea cer cand l-am luat. Imi era asa de frica (l-am dat abia la 24ani) tocmai ca nu pot sa ma concentrez indeajuns si c-o s-o dau in bara.. Eee, fost minunat! Mandrete de permis :))
Chiar ca nu depinde numai de zodie. SI mie mi se m ai intampla sa uit de unghiul mort, da' am noroc sa nu fie nimeni :)

Mergi la inceput

hehei, eu l-am dat la frumoasa virsta de 36, eram veterana grupului de pustani & pustoaice de liceu. Noroc ca mai era si sotiorul meu cu mine
Nici nu vreau sa ma gindesc cite ore am luat... Brrr!

weekend placut la gemenutze!!

Mergi la inceput

Felicitari, Catrinel!!!
Niciodata nu este prea tarziu pentru nimic. Varsta nu reprezentativa in ceea ce ne priveste. Cred ca Gemenii si la 150 de ani se vor simti tineri .
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Felicitari Catrinel! Ma bucur pentru tine!

lory

poze

Mergi la inceput