Cei din zodia Gemenii, uniti-va! (02)
Raspunsuri - Pagina 13
Catrinel_17 spune:
Multumesc, Loredana!!!! Chiar ca am sarbatorit, m-am scapat de-o grija!!
Si, ai dreptate liliac, gemenii nu vor fi niciodata prea batrini pentru nimica!! pe bune!! Si eu asa simt. Le place sa experimenteze si sa incerce lucruri noi. La mine e valabil...
la toate
ela2004 spune:
Felicitari si din partea mea Catrinel si sa-ti stapanesti sanatoasa carnetul de sofer...Si eu sunt o soferita de 1 an si jumatate si pot spune ca ma descurc destul de bine , si anume nu am avut nici un accident de masina, doar ca mai am unele probleme cu parcatul cu spatele ca nu realizez inca distanta si de ex. pana acum am intrat de doua cu spatele in ceva..si anume o masina si un pom....Dar in rest totul e bine...stii tu ca noi gemenele suntem responsabile de faptele noastre...
Va pupic pe toate gemenele proaspete intrate aici pe forum si de-abia astept sa aflam multe lucruri frumoase despre zodia noastra.
Catrinel_17 spune:
Multumesc Ela!!
Am gasit "Horoscopul Celtic" (e cu copaci!) si m-am gindit sa scot datele pt gemeni:
15-24 mai: CASTAN: Onest. Acest arbore simbolizeaza cunoasterea pura, studiul si in mod special, ocultul Acest nativ este independent, sensibil si autoritar. Un tip sincer, dintr-o bucata pentru care nu exista notiunea de gri, ci numai alb sau negru. Lipsa de diplomatie si sinceritatea afisata il pot costa adesea, insa prefera sa fie astfel decat sa faca compromisuri. Castanul este lent, el are nevoie de timp pentru a se obisnui si pentru a se adapta. In relatiile sociale, poate fi clasificat drept ingamfat sau prea transant, dar in spatele mastii sale de duritate s-ar putea ascunde un adevarat inger. Spiritul sau de sacrificiu nu are limite si va face tot ceea ce ii sta in puteri pentru a-si ajuta prietenii, dar numai daca este sigur ca acestia merita. In dragoste, poate fi ori timid, ori cu prea mult tupeu, dar un lucru este clar - este greu sa-i rezisti farmecului. Va uimi in primul rand prin timbrul sau vocal deosebit de placut si prin constitutia sa armonioasa. Trebuie sa invete sa nu mai fie atat de brusc si sa incerce sa rezolve problemele, oricare ar fi acestea, cu dragoste si rabdare. Poate fi un bun arhitect sau chiar un pictor, daca si-o doreste. reusita ii va surade in cea de a doua jumatate a vietii. Culoare - Cafeniu.
25 Mai-3 Iunie: FRASIN: Ambitios. Talisman benefic care apara de rele si incarca cu energii pozitive. Nativul frasin este foarte sociabil, placut si inzestrat cu un puternic magnetism. Isi face repede prieteni si reuseste sa-i mobilizeze si pe ceilalti in proiectele sale. Un tip dintr-o bucata, uneori poate deveni impulsiv, in special atunci cand se incarca cu prea multe lucruri deodata. Putin egocentric el va sti cum sa transforme orice situatie intr-un minim avantaj personal. Daca el simte ca are ceva de castigat, atunci va sti cum sa procedeze pentru a nu pierde aceasta ocazie. Frasinul este realist, el nu se pierde in detalii nesemnificative preferand sa mearga direct la tinta. In dragoste este fidel, dar mai mult rational decat sentimental. In cariera se poate evidentia ca om politic sau ca actor. Culori; Alb si negru..
4-13 Iunie: CARPEN:. Recunoastere. Carpenul reprezinta magia si spiritualitatea. Nativul carpen este foarte energic, activ si motivat. Subtil si enigmatic el va uimi prin eleganta sa si prin stilul sau optimist. Acest nativ este considerat drept un sofisticat deosebit de atractiv. El trebuie sa fie mai diferit decat restul semenilor, el vrea sa iasa in evidenta. Se ingrijeste foarte mult de aspectul fizic si de sanatate iar programul sau de viata este unul foarte sanatos. In dragoste, este mai mult traditional si mai mult senzual decat sexual. Reflexiv si responsabil, cel nascut in primavara poate deveni cu timpul un perfectionist excesiv, terorizandu-si familia cu remarcile sale critice si cu faptul ca el le stie pe toate. Se poate afirma intr-un domeniu artistic sau in relatiile publice. Culoare - Toate culorile naturii.
14-23 Iun: SMOCHIN: Intuitiv. Arbore asociat cu iluminarea, cu cunoasterea si meditatia. Ca arbore protector promite protectie si abundenta. Persoana guvernata de acesta este ferma in idei si matura. Ii place mult sa schimbe, sa calatoreasca si sa initieze in permanenta activitati noi. Se plictiseste repede si atunci simte ca trebuie sa schimbe ceva. Afectos si foarte sentimental este foarte legat de casa, de familie si chiar de prieteni. Iubeste natura si animalele. Considera viata ca fiind un joc de noroc in care nu intotdeauna castiga cei care investesc mai mult si datorita acestui lucru nu se forteaza prea mult sa-si faca o cariera. El nu vaneaza functii si nici bani, pentru ca el este constient ca va obtine de la viata tot ceea ce si-a propus. Va reusi in viata, insa, trebuie sa invete sa devina mai motivat. Norocul insa nu il va ocoli. Culoare - Albastru inchis.
Le-am luat de la www.ezoteric.ro
si mai este horoscopul arab la http://www.ezoteric.ro/arab/ destul de ciudat, este cu... arme.
Horoscopul celtic pe care l-am gasit in engleza e altfel, pe mine ma descrie mai bine:
May 15 to May 24 - Chestnut Tree
May 25 to Jun 03 - Ash Tree
Jun 04 to Jun 13 - Hornbeam Tree
Jun 14 to Jun 23 - Fig Tree
Chestnut Tree (Honesty! ) -- of unusual stature, impressive, well-developed sense of justice, fun to be around, a planner, born diplomat, can be irritated easily, sensitive of others feelings, hard worker, sometimes acts superior, feels not understood at times, fiercely family oriented, very loyal in love, physically fit.
Hornbeam Tree (Good Taste) -- of cool beauty, cares for its looks and condition, good taste, is not egoistic, makes life as comfortable as possible, leads a reasonable and disciplined life, looks for kindness and acknowledgment in an emotional partner, dreams of unusual lovers, is seldom happy with its feelings, mistrusts most people, is never sure of its decisions, very conscientious.
Ash Tree (Ambition) -- extremely attractive, vivacious, impulsive, demanding, does not care for criticism, ambitious, intelligent, talented, likes to play with fate, can be very egotistic, reliable, restless lover, sometimes money rules over the heart, demands attention, needs love and much emotional support.
Fig Tree (Sensibility) -- very strong minded, a bit self-willed, honest, loyal, independent, hates contradiction or arguments, hard worker when wants to be, loves life and friends, enjoys children and animals, few sexual relationships, great sense of humor, has artistic talent and great intelligence.
Pupici,
CC
liliac1 spune:
Multumim pentru informatii.
Nu ma regasesc decat cam in proportie de 80%.
Dar cred ca influenteaza f. mult si ora de nastere.
Eu spre exemplu am ascendent Capricorn. Si ma regasesc si printre caracteristicile capricornilor....
Mai fetelor, am si eu o intrebare: cum va simtiti in aceasta perioada?? Ca eu sunt deprimata rau!
Parca nimic nu-mi merge, nu am chef de munca, ma cert cu sotul, ma enerveaza tot ce mi se intampla...
Sa fie ceva in aer???
Cred ca trebuie sa stau linistita intr-un colt, poate-mi trece!
felicia0606 spune:
Buna! Hai ca am descoperit si eu subiectul asta!
Si eu sunt geamana (06.06.1966).
Am si eu loc pe listuta?
Felicia
http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606
Anina_n spune:
Cum sa nu Felicia ! Te trec pe listuta, imediat !
Fetelor, nu vrea nimeni lista sa se ocupe mai departe de ea ? In curand va trebui inceput un nou capitol.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn
felicia0606 spune:
Multumesc Nina.
Cata promptitudine (caracteristica gemenilor, de altfel!). Se vede treaba ca nu degeaba ti-a predat tie stafeta Gabbriela
Felicia
bibos spune:
Liliac1 ca sa-ti raspund la intrebare si eu ma simt oribil in perioada asta ...deprimata si parca toul nu are nici un sens....dar parca incet incet se limpezesc apele...e vorba de opozitia lui Pluto cu soarele natal...o perioada de tranzitie care a inceput la mijlocul lui 2004 si se va termina in iunie 2005....fetlor m-am apucat sa invat astrologie cand o sa stiu mai multe am sa va spun....
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by bibos
Liliac1 ca sa-ti raspund la intrebare si eu ma simt oribil in perioada asta ...deprimata si parca toul nu are nici un sens....dar parca incet incet se limpezesc apele...e vorba de opozitia lui Pluto cu soarele natal...o perioada de tranzitie care a inceput la mijlocul lui 2004 si se va termina in iunie 2005....fetlor m-am apucat sa invat astrologie cand o sa stiu mai multe am sa va spun....
... aoleu, asa de tarziu!? ... eu pana atunci ce fac cu starea asta nasoala? Nu stiu cum va simtiti voi, dar eu tot am o presimtire ca anu' asa o sa fie nasolic ... si plang dupa 2004
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici
felicia0606 spune:
Ce astrologie? Ce previziuni? Voi chiar credeti ca astea va ajuta la ceva? Vorbe goale. Ce-i cu starea asta sufleteasca neagra? Ia uitati-va pe geam. Soarele straluceste - parca este primavara. Trebuie sa va mobilizati singure. Ia ganditi-va la ceva frumos, ceva care va face placere (ciocolata de ex. sau o plimbare in parc cu bb - asta merge la mine ca nu prea am timp de plimbare). Eu ador ciocolata!!!
Ce sens are sa plangem dupa trecut? Mai bine incercam sa facem si prezentul la fel de frumos. Eu una nu ma mai gandesc la trecut niciodata. Incerc sa retin din trecut doar fazele placute, pe celelalte le sterg cu buretele - NU EXISTA si gata!
Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti un pic mai optimiste. Ce daca scrie in horoscop o grozavie - ei uite de asta nu mai ploua.
Felicia