Cei din zodia Gemenii, uniti-va! (02)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Sincer, imi pare tare rau pentru decizia Gabbrielei, dar trebuie sa o respectam!
Isabelle, esti bine venita printre noi!

lory

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hei fetele vreau si eu pe listuta. Am mai scris odata de mult, dar nu am aparut.
Liliana - 29. mai . 1967

Multumesc mult de tot.

Liliana si Adeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Ploux, isabelle bine atzi venit, suntetzi pe lista acuma.

Va doresc o viatza frumoasa, plina de bucuri si impliniri, multa sanatate si fericire.

PS: Anina_n se va ocupa de lista deacuma inainte, cand ajungetzi la capitotul urmator cine doreshte poate sa ia lista inprimire

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Stress? Nu stiu daca asta e cea mai mare problema.. eu sunt nervoasa daca n-am tot timpul parte de schimbari. si daca nu mi se face pe plac :)
Pana la bebe eram convinsa ca sunt superficiala pana in vf unghiilor,cand a aparut el, am gasit asa de multa dragoste in mine, si atat de adanca, incat nu m-am mai gandit la ce-am fost "inainte"..
da' e drept ca putem sa ducem muuuulte! si ca nu uitam, da' iertam repede. Mi-e tare greu sa cred ca vreun geaman uraste, intr-adevar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by Kittie
....daca nu mi se face pe plac :)
....da' e drept ca putem sa ducem muuuulte! si ca nu uitam, da' iertam repede. Mi-e tare greu sa cred ca vreun geaman uraste, intr-adevar...

Cata dreptate poti sa ai Kittie!!! M-am regasit in randurile tale!

Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy

Poze Revelion 2005
Creatiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Da' multe Gemanutze mai sunteti, fetelor ! Si va place sa scrieti, e clar !
In multe din cele ce scrieti aici, ma regasesc si eu, doar am ascendentul in Gemeni. Cred ca asta ma face sa fiu mai "vorbareata", nu tacuta, precum sunt Scorpionii deobicei.

Sanatate si pupici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

apropos de zodia Gemenilor: mi-am dormit mult de tot sa am un porcusor de Guineea, asa ca sotzul mi-a facut cadou... doi! cind am intrebat: "da' de ce doi?", el a zis: "pai ca sa nu va plictisiti" (adica eu si cu mine, care fac cit doua femei)
e drept ca iubesc cit doua femei, traiesc cit doua, muncesc cit doua, dar si enervez cit doua
cert e ca porcusorii sunt total diferiti: unul e foarte cuminte, altul e foarte zapacit si curios. m-a nimerit culmea, il iubesc mai mult pe-ala zapacit, care face cele mai multe nazbitii. cred ca asta spune multe despre temperamentul meu

iaca, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37768&whichpage=3" target="_blank">aici tocmai discutam despre porcusorii mei
pozele sunt aici

USA---Atl,GA---CANADA1---CANADA2---CANADA3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele !
Sunt si eu in zodia gemenilor,nascuta pe 26-05-1981 si am un baietel de 6 luni in zodia racului.
Am sa revin,pupici dulci.

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Alexandra, bine ai venit !
Te-am trecut pe lista ! Spor la povesti cu Gemanutzele !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Gemenicilor! am citit horoscopul pentru anul 2005 la acvaria.com si m-am intristat rau mai ales cele nascute intre 12-20 iunie au mari probleme anul acesta probleme legate de intelegerea destinului si echilibrarea karmei ...cica vor fi multe piedici si pericole pe tot parcursul anului dar ca totul nu este decat un test al destinului si ca anul acesta se va definitiva personalitatea ....m-a dat peste cap treaba asta...dar in general e un an bun pentru restul linistit si benefic in domeniul maternitatii , financiat social....mai stie cineva ceva de horoscopul 2005?
pupici
bibi

Mergi la inceput