Cei din zodia Gemenii, uniti-va! (02)
Raspunsuri - Pagina 10
aida_o spune:
Kittie, mumoaso
si io am tatuaj...e
...adica am doua:
in ordinea numerelor de pe tricou:
http://community.webshots.com/photo/177268406/227259392tgJJTG reprezentind 2 capete de vultur, aztece, pe ideea Yin-Yang
si inca unul, pe post de bratara:
http://community.webshots.com/photo/124283074/124283560ysvBDT
http://community.webshots.com/photo/150842881/150843465BOdLlK
http://community.webshots.com/photo/164578226/164579183cHXnlr
sper sa mearga linkurile.
la mine, tatuajele sunt strins legate de pasiunea mea pentru istoria precolumbienilor. sunt niste desene de inspiratie azteca, si nu m-am plictisit deloc de ele. le am din '99. e drept ca tatuajul de pe omoplat aproape ca-mi este "strain", pt ca il vad foarte rar
USA---CANADA1---CANADA2---CANADA3
aida_o spune:
quote:
Originally posted by rovki
Impotriva plictiselii eu am 2 remedii:o tura la Paris,
sau ma apuc si rearanjez mobila in casa.
Alice, ai atins un punct taaaare sensibil: nu-mi mai amintesc de cite ori mi-am rearanjat mobila prin casa, cind locuiam singura, in Bucuresti de cite ori venea cineva in vizita, auzeam "iar ai mutat mobila???". si nu zic,ma apuca inspiratia exact pe la miezul noptii
acum, ca m-am casatorit, e mai greu cu mutatul mobilei, ca nu vreau sa-mi sperii sotul
oana cretu spune:
Imi pare rau, Gabbriela ca pleci de pe forum. Chiar nu ma asteptam sa iei aceasta decizie, avand in vedere implicarea ta aici si prietenia de care ai dat dovada mereu. Cred ca in curand o sa ramana numai noii membrii pe acest forum.
oana si bebitza din burtica (40s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Kittie spune:
Haoleo, Aida, mama, da ce ochisori ai! Ptiu sa nu te deochi! ( nu sunt eu buna la deochiat, da' mai stii...)(si ca tot venii vorba de deochi, era sa inchid si eu dc pt totdeauna din cauza uneia care are gura rea si mi-o deochiat copchilu'...asa ca, Gabbriela, mataluta de ce ne lasi acilea, cu listuta care-ncontro?).
Mobila..hehe, m-am vindecat si de asta, ultima mutare a purtat semnatura mea (adica aranjarea in casa) si mi-a fost cam cam cu copilul in brate si cu scosul din cutii.. Iar p-al meu taur cred ca l-au apucat toate cele acum, in ultima vreme, inainte era muuuult mai bine :((( ce sa faci, nu numai gemenii au crizutze, cu toate ca, in viziunea mea, numai noi avem voie :)
lol
bibyrox spune:
Buna dimineata fetele! Ops sunt si eu pe listuta voastra si nici macar n-am participat la discutii cu voi aici. Ma iertati??? Si daca da..., ma primiti si pe mine in club? Promit sa fiu cumintzica, ascultatoare si sa nu trag chiulul!
Pupici pe burtici
Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy
Poze Revelion 2005
Creatiile mele
aida_o spune:
bibirox,
da' poftiti, nu va sfiitzi oricum, daca nu esti cuminte, chemam moderatorii, na!
USA---Atl,GA---CANADA1---CANADA2---CANADA3
Anina_n spune:
Dragi Gemanutze,
Gabbriela a hotarat sa faca o pauza totala la DC, pentru o anumita perioada de timp. Pana vom trece la un capitol nou, la rugamintea Gabbrielei, voi intra cu nick-ul ei, pentru a mai completa lista. Iar la inceperea unui nou capitol, voi preda lista cui va vrea sa se ocupe de ea, pana la revenirea Gabbrielei. Daca nu doreste nimeni preluarea listei, voi continua sa ma ocup eu de ea.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
An nou fericit !
bibyrox spune:
Aida multumesc frumos! Dar nu chemaaaaaaa moderatorii mai bine ma pedepsesti tu!
Anina am auzit si eu de Gabriela si imi pare tare rau ca pleaca... Si daca ea ti-a dat permisiunea sa intri cu nick-ul ei sa completezi listuta nu vad de ce nu te-ai ocupa tot tu de lista?! Eu una votez pentru tine!
Mai gemanutzelor voi cum stati cu stresul?..mai bine zis cu nervii? Eu de la un timp...de fapt de vreo 2 ani sunt mai mereu nervoasa, nu am chef de vorba...etc. Probleme mari nu am, cu dragostea stau bine, tinand cont ca anul asta voi fi mireasa... si nu-mi pot imagina de ce sunt asa.
Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy
Poze Revelion 2005
Creatiile mele
isabelle spune:
Buna la toate gemenele si nu numai. Si eu sunt geamana (16.06.1972) si m-am regasit, in principiu, cam in toate descrierile voastre : trec de la o stare la alta, nehotarare la cumparaturi, adaptabilitate la orice situatie, nevoia de schimbare (mai putin in viata sentimentala), incep multe si le duc (daca le duc )la bun sfarsit in mod superficial, iert dar NU uit nimic si daca se insista intr-o nedreptate trag linie urgent, indiferent de conjunctura.
Imi place foarte mult ca cei dragi sa-si aduca aminte de mine de ziua mea sau cu alte ocazii speciale, mai ales ca mie imi place foarte mult sa le fac mici surprize...
Sunt casatorita cu o balanta si am puiul tot balanta. In casnicie imi merge bine si cred ca mi-ar fi fost si mai bine daca eram mai indemanatica (nu"doua maini stangi"); cu toate ca se spune ca gemenii sunt indemanatici si creativi, la indemanare sunt catastrofa iar la creativitate am idei dar mi-e lene ...asta nu cred ca face parte din zodie!?
Ma primiti si pe mine in club?
Isabelle