Mamici de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 5

gabimovi spune:
dragi mamici
va scriu pentru ca si eu fac parte din grupul fericitelor de mai iunie
am o problema si va cer ajutorul
inteleg ca in perioada asta ai greturi
dar totodata trebuie sa si mananci
ei la mine astea doua nu se prea impaca
nu pot sa mananc nimic
am o permanenta stare de greata de vreo saptamana
si daca mananc ceva arunc inapoi afara
si apoi simt ca am ceva in gat tot timpul
simt ca ma inadus
va rog sa-mi dati niste sfaturi
credeti ca am sanse sa-mi treaca si altfel decat de la sine
mi-e dor sa mananc si eu sa ma satur
nici nu mai spun de pofte
ce-s alea
daca nu pot sa vad deloc mancarea
la voi cum e
astept sugestiile voastre
sarcina usoara si va pup

Maruta spune:
mai andree.a ... tu ai niste pisici superbe ... sa-ti traiasca ...
eu am pisicul in albumul foto ... e cel roscat ... il cheama Ariss ... de fapt Aristotel Zamisar's ... ca de ii de vita nobila ...
... o intrebare ... cum e viata alaturi de o vedeta ?
in rest ma simt bine ... eu nu am greturi ... nu am avut niciodata ...
nu mai am rabdare pana diseara ... si o zi cat mai usoara
Maruta 8 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

sperantza nu moare spune:
Cioc-Cioc, ma primiti si pe mine?
Va urmaresc demult, dar am asteptat vesti concrete sa ma inscriu in club
UM 16 sept, DPN 26 iunie 2005
am fost si eu sambata prima oara la dr. si mi-a spus ca as fi in 6 saptamani; mi-a facut si ecografie (la sp. cantacuziono) din pacate nu mi-a dat poza. Ce m-a nedumerit cel mai tare a fost ca mi-a zis sa-mi fac analizele la sfarsitul primului trimestru, cred ca ma voi interesa sa le fac in alta parte, vad ca voi deja stiti cum stati si mi se pare normal sa stiu din timp.
greturile n-au lipsit, insa sper ca au incetat, asa se pare. Mi-e mi-era greata culmea cand imi era foame. am avut insa niste dureri de burta groaznice, mi se intampla sa nu ma mai pot indrepta. Dr. meu a spus ca nu e firesc si mi-a dat ceva pe baza de progesteron, am luat doar o pastiluta si de 2 zile nu mai am nimic
au ramas durerile de sani si poftele (muraturile conduc topul preferintelor)
va doresc sarcina usoara
Andreea - DPN 26.06.05

Cornelia spune:
Buna dimineata!
Eu am pisica de cand ma stiu si am analizele negative la toxoplasma. E adevarat, ca de cand am ramas prima data insarcinata nu m-am mai atins de cutia lui si nici nu l-am mai dragalit. Si e si mare golan. Chiar acum sunt ingrijorata pt. ca a disparut de acasa de ieri dimineata.
Eu imi fac ecografiile la cabinetul dr-ului meu. Sunt multumita, pana la punctul ca mie nu imi da niciodata rezultatele scrise ale ecografiei, noteaza doar in fisa si eventual ataseaza "poze". Pt. linistea mea as vrea sa ma programez si eu la dr. Iosup, dar probabil pt. ecografia morfologica de la 20 sapt.
Eu mananc non-stop si imi e rau non-stop. Parca imi e din ce in ce mai rau. Cum ma opresc din mancat mi se face rau si daca mananc prea mult iar nu e bine. Abia astept sa mai treaca o luna in speranta ca se mai diminueaza greturile. Gabi si celelalte fete care nu pot manca, cred ca e groaznic, dar incercati totusi, pt. ca si eu am impresia ca nu pot si urasc toate mirosurile, dar daca mananc e mai bine. "Norocul" meu e ca eu nu vars (am varsat de doua ori in ultimii 10 ani, cu toate ca ma niste grize de fiere...).
Mickyyy, lasa depresia!!!!!!! Asteptam sa ne mai scrii.
Va pup
Cornelia

Androix spune:
Doamne, fetelor, de bine ce m-am laudat ieri ca nu mi-a mai fost rau de fro saptamana, aseara am crezut ca mor. Nu sunt inca edificata daca mi se trage de la friptura de la pranz (nu prea cred pentru ca mi-a venit rau pe la 6 iar eu am mancat la 12), nici nu mai conteaza de la ce, numai ca mi-a fost asa de rau cum nu mi-a fost niciodata in viata mea. Nu am niciodata in alta parte decat acasa, insa aseara am facut "botezul" si la serviciu si pe drum. Am tras frumusel pe dreapta, am deschis portiera si da-i si lupta. N-am patit asa ceva de cand ma stiu...
Zic mersi ca azi dimineata m-am trezit buna zdravana si sper sa nu-mi mai fie asa de rau niciodata.
Andreea, mai ce motan frumos ai! Si ce crezi ca sotul meu nu e puturos? Ba daaaa, grupa mare! Dar se pare ca a inteles si se conformeaza de fiecare data cand ii zic sa schimbe litiera. Witchie, eu am glumit, nu as putea sa-mi arunc matza pe geam, pentru simplul motiv ca as zbura imediat dupa ea aruncata fiind de sotul meu
Bun venit prospaturilor!
Gabi, nu stiu ce sa-ti recomand, incearca sa gasesti ceva de mancare care sa-ti placa. Pentru mine a fost salamul, pentru altcineva au fost cateva saptamani in care nu a mancat altceva decat mere de la frigider, alte fete beau apa plata cu lamaie, altele mananca muraturi. Trebuie sa existe si pentru tine ceva care sa te linisteasca. Incearca sa descoperi acel ceva si tine-te de el. Mai intreba cineva ieri de metoclopramid. Nu este nociv, stiu ca se pot lua pana la 4 pastile pe zi. Dar din pacate la mine nu a avut nici un efect, si am aruncat pastila cat colo "cu bolta".
Nici mie nu-mi da medicul meu rezultat scris la eco, nici macar fisa nu am. Nu stiu cum sta treaba, sunt cam nedumerita din cauza asta si daca nici sambata nu imi da il intreb clar de ce. Mai este cineva pacienta lui Tutunaru?
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

simonaeus spune:
Dragelor, eu imi fac echo la acelasi medic care imi urmareste sarcina.
Am facut la 9 sapt, voi face inca una sapt. viitoare la indicatia doctorului (sapt. 13-14) si apoi cea morfologica la 20 sapt. tot la indicatia medicului.
Medicul meu e la Medicover, deci toate analizele si echo le-am putut face acolo, unele platite, altele fara plata.
Toxo mi-a iesit negativ, dar doctorul mi-a spus sa stau departe de animale si in special de pisici.
Din pacate mi=a iesit CMV- IgG pozitiv, iar acum astept cu teama rezultatul de la IgM.
Sper sa fie bine si sa-mi iasa negativ. Tineti-mi pumnii.
In legatura cu burtica, dimineata nu se vede aproape nimic, dar pe timpul zilei cred ca ma balonez ca am o burta destul de mare.
Nu mananc mult, nu ma simt rau, iar greturile aproape au disparut.
Numai bine tutror mamicilorabia astept
Simona UM 08.08

nefertari spune:
Mickyyy , Mickyyy iesi la o plimbare , o inghetata ! Fac eu cinste ! Lasa depresia si revino printre noi !
Fetelor , sa nu ma intelegeti gresit (cum ca as fi lipsita de suflet ) in legatura cu pisicile ! Singura mea problema e legata de parul lor, de la care am o alergie teribila .
Si de la mine un bun venit mamicilor !

andutzy spune:
Buna ziua burtici, vizibile sau mai putin vizibile!
Aseara mi-am luat prima pereche de pantaloni speciali, deja imi plesnisera fermoarele la toate fustele si la toti pantalonii(astea la cele care mai intrau pe mine). La picioare am slabit, dar am abdomenul destul de bombat si ma deranjeaza orice ma strange pe burtica.
Dupa ce ma ingrozisem in ultima perioada de preturile afisate in magazinele de specialitate, am gasit in Bucur Obor magazinul Siliana, de unde mi-am luat o pereche de reiat cu 550.000lei, ceea ce nu se compara cu ce gasisem pana acum.
Ce ma sperie e ca simt o usoara tensiune in abdomen, ca niste junghiuri fine uneori si alteori ca o presiune constanta. E normal? Voi aveti asa ceva? Eu sunt panicoasa deoarece am pierdut 3 sarcini pana acum, e adevarat, pana in luna a 2-a si pe asta am tinut-o pana acum(12 saptamani) fara nici un tratament si fara nici o problema.
Va pup si sa avem parte de burtici sanatoase!
andutzy

gabitzam spune:
Mie doctorita mi-a dat sa iau No-Spa exact pentru cazurile de care zici tu, datorate probabil contractiilor uterului.

Mickyyy spune:
neferati, n-are sens sa mai revin printre voi....probabil v-as parasi peste cateva zile, maxim o saptamana .
Sarcini usoare in continuare tuturor .
Mickyyy si
Malina Ioana (31.03.2004)