Mamici de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Of , internetul asta e de groaza ! Pana reusesc sa accesez pagina asta ma plictisesc sau ma enervez !
Din cate stiu eu bb misca pe la 4 - 4 1/2 luni - cu primul bb am avut surpriza sa miste chiar de ziua mea !!!!! (pe la 4 luni si o sapt )
Acum sunt in 13 sapt. - ieri m-am asezat pe burta si cred ca mi-am deranjat puisorul - l-am simtit ca o galma mica si revoltata !
Cred ca pana la urma depinde de sensibilitatea fiecareia dintre noi cat de repede il simte pe bb, sau de starea de spirit .

at andreea - si doctorii au zile mai putin bune asa ca nu te speria - mai intreaba odata ! - un " parca" nu inseamna inceputul unei probleme .

Aveam o poveste pentru Mickeyyy - n-am mai vazut-o demult . daca o vedeti sa-i transmiteti voi va rog !!!!! La prima mea nastere am intalnit o fata foarte curajoasa - nascuse prin cezariana primul copil si a ramas insarcinata cu al doilea la numai 4 luni . A pastrat sarcina, n-a avut probleme deloc si are o frumusete de baiat .

Cat ma priveste - nu m-am mai urcat pe cantar de saptamana trecuta insa incerc sa ma abtin de la dulciuri si am interzis celor din jur sa ma tenteze ! Burtica se vede putin , am renuntat doar la o pereche de blugi care oricum imi erau putin stramti . Citesc cu nerabdare ce se va petrece in saptamanile viitoare de sarcina si imi pare rau ca n-am avut asa o sansa si la primul bb .
Am luat rezultatul analizelor . Ma asteptam sa apar rahitica , pt ca intotdeauna am avut probleme cu calciul insa totul pare a fi ok , cu exceptia unei leucocitoze care ma nelinisteste . N-am apucat sa stau de vorba cu medicul fata-n fata si ma tot gandesc de unde ar putea fi - in afara de problemele cu dintii altceva nu ma deranjeaza .
Ma gandesc serios la echo !

Aveti grija de voi si sa auzim numai de bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Acu , daca tot am reusit - da-i si scrie !
DEDICATIE PENTRU VIITOARELE MAMICI CU PISICI .
Poate par fara suflet insa trebuie sa spui ! La primul bb se fataiau prin casa noastra vreo 5 pisici . Instinctul imi spunea ca trebuie sa scap de ele (la vremea aia nu auzisem de toxo ).Am insistat pe langa parintii mei , in a caror proprietate se aflau, sa ma scape de cosmar insa nu se indurau .
Si atunci am facut un lucru condamnabil : am luat pe rand 3 pisici , la intervale destul de mari (1-2 saptamani) si le-am dus departe de casa . Toata lumea a crezut ca au murit otravite iar eu mi-am recapatat linistea .

Asa ca daca aveti nevoie , nu ezitati sa ma contactati ! Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neferati, sunt pe-aici, va urmaresc din umbra, da' nu mai am dispozitia ca sa postez. Am picat intr-o depresie din care nu stiu cat de repede voi iesi .

Si daca tot m-a apucat postatul, fetele cu pisici, si eu am una acasa, si n-am avut probleme cu ea la prima sarcina. Fecalele ei sunt cele mai periculoase, asa ca daca il lasati pe sot sa se ocupe de curatenie ati scapat de mare parte din probleme. Oricum sunt foarte putine pisici purtatoare de toxoplasmoza (sau cum naiba se cheama exact boala), marea majoritate a matzelor nu's periculoase.
De porcusori de guineea nu stiu nimic din pacate.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri, fetelor! Acum am fost cu pisicile la doctor sa le vaccinez.. Nu pot sa le dau pentru ca sunt foarte atasata de ele. Cu timpul, e imposibil sa nu te atasezi. Mai ales ca am un motan alb, pufos si iubitor.. N-ati vazut asa pisica!
Nu mai rezist psihic.. in legatura cu toxoplasmoza asta.. Am sunat la Medsana unde am fisa. (Ne-au facut de la servici) Mi-au zis ca daca obtin o trimitere de la un doctor de acolo, nu mai trebuie sa platesc. M-am uitat pe site-ul lor si scrie asa: 430.000 Anticorpi Toxoplasma IgG(Toxo IgG) si Anticorpi Toxoplasma IgM(Toxo IgM) 470.000. Se fac doua tipuri de analize?
Cred ca o sa-mi fie greu sa adorm asta seara..
Dar inca o data va multumesc - m-ati mai linistit! Sper ca in cel mai rau caz sa o depistez si sa o tratez.
Va puuup pe burtici!

Andreea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu stai linistita, la mine e mai usor daca ii fac vant pe geam ca stau la 10...
Eu nu mai fac curat litiera de dinainte de a ramane insarcinata, asta o face sotul meu, iar eu sunt deosebit de incantata ca acum nu mai are ocazia sa-mi zica da tu de ce nu ii skimbi nisipul???
Si asta nu este prima pisica pe care am avut-o, si chiar am avut una care umbla creanga pe afara si o iubeam mult (adica cu pupaturi si dormit in bratele mele) si tot nu am avut toxo. Asa ca numai ca ai pisica nu inseamna neaparat ca ai si toxoplasmoza. Nu e cazul sa te sperii. Fereste-te putin, spala-te bine pe maini dupa ce ai intrat in contact cu ea si inainte de a manca si o sa fie bine.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Asa fac! Multumesc mult, tizo!
Iar in legatura cu curatatul tavitei, sotul meu e cam.. puturos, dar o sa incerc sa-l conving! Ar curata el, dar probabil dupa vreo zi..
Inca o data, multumesc fetelor!

Mergi la inceput

Si un link unde imi puteti vedea motanul: http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=4166&.dnm=c83e.jpg&.src=ph

Inca o data !!!
Si o seara frrrrumoasa! Fara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Primiti cu colindul? Stiu ca nu am ce cauta pe aici dar din curiozitate am intrat si am vazut razboiul cu pisicile:))
Eu am una bucata persana alba (actualmente tunsa militareste) cu care traiesc in buna pace dupa ce am deparazitat-o si am pus sotul sa aiba grija de tavita. Daca pisicile stau doar in casa si nu le dati prea des carne cruda, e putin probabil sa aibe virusul:) E insa momentul sa pasati responsabilitatea sotilor, chiar daca tavita va fi curatata mai rar. Important e sa le dati lor impresia ca ideea de fapt le apartine si in felul asta participa activ la bunul mers al lucrurilor. Nu aruncati bietele animale pe geam, n-au nici o vina. Noua chiar ne place sa spunem despre motan ca este primul nostru copil, copilul-paros-care-doarme-pe-jos.
Fac si eu pe desteapta acum si va mai zic asa din pragul usii, ca mie doctorul mi-a recomandat sa stau departe de salamuri si de mezeluri in general. Contin multe e-uri care mai ales in perioada asta nu va fac bine.
Sa fiti iubite si sarcina usoara:)

Anda, 28+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Androixeu imi fac echo la Diagnosis (Calea Floreasca 60) la Dr. iosup

Aurasa si bb 8 sapt.
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Andreea - da, se fac doua analize IgG arata daca ai avut si IgM arata daca ai infectia respectiva. Eu am facut analiza la CMU si a fost - prin iulie - 410.000 (IgG)si 450.000 (IgM)
Pupici

Aurasa si bb 8 sapt.
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput