Mamici de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

1. nelia - UM 26.07 DPN 2.05
2. at andreea - UM 26.07
3. CRISTINEL - UM 31.07
4. loreen - DPN 5.05
5. anky - DPN 8.05
6. mstroie - UM 4.08 DPN 14.05
7. Ada 74 - UM 4.08
8. micorint - UM 5.08 DPN 12.05
9. Cornelia - UM 6.08 DPN 12.05
10. sirod - DPN 12.05
11. simonaeus - UM 8.08
12. carolinah - UM 9.08 DPN 14.05
13. ile2003 - UM 9.08 DPN 15.05
14. Androix - UM 11.08
15. mygirl - UM 11.08
16. Corail - UM 13.08
17. mariamunteanu - UM 13.08
18. ciupercuta- UM 13.08
19. FlorentinaG - UM 15.08 DPN 22.05
20. andutzy - UM 18.08
21. mamaruta- UM 19.08
22. gusta - UM 19.08
23. KOKO NICOL - UM 20.08
24. roisin - UM 21.08 DPN 27.05
25. matilda - DPN 29.05
26. Mercedes - UM 30.08
27. gabitzam - UM 30.08
28. NewMami - UM 1.09
29. babygirl - UM 2.09
30. Aurasa - UM 3.09 DPN 10.06
31. tora97 - UM 3.09
32. crissi - UM 3.09
33. monu - UM 6.09 DPN 13.06
34. iuliana - UM 8.09 DPN 18.06
35. Danelutza - UM 8.09
36. Ruxel - UM 10.09 DPN 16.06
37. Maruta - UM 12.09 DPN 19.06
38. Medeea 76 - UM 13.09 DPN 26.06
39. speranta nu moare - UM 16.09 DPN 26.06
40. andreea.a - UM 24.09 DPN 1.07
41. nicodoh
42. nefertari
43. ade x
44. tcelen
45. karmen
46. gabimovi

Mari12+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Buna burtici!
Laurici, sper sa vii cu vesti bune in final.
Fetelor, eu sunt deosebit de incantata. Desi aseara am muncit de m-au luat durerile de mijloc (la mine in casa este santier si a trebuit sa scot tot din dormitor ca sa inceapa azi lucrul si acolo) totusi un lucru bun s-a intamplat: mi-am gasit cantarul. m-am suit pe el si ce sa vezi? Nu am luat nici un kilogram. Tot 80 am. In ciuda faptului ca mananc si de cate 5 ori pe zi, si ca burtica mi-a crescut considerabil totusi am aceeasi greutate. Si mi s-a mai intamplat ceva bun... Nu am mai avut greturi de saptamana trecuta. Am descoperit ce imi place cel mai mult sa mananc (sendvisuri cu pasta de unt si cu salam victoria si cu castraveti murati) si mai mult asta mananc cand sunt acasa. In rest totul este bine cu noi, astept cu nerabdare ziua de sambata cand voi merge iar la medic si sper sa-l vad si eu pe bebe.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna fetelor!
Am si eu o rugaminte, poate stie cineva.
Sun de dimineata in disperare la doua numere de telefon pe care le am ca fiind de la Centrul medical Diagnosis (231.67.41/42). Ori nu raspunde nimeni, ori suna ocupat.
Am aflat ca adresa nu mai este in Bdul.Mircea Eliade ci in Calea Floreasca 60, si incep sa banuiesc ca nici numerele de telefon nu mai sint actuale.

Stie cineva sigur, daca si-a facut vreo programare recent, la Diagnosis, daca astea sint numerele (231.67.41/42)?

Toate bune la burtici,
Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Androix, cum de ti-a crescut burta, ca vad ca ai UM 11.08 si eu am 9.08, deci suntem tot pe acolo. Mie nu mi-a crescut deloc. Ma rog, am si slabit 3 Kg de cand sunt gravida, ca, dehhh, greturi...

Parca mi-e ceva mai bine de cateva zile. Ieri mi-a fost crunt de rau, dar probabil si pe fond de oboseala de la nunta. Adevarul este ca am si luat din cand in cand Metoclopramid, ca nu mai puteam. Mie mi l-a recomandat dr. gine, dar nu prea am incredere in ea, asa ca nu stiu daca e intr-adevar safe. Voi ce stiti de Metoclopramid? Ati luat cumva? Eu am luat unul vineri, 2 sambata si unul duminica. Am deja 12 saptamani, dar oricum. Deci, ce stiti de el? Ca pare sa ma mai ajute. Medicii din jur pe care i-am mai intrebat par sa fie relaxati cand e vorba de asta, dar eu stiu...?

Joi mergem la a 2-a eco. Voi avea 12 saptamani si 4 zile, asa ca se poate masura bine translucenta nucala. Mergem la Sanador la dr. Meclea. La el am fost de fiecare data si cu Alina si mi s-a parut f. competent. Abia astept sa-l vedem din nou pe bebe. Si ne gandim ca in vreo 4 saptamani il vom simti miscand. Hurraaaaaaaaaaa!!!

Voi ce mai faceti? Cum mai stati cu greturile? Aurasa, am vazut ca tu o duci prost. Androix, tu bine. Celelalte?

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Buna fetelor! in sfarsit am terminat de bibilit listuta cu gravidutele.
Androix mi-ai facut o pofta de salam victoria, parca ii si simt mirosul, de-abia astept sa plec acasa sa-mi cumpar..
Si mie mi-a crescut burta si chiar se vede bine sub bluza, cam de la cate saptamani sa ne asteptam ca misca bebe?

Mari12+ saptamani

Mergi la inceput

Carolinah, pai io stiu cum mi-o fi crescut? Eu oricum eram grasunica bine si aveam burtica si inainte dar era moale ca era colacel de grasime si era mai mica. Acum e mai mare, rotunda (adica nu mai are aspect de colacel) si este tare. In concluzie e clar burta de gravidoasa.
Mai fetelor, eu nu stiu, m-ati zapacit, mai ales cele care sunteti la a doua sarcina. Voi nu facei eco la medicul care va supravegheaza sarcina? Mergeti la alti medici specializati numai pe eco? Cam ce masuratori trebuie musai facute in functie de varsta sarcinii? Sau lucrurile astea trebuie sa ni le spuna medicul obtetrician?

Iacs...imi da tarcoale o stare de greata care mi se trage de la o friptura prea grasa mancata la pranz...

PS am uitat sa va povestesc: cred ca l-am simtit pe bebe. Ori m-am tampit ori nu stiu ideea este ca eu am citit ca primele miscari simtite de mama sunt asemanatoare cu niste gaze in stomac pe care mama nu le ia in seama nestiind ce sunt. Iar eu ieri stand in pat am simtit niste gaze mititele dar clar erau prea jos ca sa fie gaze... Oi fi luat-o razna???

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by Androix

Eu oricum eram grasunica bine si aveam burtica si inainte dar era moale ca era colacel de grasime si era mai mica. Acum e mai mare, rotunda (adica nu mai are aspect de colacel) si este tare. In concluzie e clar burta de gravidoasa.

Andreea, parca sintem gemene :) Si eu simt la fel, si am si aceeasi greutate ca a ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

multam Mari ca m-ai trecut si pe mine pe listuta ...

Androix - mai ne inebunesti cu mancarea ... mai ales ca eu sunt mancacioasa de fel ... am 67 kg, adica aveam ... nu m-am mai urcat pe cantar de multisor ... dar parca vad maine cand o sa merg la doctora ... ca ma vede ca am inceput sa ma umflu ... si ma urca pe cantar ... si sa vezi atunci ...

asa ca acum visez ca diseara ma duc si mananc salam ... cu muraturi ...

in legatura cu semnatura mea ... nu are rost sa va bateti capul ... am inteles si eu in sfarsit cu e cu saptamanile ... asa ca ... no coment ...

Maruta 8 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Maruta,mi-ai facut si mie pofta de salam cu muraturimamaa..mamaa.

Anca DPN 08.05.05 si Bianca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anky

Maruta,mi-ai facut si mie pofta de salam cu muraturimamaa..mamaa.

Anca DPN 08.05.05 si Bianca

De la mine a inceput...

Andreea

Mergi la inceput