Mamici de mai-iunie 2005 (5)

Mamici de mai-iunie 2005 (5) | Autor: Oana_B

Link direct la acest mesaj

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34325" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (4)

Oana_B

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna fetelor.
Deja am ajuns la capitolul 5. Ce mai faceti? Cum stati cu gretzurile? Eu,tot ca pana acum. Adica nu cedeaza nici o clipita.

Lauricipani - eu am facut echo transvaginala si l-am vazut si auzit pe bb mic la 6 saptamani si 5 zile. Sfatul meu? Mergi la un echo performant si cere o echo transvaginala si atunci vei afla sigur. Eu iti doresc sa fie !

Pupici

Aurasa si bb 7 sapt.+
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Fetelor, multumesc din suflet la toate pentru raspunsuri. Azi la un moment dat am lasat totul si am fugit la echo iar. Ce sa va spun, este adevarat ca am sangerari dar in acelas timp si toate semnele de sarcina.
Extrauterina nu este mai mult ca sigur. Am controlat cu mare atentie impreuna cu dr.
Problema este ca azi mi-a spus ca "chestia din uter acum este mult mai omogena" insa nu vede sac.
Mi-a propus sa ma duc luni dimineata si sa-mi faca alta echo si daca nu se vede nimic nici luni atunci sa-mi faca curetaj.
Trebuie sa ma hotaresc si nu stiu ce sa fac. Sunt intr-o mare dilema.
E tare greu, sa spun da?sa spun nu, daca mai astept o fi bine?

Va mai incarc si voua gandurile si sufletele si-mi pare rau.

Inca o data va multumesc din suflet!!!

Pupi

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Eu ma pot consdera o viitoare mamica fericita! Am fost ieri la echo si l-am vazut pe puiutul meu de 11 saptamani! Am fost atat de emotionata!

Lauricipani, imi pare rau ca treci prin asa momente, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, pentru ca sunt la prima sarcina. Doar sa incerci sa te odihnesti, sa stai calma si poate bb o sa fie bine. Trebuie sa recunosc ca am fost putin speriata citind tot felul de experiente triste prin care trec unele mamici. M-am dus cu frica'n san la doctor, rugandu-ma sa fie bb sanatos. Medicul mi-a confirmat ca este totul normal si m-a chemat peste 6 saptamani. Mi se pare atat de mult!

Vreau sa va intreb daca este vreo viitoare mamica din Constanta. Eu merg la Dr. Rusa si vroiam sa aflu mai multe despre el. Mie mi-a placut la prima consultatie si am vazut ca este recomandat pe lista ginecologilor de pe forum.

Va pup si va doresc multa sanatate voua si bb-ilor vostri.

Laurici, sper din suflet sa fii o fericita!

mygirl 11 sapt.+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

bună ziua fetelor

ma bucur tare mult sa vad ca mai este cineva din Constanta. Vezi tu "mygirl" legat de cat de profesionist este un medic sau nu ,este foarte discutabil. Eu am nascut prima oara in 1996 cu dr.Deheleahu și a fost foarte bine și mai ales foarte corect( pe vremea aceea nu se punea problema "cat sa dai la medic sau nu"). Au trecut anii și după o sarcină pierduta la 22 de săptămâni am renunțat la ideea de a mai avea un copil, mai ales că soțul meu nu era prea încântat. A trecut timpul și am hotărât, mai mult eu decât amândoi, să mai aducem un bebeluș pe lume. Toate bune și frumoase însă nimic. Atunci am schimbat medicul și m-am dus la Lutescu-ea, fiind după spusele lumii specializată pe probleme de infertilitate. Am fost diagnosticată între timp de dr.Belcin de la Provita cu sterilitate cronică și după spusele ei slabe șanse de a mai avea alt copil. In iunie rămân însărcinată deși după ei nu era cazul, însă o pierd la 5 săptămâni printr-un avort spontan. Nu mare mi-a fost mirarea să constat în luna august o nouă sarcină. Am fugit imediat la Lutescu și imi spune ca nu este sarcina dupa 10 zile de intarziere a cm, mai ales că îmi face echo vaginal, iar eu aveam 2 teste pozitive. Am renunțat la tot renumele lor și am revenit la medicul meu dr. Deheleanu care mi-a confirmat sarcina și m-a bagat pe tratament imediat.Acum am 14 săptamâni, cred ca lucrurile evoluează normal. Am fost la echo la dr.Dascalu, este format complet fara dezlipirea placentei, lichid in cantitate normala, si in proportie de 40% este băiat- pe 20 nov. îmi spune sigur ce este. Pana la urma este bun medicul in care ai incredere și cu care poti vorbi despre toate nelamuririle tale.Si nu sunt putine pe timpul celor 9 luni...

Eu sunt la a doua sarcina , insă nu reusesc sa-mi scot din cap frica ca ceva se poate intampla, ca la urmatoarea vizita imi va spune că s-a oprit in evolutie, sau că are nu stiu ce malformatii. Pana misca ma gandesc cu groaza daca mai traieste, daca e bine ...Poate din cauza asta merg foarte des la doctor si echograf.Voi cum reusiti sa nu gandiți așa sumbru?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile2003 spune:

Buna tuturor viitoarelor mamici !!!
Sper sa ma primiti si pe mine printre voi ..si sper sa stau pe aici pana la finalul celor 9 luni!

Cateva date :UM 9 August DPN 15 Mai

Ma bucur ca mai sunt (viitoare)mamici din Cta pe aici ..si Loreen te inteleg perfect..eu m-am dus la aprox 2 saptamani la dr.Peteanu (fiul)..am facut si eco de fiecare data ..doar ca sa ma conving ca totul este bine cu bebelusul ...din pacate anul trecut am avut o sarcina pierduta in evolutie (la aprox 8 sapt) si acum ma ingrijorez din orice ..
Dar sa trecem la lucurile frumoase -am facut un eco la 10 saptamani si l-am vazut pe bebe care se misca destul de vioi ..pe cat era de mic ..inimioara ii batea cu 160 de batai pe minut ..super ..am capatat si o poza

Hai ca m-am intins ...pupici la burtici si bebici

ile11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna seara tuturor burticilor!

Laurici, sper ca luni o sa ai vesti mai bune!

Fetelor din Constanta, de ce nu veniti la "Mamici din Constanta"? Sunt mamici care au nascut cu dr. Rusa si cu dr. Peteanu. Va astept.

Babygirl, ce mai faci? Am citit ce ai postat la subiectul despre listeria. Imi pare rau ca medicul tau te-a speriat asa de tare. Ai vazut ca sunt atatea fete care au avut listeria in srcina, au tratat-o si bb-iii sunt bine!

Ca de obicei, eu in week-end am program de sangerari. Dar nu au fost decat cateva picaturi, asa ca sper ca lucrurile sunt spre bine.

Va doresc tuturor multa sanatate!

Va pup.
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Frumoasele mele burticoase, va pup dulce pe toate.

Maine o sa vad ce zice iar la echo, maine am 6 saptamani si 3 zile de la UM asa ca trebuie sa vad ceva in final.

Oricum o sa va tin la curent cu ce o sa fac cum vin de acolo.

Va pup mult.

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna seara, fetele! Eu sunt noua pe aici si mai mica.. adica dupa calculele facute DPN ar fi p 1 iulie. Insa sunt precauta, ma informez.. citesc si eu cat pot de mult despre sarcina, caci mama e plecata de 8 ani in strainatate si nici nu avem cea mai buna "relatie" posibila, asa ca nu prea am de la cine sa cer sfaturi. Decat de la voi.
Marea mea problema ar fi acum ca nu mi-am facut testul sa vad daca am toxoplasmoza. Am citit lucruri destul de infricosatoare despre boala asta!! Si am 2 pisici..
..Ce vroiam sa va intreb: la ginecolog se face analiza asta? Ca nu stiu unde sa ma adresez.. Am fost saptamana trecuta la control si mi-a zis sa vin peste 2-3 saptamani la un alt control, insa nimic de analize.. Poate o fi prea devreme.. nu stiu..
Va pup, va doresc o saptamana minunata!! Pupici pe burtici!

Andreea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna dimineata dragi burticute

Ce mai fac mamicile? Dar micile minuni din burtici?

Andreea - analiza de toxoplasmoza se face prin recoltare de sange la orice centrul de analize. Eu l-am facut la CMU.

Nu am info suplimentare despre bb mic din burtica decat ca isi face simtita prezenta cand mami exagereaza cu scuturatul si caratul sacoselor mai grele de 3 kg. De asemenea nu-i place mirosul de mancare, de cafea, de tigare (nici atat, iar tati este exilat in bucatarie cu toate geamurile deschise). Sambata a vrut, dupa ce toata ziua am trait cu apa plata cu lamaie (parca eram in reclama aia tampa cu manechinele), salata orientala . Si mi-am facut o salatica ffff mica dintr-un cartof, un ou si 1/2 ceapa. Greturi? Nuuuu, mi s-a parut cea mai delicioasa mancare din lume.
In rest, totul este OK. Nu am luat in greutate deloc, da chiar am dat (chestie probata pe o pereche de pantaloni care imi stateau f largi la brau, iar pe burtica stransi; inainte nici nu puteam sa ma inchei). Nu stiu daca asta e bine sau rau. Dr. mea, pe care o ador pentru faptul ca-mi raspunde la toate intrebarile mele de prima sarcina, mi-a spus ca nu-i nici o problema deocamdata, ca bb isi ia ce are nevoie din organismul meu si din depozite. Mai tarziu o sa-mi dea ceva vitamine si alte chestii de care este nevoie.
M-am intins la scris si a iesit un roman. De azi ma duc si eu la serviciu (am fost in medical)si mi-am facut provizii de lamaie si alte chestii antigreata.
Gata, ca eu sunt vorba lunga. O saptamana frumoasa si fara stress inutil (sa ne gandim la minunile mici care cresc in noi si care au nevoie de liniste si iubire)

Aurasa si bb 8 sapt.
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

buna burticoasele ... ma bucur sa aflu numai vesti bune de la voi ...

laurici - draga mea tu faci ecografiile la acelasi dr si la acelasi aparat ? cu curetajul nu m-as grabi ... doar ca nu-l vede pe bebe ... incearca si la alti doctori ... multa bafta ...

eu in acest weekend l-am initiat pe bb in ale pescuitului ... si a fost super ... in rest, inafara de faptul ca ne umflam pentru ca mananc sarat (altfel nu-mi place), suntem OK ...

loreen - nu te mai gandi ... daca e sa se intample se intampla ... asa ca zicem Doamne fereste ... si de data asta sa fie cu noroc ...

nici eu nu mai am rabdare sa vina marti seara ... e vizita la eco ...

Maruta 5 sapt.
DPN 19 iunie 2005; UM 12.09.04

Mergi la inceput