Mamici de ianuarie-februarie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Raspund mai mult si pentru alte fete, lichid prea putin s-a constatat in sapt. 36 si in sapt. 38 m-a operat.Pana atunci totul a fost in regula.Badiu a zis ca daca in sapt. 33 se intampla asa, atunci o scotea!
Deci pe 2 sept. s-a cosntata si pe 11 am nascut-o.N-au fost decat 9 zile cu lichid putin( nu deloc).

Sabina si Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Crinuta, parerea mea este sa nu iti faci probleme din cauza acelei scurgeri, tinand cont ca ai fost nu demult la control si dr. nu ti-a zis nimic si bebe este ok. si eu mai am mici pete umede pe chilot dar nu imi fac probleme, imi spunea dr. daca era vreo problema tinand cont ca eu merg lunar la control si la eco ,iar bebe este cu o sapt. mai mare, deci sarcina usoara si linistita in continuare sa avem!

Sara si David ,DPN 13-18 feb 2005
www.babababies.com/view/view.cfm?SiteID=11579" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Sara, asa am si eu, mici pete. Nu imi fac probleme, ci pur si simplu am vrut sa stiu daca aveti si voi asa ceva, si se pare ca asa este.

Tare scump e David in poza de la eco.

pupici

Crinuta si bb din burtica 31+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

fetelor, de 3 zile zac rapusa de o raceala crunta! Ma doare gitul, imi curge nasul, iar urechile si capul parca-mi sint infundate. Nu stiu cum m-am procopsit cu ea, insa am luat-o de pe-afara, asa ca aveti mare grija sa nu intrati in contact cu oameni raciti.
Cel mai rau este ca sint extrem de nervoasa, in special pentru ca nu pot dormi din cauza racelii (nu pot respira) si bb-lina simte iritarea mea.
Crinuta, nu cred ca-i cazul sa-ti faci probleme in legatura cu petele. Si pe site scrie ca sint normale, asa ca poti sta linistita.
Va pup si aveti grija sa nu raciti
Alina si BB-lina 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shini spune:

e cineva din oradea pe aici?

voi mergeti la scoala gravidelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alina Gabriela, imi pare rau ca esti racita. Si eu am fost, insa nu am stat asa fara sa imi pun picaturi de nas. Eu am pus Olynth pentru copii, altfel nu puteam dormi.

Oana, nici un semn, nimic?

Cornelia, te dau disparuta.

Crinuta si bb din burtica 31+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Dau si eu semne noaptea, somnambula. Asta numai din cauza ca am dormit pana la 11 (de fapt 10, ca se daduse ora, dar cu o ora in plus:))), si am dormit si dupa-masa vreo ora, pana a inceput Seb sa ma ia la suturi, si mi-a stricat somnul. Si George dormea cu mine in brate, cu mana pe burta, si, simtindu-l sub mana, s-a trezit si el. Si mi-a parut bine ca nu am fost doar eu cea trezita de Seb, cum se intampla intotdeauna.
Pupicei!!!!!

oana si bebitza din burtica (31s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Oana unde sunt pozele ca le astept si acum. Salutari de la cea mica.

Crinuta iar esti stresata mama? Lichidul acela il am si eu, si vad ca nu sunt singura. Stiu ca incepand cu luna a 7a este normal pentru ca ar creste secretia. La tine este vorba despre o secretie apoasa sau de altceva?
De Nayel stiu ca am citit pe site despre el si pe multe le-am vazut ca scriu de Nayel si de ce ti-am scris eu. Asa ca stai linistita ca esti pe maini bune.
Pompa????????? Tu nu vrei sa alaptezi natural?

"ingerasele" 31+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Ingerasu, pompa iti poate fi de folos chiar daca vrei sa alaptezi. mai ales la inceput, cand e faza cu "furia laptelui", daca bebe inca n-a invatat bine sa suga, si nu golesti sanii cumva poti sa ajungi la niste complicatii destul de serioase. Eu am o pompa tip siringa, de la chicco, si mi se pare foarte eficienta, cel putin pe langa cele cu para de cauciuc care sunt o prostie mare de tot. am auzit ca intre timp au aparut unele si mai bune, dar nu mai stiu eu cum se cheama.
se pare ca tratamentul meu si-a facut efectul, n-am mai avut contractii, asa ca am scapat de internare, cel putin pt moment. sper sa mai stea bebe cel putin o luna la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Adita multumesc de informatiile legate de pompa. Si eu am auzit de Medela si de Avent dar nu stiu daca sa-mi cumpar acum sau dupa nastere, mai ramane de vazut.
Bine ca s-a rezolvat cu colul. Sa ai grija de tine sa il porti pe bebe pana la sfarsitul celor 40 SA.

"ingerasele" 31+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput