Mamici de ianuarie-februarie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 3

Viktoria spune:
Draga Shobo fetita mea e zglobie si a fost asa de micuta cit doi baieti laolalta. Acum am dato la dansuri unde isi mai consuma din energie. De aceea ia salteaua care ti se pare tie mai buna. legat de lengeria de pat eu am luat totul bumbac, 3 garnituri. Hainele trebuie sa le poti spala cel putin la 60 de grade daca nu la 90 , deoarece altfel nu sint de calitate. Legat de scutecele de bumbac care sa le pui peste lenjerie cum spunea Radu-mirela nu ti-as recomanda, deoarece copilul poate sa le ia in minute si sa le bage in gurita, si doamne fereste pe urma se sufoca. Eu am preferat sa spal hainele de pat decit sa risc.Ramine bineinteles la alegerea fiecaruia.

Viktoria spune:
Aditaiti tinem pumni sa te faci bine, spunele puisorilor sa aiba grija de tine. Stiu cum e o mamica care mai are puisori isi face totdeauna ginduri despre ei, insa acum esti si tu importanta si . Ai grija de tine si de copilasi.
Michacelebine ai venit printre noi si sa ai o nastere usoara.

Alina Maria spune:
Draga Victoria , multumesc de raspuns , stiu ca ai dreptate insa mie asa de frica ca nu o sa am tot ce-mi trebuie , am ajuns sa am cosmaruri .
Prietena mea a nascut acum 2 saptamani, iar cumnata mea acum 3 luni insa nu pare a fii asa de entuziasmata si sa ne ajute cu lucrusoare, mai ales ca eu am adus odata vorba. Nu stiu pe aici sunt cam reci intre ei , nu se ajuta ca la noi.
De prietena mea e romanca si stiu sigur ca o sa-mi dea de toate , insa in rest nu ma astept la mare lucru.
Sper sa mai fie careva pe aici , ca sa va doresc o seara placuta !
alina

oana cretu spune:
Buna seara!
Crinuta, sorry, nu stiu pe unde eram la ora aia, cred ca dormeam, ca de ieri cam dorm incontinuu...:) Legat de chiloti umezi, asa pateam si eu cat am stat in spital, vad ca de cand am venit acasa nu mai e la fel, dar eu am tras concluzia ca din cauza caldurii foarte mari din spital, cred ca transpiram. Nu cred ca e lichid amniotic.
Am luat lenjeria si ce am mai luat ale lui Seb. O sa fac poze maine sa le pun. E simpatica tare lenjeria, si pijamau, cu caciulita si saculet. De-abia astept sa primesc si patutul, sa il pregatesc.
Eu body-uri si pijamale am luat doar de la o luna in sus (adica masura 55), ca am vazut la spital ca toate fetele au luat asa, si nu erau mari. Bodyuri am luat 5, iar pijamale 4. Astea pentru o luna. Ca am inceput sa iau si pt trei luni, am luat o pijama, trebuie sa mai primesc doua, si trebuie sa mai iau si bodyuri.
Ceea ce zicea Shobo, de paturica (aici se numeste husa de saltea) cares e pune intre cearseaf si saltea, am luat si eu, impermeabila. Si pe saltelele de adulti se pun aici, ca sa se pastreze curate, sa nu se pateze, cand versi ceva, de la transpiratie...Sunt excelente.
oana si bebitza din burtica (31s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu

sara18 spune:
"http://www.imagestation.com/members/sara18103" albumele noastre de poze/url
nu luati in seama mesajul, e doar o proba!Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
http://community.webshots.com/user/sara18103

sara18 spune:
inca o data
["http://www.imagestation.com/members/sara18103"]albumele noastre cu poze[/url]Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
http://community.webshots.com/user/sara18103

Alina Maria spune:
Buna fetelor, cam pustiu pe aici.
Si eu plec in parcul de distractie asa ca nu o sa mai revin.
Crinuta eu paytesc f. des sa mi se ude chilotii cu o substanta alba si de aceea folosesc tot timpul protect slip.
Eu cred ca e normal, nu e problema daca ramane cat decat normal.
Eu cand stranut sau mai stiu eu ce scap putin pipi , cica muschii nu mai lucreaza la fel.
Oana eu am luat ieri cateva lucrusoare si sincer imi venea sa tot iau insa cred ca e bine sa mai astept.
Va doresc o duminica pacuta de halloween.
alina

crinuta spune:
Fetelor, ma apucase panica deoarece nu puteam intra pe site, si nu intelegeam ce se intampla.
Bine ca s-a rezolvat.
Alina, merci pentru raspuns, intre timp m-am lamurit ca este foarte normal, si ca cele mai multe dintre noi avem problema asta.
Crinuta si bb din burtica 31+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2

Sabina spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Fetelor, vreau sa va intreb daca voua vi se intampla sa va gasitit chilotii umezi? Eu nu stiu daca este normal dar mi se intampla des, uneori foarte putin, alteori mai mult, si ma intreb daca nu o fi lichid amniotic.
[red]
pupici
Dr. Nayel, CFR2
Crinuta, eu am patit chestia asta si in sapt 36 nu mai aveam deloc lichid.Nu stiu daca s-a pierdut asa, dr. Badiu mi-a zis ca Oligoamnios( prea putin lichid) are cauze nestiute.
Insa daca as fi din nou in situatia asta as trage o Eco.Sofia a vut retard de crestere( s-a nascut la termen cu 2700)

crinuta spune:
Sabina, dar la mine nu e cazul, deoarece la eco mi s-a spus ca lichid amniotic este in cantitate normala, si eu fac eco cel mult la 2 saptamani, ultima fiind acum 4,5 zile.
De retard iar nu se pune problema, Rayan este mai mare cu 2 zile decat varsta sarcinii.
Din ce spun fetele, cam toate au problema asta. Tu zici ca e cazul sa ma sperii?
Si tu ce ai facut din saptamana 36 pana la termen? Ai stat fara lichid amniotic? Eu stiu ca asa ceva nu se poate.
Badiu nu ti-a spus si mai devreme la alte ecografii ca ai prea putin lichid? Ma gandesc ca asa o problema apare de la inceput, cam toata sarcina se constata ca ar fi cam putin.
Acum vad ca nu mai am nimic, chilotul e uscat, si de fapt nu am zilnic treaba asta, insa, se intampla din cand in cand, de aceea v-am si intrebat. Am inteles insa ca lichidul ar avea un miros specific, de amoniac, sau asa ceva, dar la mine nu are nici un miros, nimic.
Dr. Nayel, CFR2