Mamici de ianuarie-februarie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Buna dimineata fetele,

azi m-am urcat iar pe cintar si am luat 6 kg. sper ca e ok. si mai sper eu ca nu voi lua chiar inca 6 in aceste ultime 3 luni pe care ma pregatesc sa la incep... mi-ar conveni si mie doar 10 kg, mi s-ar parea absolut BETON! dar ne simtim SUPER bine, dormim bine, daca n-ar fi cutremure am dormi si mai bine!... bebe da cu precadere pe partea dreapta, cred ca acolo are piciorusele si mai cred ca s-a marit destul intrucit il simt din ce in ce mai viguros... cit o mai avea si el loc, probabil luna 7 caci 8 si 9 banuiesc ca nu mai e suficient.
respiram mai greoi -uneori ne trezeste tati din somn crezind ca visam urit din cauza respiratiei grele... dar s-a obijnuit si el de citeva seri ca asa respiram acum... dormim cu precadere pe partea stinga caci asa ii place lui mami oricum iar pe spate din ce in ce mai putin... pe burta nici nu incape vorba, iar pe stinga bebi da cam tare - cred ca nu-i prea place.

azi s-ar putea sa ajung la magazinele Z in Unirii sa vad si eu ceva body-uri pt prima data si sa-mi fac o idee. si poate cumpar si eu niste finet cum a luat ingerasu sa-mi fac ceva lenjerii de schimb caci cele de la Babycomfort nu m-au dat pe spate, nu-mi place ideea ca nu le pot spala dexcit la 40 gr. ca altfel stric culorile, desi sint 100% bumbac. si sint set complet, pilota, pernita, cearceaf pat, aparatori laterale la fel, din acelasi material.
chiar eu auzisem ca nu se pune pernuta nou-nascutului insa astia aveau una dar era atit de dreapta si subtire ca parca nici nu era!

va las ca ma duc sa pap si sa vad daca azi merg la gym.

Eu si bibisor sapt. 26
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Apropo de secretia apoasa si la mine a aparut, mie doctorita mi-a zis ca e normal, ca din luna a sasea creste secretia. Daca e incolora nu e problema. Iar cu lichidul amniotic sunt sigura ca aprecia la eco daca era vreo problema.

Crinuta si eu sunt cam panicoasa dar incerc sa ma calmez, mai ales ca de la inceputul sarcinii am avut to felul de probleme si pana acum am reusit sa le depasesc.

Am fost si eu sambata la Mothercare. Foarte dragute lucruri dar cam piperate. Mult mai scumpe decat la Z. Dupa mine nu merita cumparat de acolo decat daca e vreun produs care nu se gaseste in alta parte. De exemplu caciulite...

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Crinuta, stai linistita, si eu patez chiloteii si port mereu protej slip. E normal, in sarcina secretiile cresc, in special in trim. III.

Mona 30 ani, 30+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Shobo, tare mi-a placut descrierea amanuntita facuta de tine patuturilor de la babicomfort. Felicitari pentru doar 6 kg luate in greutate. Eu am luat deja 10. Cred ca si Materna m-a ajutat, caci intr-o singura luna am pus 3 kg, in timp ce fara Materna luam 1-1.5 kg pe luna. Cred ca voi renunta la ele si voi lua numai fier si eventual Ca-Mg daca va fi cazul.

Fetelor, cate din voi iau Materna/Prenatale sau alte combinatii de vitamine si minerale, pe langa suplimentul de Fier+acid folic (care e obligatoriu)?

Mona 30 ani, 30+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

amo, ma bucur ca a fost pe inteles... m-am gindit sa stiti si voi ce ofera astia mai clar.
eu iau Ulei de peste (care mai are si aminoacizi si acid folic, vitamina B nu stiu cit) de 3 luni incoace, Magne-B6 4/zi de 1 luna si in rest mai nimic. o sa-mi intreb medicul acum cind voi merge la el dupa terminarea tratamentului cu Pregnyl injectii (adica 15 nov) pt a vedea din nou daca IR-ul drept a scazut.

pupici

Eu si bibisor sapt. 26
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

'Neata fetelor,

Eu abia acum am reusit sa ma dezmeticesc....
Ce ati mai facut in week-end??? Eu sunt fericita ca deja suntem in luna a 7- a....si am intrat in linie dreapta...
Cuscra, i-ai luat patut ginerelui meu???

Coca 28 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Fetelor, eu am avut ieri niste dureri ca la menstruatie, bine, nu chiar asa puternice, care radiau prin picioare si solduri si m-au tinut vreo 20 min. A mai avut cineva? Eu am mai simtit si inainte, dar foarte rar si cu durata mult mai mica. S-ar putea sa fie contractii?

Coraly, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Coraly, sunt sigur contractii. Dac asunt si dureroase...deja nu e ok..Mergi si vorbeste cu dr..tau,neaparat...

Coca 28 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

M-am trezit si eu, am mancat si acum va scriu.

Ingerasu, la lenjerie si la sutienele de alaptat am gasit poze pe siteul lor, acum fac poze si la pijamaua lui Seb si la camasa mea de noapte, ca pilota e alba, nu ai ce sa vezi, husa de saltea la fel si adidasii lui George nu stiu daca va intereseaza. Si Seb te saluta aseara, ca acum doarme, din fericire.:))

Si eu mi-am luat pompa pentru alaptat tot pentru situatia in care la inceput o sa fie mai greu, din cauza furiei laptelui.

Legat de lenjerie si husa de saltea, chiar daca sunt pe elastic si sunt mai mici, am vazut ca se intind si ar intra pe salteaua mai mare. Dar am mai facut comanda la un cearseaf drept din colectia acestei lenjerii, in cazul in care cealalta e mica, sa nu raman fara, sa fie lenjeria completa.

Acum astept cu nerabdare sa primesc patul, aia mi-au zis la telefon ca il livreaza in 2 saptamani. Si mai e...

oana si bebitza din burtica (31s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Neata burtici!!

Apropo de burtici, a mea iar a explodat, de mai are putin si plezneste , iar fetita nu se lasa mai prejos si o simt din ce in ce mai tare pe zi ce trece.

Adita, de ce nu sunt bune pompele cu minge de cauciuc? Ca eu am primit una nefolosita de la nasa mea, ca ea nu a prea avut lapte si a cumparat-o degeaba. Mecanismul e foarte simplu, eu eram foarte incantata de ea, dar tu ai experienta, nu eu. Daca trebuie, cumpar alta.

Fetelor, voi ce stiti de Active Center? E foarte scump? Ca a fost cineva acolo acum vreo 2 ani si a invatat o serie de chestii foarte misto. Am aflat ca patroana este sefa moaselor de la Municipal, dna Vania Limban parca. Pare interesant.

Andrutza si bebelusa
28+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput