Convertit la alta religie?
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
pulstar spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
inseamna in schimb ca nu-si incalca cuvantul dat, nu trece peste liberul arbitru al omului care si-a ales singur locul, inca din timpul vietii, ca daca si l-ar incalca atunci diavolul l-ar acuza de nedreptate: Doamne, astia mi s-au promis mie!
Sa inteleg ca cei pe care nu-i intereseaza problema "raiului" "se promit" automat "diavolului"?
![](alcool.gif)
Cum ramane atunci cu ateii, nereligioasii, paganii, care nu cred nici in iad, nici in rai, si nici in "diavol" ci in reincarnare? Si astia "se promit" tot "diavolului"?
![](alcool.gif)
* Nimic nu se pierde, totul se transforma *
http://photos.yahoo.com/pulstar3/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
conchita spune:
quote:
Originally posted by pulstar
Sa inteleg ca cei pe care nu-i intereseaza problema "raiului" "se promit" automat "diavolului"?
Cum ramane atunci cu ateii, nereligioasii, paganii, care nu cred nici in iad, nici in rai, si nici in "diavol" ci in reincarnare? Si astia "se promit" tot "diavolului"?
aham, pulstar. sorry pentru vestea proasta, dar vad ca ai consumat deja doua sticle cand puneai intrebarea, sper sa fii "anesteziata" gata cand primesti raspunsul si sa nu doara prea tare
![](bandit.gif)
totusi, nu ma pot opri sa te intreb iarasi despre o chestie absolut ilogica strecurata in mesajul tau: cum ajung ateii sau nereligiosii sa creada in reincarnare, frate? ca parca ei credeau in Harry Potter si Matrix pana deunazi.
![](cheers.gif)
--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
Aloha Conchita
P'asta cu ateii si reincarnarea nu o "brodisi".
Ca eu unu' nu cred! E doar o alta fandare in fata realitatii (opinie personala). Similar nici paranormalele, yoga, astrologia, chiromantie si zi-le tu mai departe nu au loc in "credinta" mea.
Si acusha daca tot ne reincarnaram ...oops...reintilniram...ia zi, o zici odata p'aia cu Observatorul Astronomic? :)
Cu stima,
Alin
*Ex astris, Scientia*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lia/Lia.jpg)
Lia spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by pulstar
Hai sa nu generalizam. Istoria omenirii nu se rezuma doar la grecia antica. Au existat de-a lungul istoriei civilizatii cu mult mai vechi decat cea a greciei antice, babiloniei, egiptului, azteca sau altele asemenea...
mah, fata, continui sa reprezinti o mare mirare pentru mine, nu-mi vine sa cred cum poti afirma ceea ce afirmi mai mereu in public. prieteneste iti spun, nu ti-a trecut vreodata prin minte ca te citesc si oameni cu carte, vorba aia, care stiu cate ceva despre ritualurile vechiului egipt sau ale aztecilor, de exemplu, ca pe-astea le pomenesti acum? tot prieteneste iti spun: altadata nu te mai grabi sa sari la gatul oamenilor daca nu esti perfect pregatita sa raspunzi, altfel ridicolul e cat casa. si doare.
--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)
conchita,replica de mai sus e un exemplu de atac la persoana.te rog sa (re)citesti regulamentul si sa te conformezi regulilor scrise acolo,cu care ai fost de acord la inscrierea pe acest forum.multumesc pentru intelegere.
moderator
conchita spune:
Lia, io si Pulstar am cazut de acord ca ne polemizam, nu ne certam, iar ea a spus ca prefera sa o facem cu umor. daca ea se supara, imi cer scuze si mai incerc o data. sa fie banat emoticonul cu sticla galgaind, ca ala m-a inspirat :)) esenta ramane insa, ateii sau nereligiosii nu pot crede in reincarnare, sper ca esti de acord ca afirmatia e ilogica. :)
--------------
ocebine spune:
quote:
Originally posted by xenocid
e un cantec din 80's
google'it!
Alin
*Ex astris, Scientia*
Nu este doar cintec...mai googaleste putin.
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg
conchita spune:
quote:
Aloha Conchita
P'asta cu ateii si reincarnarea nu o "brodisi".
Ca eu unu' nu cred! E doar o alta fandare in fata realitatii (opinie personala). Similar nici paranormalele, yoga, astrologia, chiromantie si zi-le tu mai departe nu au loc in "credinta" mea.
Si acusha daca tot ne reincarnaram ...oops...reintilniram...ia zi, o zici odata p'aia cu Observatorul Astronomic? :)
Cu stima,
Alin
*Ex astris, Scientia*
Alin, pai nu polemiza cu mine, ci cu pulstar, ea se ingrijora de soarta ateilor care cred in reincarnare. :))
m-am rasgandit cu Observatorul, nu mai vreau sa zic nimic.
![](icon_smile_approve.gif)
--------------
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
Ete da cum subiectul de fata nu e reincarnarea nu poleNizez cu nimeni
Alin
*Ex astris, Scientia*
conchita spune:
quote:
Ete da cum subiectul de fata nu e reincarnarea nu poleNizez cu nimeni
no, ca trecuram la confesiuni florale! vrei satz zic legenda Observatorului la topicul tau cu Homo Floresiensis ca sa vezi ce inseamna sa vina bondaru' si la floricelele tale? :))
--------------
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lia/Lia.jpg)
Lia spune:
quote:
Originally posted by conchita
Lia, io si Pulstar am cazut de acord ca ne polemizam, nu ne certam, iar ea a spus ca prefera sa o facem cu umor. daca ea se supara, imi cer scuze si mai incerc o data.sa fie banat emoticonul cu sticla galgaind, ca ala m-a inspirat :)) esenta ramane insa, ateii sau nereligiosii nu pot crede in reincarnare, sper ca esti de acord ca afirmatia e ilogica. :)
--------------
te rog sa desfasori polemicile pe un ton bland si civilizat,cu respect pentru cel care are o parere diferita de a ta.nici in momentul de fata nu vad unde-i umorul in replica citata de mine.nu intentionez sa conversez despre atei care cred sau nu in reincarnare,deci n-are importanta daca gasesc afirmatia ilogica sau nu.
Daca ai inteles faptul ca trebuie sa respecti regulamentul si din acest moment te vei conforma regulilor forumului,este bine.Acesta este unicul motiv pentru care am intervenit la acest subiect.
moderator