Mamici de ianuarie-februarie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Alina, sa sti ca daca nu imi convine ceva, le trimit rapid si urgent innapoi.

Bellamia, cam asa cred ca se intampla la majoritatea in noaptea nuntii, dupa o zi atat de agitata pentru miri. Mai ales in situatia ta, cu bebe in burtica, se intelege ca era greu sa mai faci ...

oana si bebitza din burtica (30s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

ana_maria, pe unde esti?? azi nu te-am vazut. scuze ca am plecat repede de la curs, insa aveam o treaba cam urgenta de rezolvat pe seara. stiu ca vroiai sa-mi zici ceva de patuturile de la babyconfort?? le-a vazut sotul tau? cum e cu laterala aceea culisabila mai exact? cum culiseaza? zi-mi daca poti aici sau da-mi un PM te rog frumos. vrem sa vedem si noi patuturile acelea pe viu daca se poate, undeva in vreun depozti sau asa, ca sa stim sigur daca il comandam. am mai vrea si aparatori la el si sa vedem daca luam si saltea. stie cineva daca salteaua aceea de cocos merita? voi ati luat relaxa? de unde?

trebuie sa achizitionam si noi patutul ca sa putem sa chemam apoi timplarul sa ne faca un dulapior si sertare pt hainele lui bibisor, linga patut. adica vrem sa vedem cit ocupa din camera sa vedem cit ramine pt dulapioarele sale. si asta cu dulapioarele trebuie facut in noiembrie caci in dec. tipul nu mai lucreaza.

astept sfatul vostru daca puteti fetele, de unde sa iau patut de lemn si ce fel de saltea la el?

multumesc tare mult.

Eu si bibisor 25 sapt.
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

"neata!

Azi n-o sa prea fiu aici caci am o zi plina de alergaturi.

Coca, ai grija de tine si ...sa stii ca n-am luat patutul ca nu mai erau, dar cica primesc azi si atunci il luam azi.

Crinuta, daca apari, da-mi un semn de viata ca esti bine.ok?

Azi- noapte de la 4,00 la 4,45, am avut "meci" in burtica!!! Of...si ma mai intrebati de ce ma scol cu noaptea-n cap!
Pentru ca azi e vineri si n-o sa apar decat pe seara tarziu...va urez weekend placut!

(28 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaS spune:

Fetelor am intrat putin in mare graba sa va salut si sa felicit mamicile de baietei, Coraly, Bellamia, Rachel Owen Sa va traiasca baieteii sanatosi ,frumosi si voinici!

Va doresc un weekend excelent tuturor!

Ramona si Sara (23+ saptamani) (DPN 21.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramonnastoian/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Coca dormi sau iti bei cafeaua?

Viktoria in cazul tau se intelege de ce iti va face acel vaccin. Docotrul are dreptate si este bine sa urmezi ceea ce ti-a zis el. Succes.

Oana pupici de la nora care a inceput sa faca nazbatii.

Shobo daca o sa cumperi patut din lemn ai grija sa iei pt cel mic si aparatori laterali. Salteau stiu ca se recomanda a fi din iarba de mare. Sotul meu a vazut si la Obor la etaj patuturi cu saltea.

"ingerasele" 31+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo hai ca am intrat si eu. Eu am musafiri. prietena mea, care a venit si la curs a venit de la Craiova sa nasca la Bucuresti si sunt prinsa toata ziua. Imi pare si mie rau ca nu am reusit sa vorbim la curs. Sotul meu nu a ajuns inca la depozit, dar Witchie mi-a zis la curs ca ea a fost si a vazut patuturile si era foarte incantata. A zis ca e ok si lemnul si cum sunt lucrate.
Witchie si tie scuze ca n-am reusit sa vorbim mai mult.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Ingeras....PREZENT... Am sosit mai tarziu un picut...I-am luat lui Bibicu lenjerie si paturica..!!!! E superba...Promit poze, cel tirziu luni...
Cornelia ai grija de tine...
Eu sunt taare vesela azi...
Stiti ce am citit ieri in revista "Copilul meu" ? Ca e foarte normal si foarte bine, ca femeile gravide sa planga... sa tipe sa se contrazica si sa sparga cate ceva...

Coca 27 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Oana, patutul are o salteluta de max 1.5 -2 cm, din burete..Eu intentionez sa-i mai fac o salteluta,insa nu foarte groasa,ptr mai tarziu...Din cate am inteles,e bine ca bebeii sa doarma pe ceva nu foarte moale,ptr a le face bine la coloana. De aceea nici in marsupiu n-ai voie sa-l tii pana la 6 luni,ptr ca, coloana vertebrala este doar un cartilagiu si li se taseaza vertebrele...

Coca 27 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Coca mama ce bibic ca tu ai bibica Ai incurcat-o.
Sa nu te prind luni fara poze ca m-ai facut curioasa.
Eu am citit pe instructiunile de folosire a marsupiului meu ca poate fi folosit chiar de la 2 luni, al meu are si spatele intarit.

"ingerasele" 31+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Cocolino, se pare ca patutul tau (ma rog, al bebelinei tale) e in top. Si eu am fost in Bucuresti sa-l iau dar nu l-am mai gasit nici la Toyzone, nici la Loris, pana la urma cred ca mi-l comand si eu de pe Net, ca oricum e mai ieftin. Mi-era cam frica sa comand fara sa-l vad live... Tu ce nuanta ai comandat? Corespunde culoarea cu cea de pe site?

Printre alte magazine, am fost si la Mothercare, langa Piata Dorobanti, super magazinul, dar niste preturi, maaaaama-maaaaama. Nu ma mir ca era gol magazinul!

In legatura cu produsele de pe babycomfort.ro, daca va intereseaza, am nr. de mobil al patroanei, am si vorbit cu ea la tel., dar n-am mai apucat sa vad produsele. Nu au magazin de prezentare, dar zicea ca se pot vedea in depozit. O cheama Gerorgeta Pavalan si nr. e 0788.245.999. Sa-mi spuneti va rog si mie daca merita saltelutele de cocos, eu n-am putut sa iau pentru inca nu am patutul si nu stiam daca se potriveste dimensiunea saltelutei. Cosuri si leagane identice am vazut in magazinele Ambient, dar mie nu mi-au placut. Cosul era din rachita, dar mi s-a parut disproportionat, iar materialul din care era facut baldachinul e ceva cam ca un tifon, de calitate proasta (dupa mine). Cel dreptunghiular era mult prea jos.

Mergi la inceput