Mamici de ianuarie-februarie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata! Eu am palavragit un pic cu o prietena cu care nu am mai vorbit de mult timp innainte sa intru la voi.

Coca, asa este cu bebeii la inceput cu salteaua, stiu de aici, de la spital, ii tinea pe tare, nu pe moale. Dar dimensiunile patutului care sunt ca am luat o mare teapa? Am inteles ca sunt 72X108 si eu am luat lenjerie pentru 60X120. Si nu stiu daca gasesc saltele cu masurile acestui patut, ca aici nu am vazut decat la 60X120. Ce ma fac? Sunt intr-o dilema mare de aseara, de cand m-am uitat mai bine in catalog si am vazut dimensiunile. Trebuie sa tai salteaua, si sa pun o patura in gaura, ce sa fac?

Ingerasu, pupa fata din partea mea si a lui Seb. El doarme acum, dar mai devreme asa facea cu burta mea......care a devenit sac de box.

Si cu marsupiul, al meu e de la nastere, ca il poti pune si in pozitia culcat in brate.

oana si bebitza din burtica (30s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Candy te-am intrebat acum cateva zile cat ai dat pana la urma pe masa de infasat si unde ai gasit-o? Ma refer la cea Brevi.

Oana tu ai comandat deja patutul? Ca eu tot de la Graco am cumparat dar primul model si acesta are ca dimensiuni 120x60cm deci ai putea sa-l comeanzi pe acesta. Daca nu, atunci trebuie sa adaptezi toata lenjeria la el.

"ingerasele" 31+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Coca, si eu voiam sa te intreb in legatura cu patutul. De fapt voi dubla intrebarea lui Candy. Tu l-ai comandat pe bebelusul tau, nu? Poti opta pt. o anumita culoare (combinatie de culori, etc)? Si daca da, cum? pt. ca nici eu nu am vazut sa fie asa ceva...Adica cum poti sti ce culoare iti trimit? Sau produsele arata exact ca cele din poza si nu au alte variante posibile? Pe mine nu ma intereseaza neaparat patutul, intreb si eu pt. alte eventuale comenzi.
Irina, 28+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Candy, crede-ma pe cavant ca patutul este identic cu cel de pe site..Culoarea pe care eu am vrut-o este cea cu bej-auriu, adica "Country picnic".... De fapt eu prima data l-am vazut in magazin,m-am indragostit iremedial de le si apoi am constatat ca pe net e mai ieftin...In mag Toyzone din Dr. Taberei de ex(acolo l-am vazut eu) este cu 500.000 mai scump decat pe net,iar in Unirea la et 4, in corpul Splai, este cu 1.500.000 mai scump..Deci,mergi si vezi-l in unul din cele doua magazine si apoi comanda-l pe net..Ti-l livreaza in max 48 ore,in Bucuresti...
Ingeras, stiu ca Teo este bibica, dar taticul ei, asa ii spune..bibicu... Trebuie sa fac rost de aparat de la sv, si in week-end voi face poze si patutului si lenjeriei...ok?

Coca 27 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

L-am comandat deja, ingerasu. Si lenjeria ca lenjeria, o dreg eu cumva, ca sunt fata descurcareata, nu de alta, dar m-a costat o gramada si e frumoasa tare...cu un ursulet cu caciulta crae doarme. O sa ii fac poze maine, cand o primesc sa o vedeti. Problema e salteaua. De unde iau eu saltea pe masurile astea? Ca doar nu o pot taia?! Of, ce problema mare! Si eu tot culoarea aia am luat-o, Coca, nu am luat pe gri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Ingerasu, scuze, n-am vazut intrebarea ta. Masuta am luat-o cu 2.990 de la complexul Eliana Mall din Brasov, de la magazinul... Chicco. Dar nu are sertare, cum vroiam initial, are 2 rafturi destul de incapatoare, cam sunt sunt cele de pe bebelusultau.ro, la masuta Cam - Jackie. Abia am gasit un imprimeu care sa-mi placa, ca multe erau pe cacaniu. Cele cu sertare nu s epotriveau cu mobila mea, asa ca asta mi-a placut cel mai mult. Un alt avantaj e ca rotile au frane, fii atenta cu nu toate modelele au frane!
Acelasi model l-au primit ieri la acelasi pret si la Sibiu, in reteaua Ambient, dar nu stiu daca au si in Bucuresti magazin.
Tot din acelasi magazin din Brasov am luat si biberonul Chicco primigiorni, la acelasi pret ca pe bebelusultau.ro - 300.000.
Eu am gasit lucrusoare dragute la Complexul Domino din Buc., sunt vreo 5 magazine cu lucruri de copii. Intre altele, mi-au placut foarte mult unele hainute turcesti de la AZIZ, de la ei am luat o salopeta-sac de dormit supermisto, de iarna, brodata cu fulgi de zapada si o paturica-sac (de la mag. Loris, din Cora).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Oana, tu ai luat patutul fara salteluta sau mai vrei sa pui una ? Ca patuturile care se vand la noi au salteluta inclusa, iar eu am vorbit cu multa lume si toti mi-au spus ca e de ajuns, nu trebuie doua saltelute, ca bebele nu trebuie sa doarma pe ceva foarte moale la inceput. Iar pentru mai tarziu, daca vrei ceva mai moale, solutia este salteaua la comanda, aici sunt firme destule care fac...Intr-adevar, cu dimensiunile astea nu cred ca gasim saltele de gata, in magazine...

Lali si licuriciul ei 29+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Nu stiu daca are salteluta, in poza nu se vede asa bine, dar e ceva subtire, nu cred sa aiba salteluta. Ce ma fac? Aici nu se face la comanda!!!! Si puteti sa imi spuneti si mie cam cat costa ca sa faca mama comanda in Romania si sa mi-o aduca cand vine? Please!!!

A inceput sa ma suteze Seb, vede ca sunt stresata cu patutul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Fetelor, am comandat patutul pe site-ul bebelusul tau,dar in exact aceleasi conditii il puteti comanda si pe site-ul graco..
Tomasa, undeva sub fotografia patutului se vad 2 mostre de material si scrie la fiecare material cum se numeste...
Oana eu am stiut dimensiunile patutului inca de la inceput si mi-au convenit din doua motive:
1. ptr ca in dormitor se incadreaza la fix in dimensiunile acestea si,
2. ptr ca oricum cam de la un an un an si 2-3 luni nu va mai dormi in patut,iar copilul nu va creste mai mare de un metru pana la 1.5 ani... Acum iti spun eu dimensiunile reale ale patutului.. Patutul are lungime de 1.05m si latime de 73 cm..Salteaua (masurata aseara de mine..) are 92cm lung si 65 latime...
Salteaua pe care ai luat-o deja ti-o poate modifica un croitor sau un tapiter,daca tu nu o poti face... Practic o tai la un capat si cosi inca o data capatul respectiv... Eu d-aia n-am luat lenjerie s paturica mai devreme de a avea patutul.. Eu ieri ,de ex, stiind dimensiunile saltelei, am cautat o paturica mai mica de 1m / 1m si...am gasit una superba 90 /90....

Coca 27 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Multumesc Coca. M-a lamurit intre timp draga de Lali.
Irina, 28+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput