Bebelusi de iulie-august 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici!

mi-am culcat moata-vizigoata si am venit pe forum sa vad ce mai faceti!

Marcelle, trebuie sa fiti optimisti, altfel puiul vostru o sa va simta tristi si sigur nu-i e bine! ganditi-va ca tati e acasa cu voi, stati mai mult timp impreuna, asa cum a zis si Roxi ...o sa treaca si se va face bine!
pupici si sintem alaturi de voi...

ceva ciudat se intimpla cu cupii astia, daca cei cuminti vad ca nu prea mai vor sa pape si sa doarma, moata mea care e o fandosita la mancare si era viezure ziua, acum e invers ...ma uimeste ca papa 130 ml la masa si doarme vreo 4-5 ore ziua, noaptea se trezeste o data sau de doua ori si cam atat, in rest somn de voie!

Monicule, ai incercat sa-i schimbi biberoanele sau tetina? eu astazi am facut o mare descoperire, hai sa-ti zic: pana acum eu i-am dat sa pape numai din biberoane de la Avent, sugea dar mai greu, astazi i-am pus ceai intr-un alt biberon (Bebe d'or), nu pot sa-ti explic cat de rapid a baut 50 ml ceai, eu am ramas blocata, am tras concluzia ca poate tetina asta e mai buna pentru ea si in seara asta i-am dat lapte tot din biberonul asta, in 10 min a dat gata 130 ml, pana acum ne lua cam 30 min operatiunea ...incearca si alte tetine, cana e prea devreme sa-i dai !

Eli, eu o imbrac subtire afara si avem o paturica cu noi, dupa ce adoarme o invelesc sau daca e mai racoare afara sta sub paturica toata plimbarea! ce au cutremurele cu voi ???
sper ca voi sinteti intr-o zona in care nu se simte asa puternic!

va pupicesc, ma duc sa-mi intind oasele

P.S. ai vostri in afara de manute duc si alte obiecte la gurita? moata mea a inceput sa bage in gurita tot ce prinde cu manutele (bluze, degetele noastre, jucariile)!

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dorsilia,
pediatra mi-a indicat Fucidinul (crema cu antibiotic) ca sa nu ajung cu Giulia la chirurg pentru ca i se umflase rau de tot langa unghia mare de la piciorusul stang, deoarece nu reusisem nici in ruptul capului sa scot coltisorul. Am uns-o cu crema respectiva si a doua zi disparuse roseata si am taiat normal coltisorul. Suna-ti pediatrul, vezi ce zice. Sau du-te la farmacie si cere prospectul ca sa fii sigura inainte de a-l cumpara.

Daria & Giulia (16.08.2004.)
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Eli: Merci!

Monica (Otelea): Nu-ti face probleme, si Andreas depasise cu mult 6 kg la 2 luni. Acum inca nu a implinit 3 luni si se apropie de 7,5kg (nu stiu sigur, maine mergem sa-l cantarim). Deja nu mai ia asa de mult in greutate, ptr ca a inceput sa se miste!

Andreas mananca in continuare mai putin decat ca de obicei, maine la cantar o sa vedem daca a luat in greutate constant sau a stagnat. De la san suge cam toata ziua cand sat in pat langa mine, dar formula nu prea mai mananca. Trebuie sa ne rugam de el!

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Rain: si eu tot tetine Avent folosesc. CAnd s-a nascut el nr. 1 era prea mare, acum tot la nr 1 am ramas. I-am luat si nr 3 zilele trecute (medium flow), dar se ineaca. Sincer, nu am mai incercat cu alte tetine, desi am una acasa Cowgate (imita forma sanului) sin cauziuc maroniu, si nu vad diferentza la supt intre asta si Avent.
O sa incerc un al treilea biberon.

Daca maine la cantar a luat in greutate cat trebuie, nu o sa imi mai fac griji inlegatura cu manacarea. Il las asa, ii dau cat cere.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mamici,
sucurile de fructe cum le preparati ? Cu storcatorul de fructe, le diluati cumva sau strecurati (ca sunt cu pulpa) sau razuiti si stoarceti cu mana ??? Ca la citrice e clar , dar morcovul, marul ... Faceti din ele cocktail-uri sau separat le dati bb-ilor ???Lamuriti-ma va rog ca sunt ...
Thanx.

Daria & Giulia (16.08.2004.)
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

nicole ti-am zis io cu tetinele astea cum e figura...lui mitzu alea de la Avent nu i-au placut deloc in schimb cele de la Nuk de pica laptiku direct in stomac sunt yami yami.La fel a fost si la Maria , numai ca la ea mi-a luat ceva timp sa ma prind

mamagiuliei...eu sunt inca la suc de morcov...azi au fost 4 linguritze. Fac sucul la storcator si il strecor in biberon printr-o compresa sterila ca altfel nu ar trece prin tetina. si nervi de dat suc la linguritza nu am. O sa invetze el pana se insoara cum e cu linguritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

fetele, in urma cu aproximativ 10 min in Bucuresti a fost un cutremur puternic !!!!
nu pot sa va spun cat de speriata sint ...ingrozitor a fost! nici o clipa nu m-am gandit la mine, mi-a fost teama pentru minunea noastra care doarme in patut!

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

nicole... m-ai speriat.. cat de puternic a fost?

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

5.8 si lung tare...nu stiam pe care copil sa pun mana ...cum sa ne adapostim...uffff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

MULTUMESC lui DUMNEZEU pt. noi toti ca s-a terminat cu bine!NU reusesc sa-mi revin, mi s-a parut c-a durat o vesnicie, cand am vazut ca nu se opreste am fugit la patut si am acoperit-o cu mainile si cu trupul meu .Stiu ca e o prostie dar dormea asa linistita ca nu am avut puterea sa o i-au in brate si sa fug cu ea chiar daca ar mai fi durat cred ca asi fi ramas acolo intepenita.Sunt asa de speriata si datorita visului care l-am avut ieri noapte, un val urias care se apropia iar eu imi puneam bijuteriile intr-o cutie si fugeam si azi toata ziua am asteptat sa se intample ceva rau pt. ca aurul inseamna necaz.Sotul imi spunea de dimineata ca azi e o zi buna ,ca a primit vesti bune, ca a rezolvat niste afaceri iar imi spuneam in gand- inseamna ca ne certam zdravan azi!Eu gred in vise pt. ca de multe ori in viata m-au atentionat dar din pacate le-am inteles tarziu. Iertati-ma dar simtem nevoia sa vorbesc cu voi poate asa voi reusi sa adorm! O noapt linistita!

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192

Mergi la inceput