Mamici din Arad...???(17)
Raspunsuri - Pagina 9
alinamoro spune:
Fetelor pe unde sunteti? Chiar nimic nu ati scris astazi?
Am fost iar sa-i fac injectie fetitei la care i-am facut aseara si a facut un soc de frica.Nu ne-a mai cunoscut,nu stia unde e,ametita,lesin... Bine ca si-a revenit ca m-am speriat putin cand am vazut-o.Zicea ca ii ceva om urat in fata ei si toata tremura.Pana la urma nu i-am facut injectia si nici nu cred ca le mai face celelalte.
Va astept sa scrieti!!!!!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
alinamoro spune:
Clau,vad ca am scris in acelasi timp,exact la 21:58.
Ce vreme super a fost si azi! Am fost si noi afara si dupa-masa am fost la biserica.Oare cat mai tine timpul asta asa cald?
Si Dragos mananca foarte bine cand e afara la aer.Cand mergem la parinti numai afara mancam,altfel nu are rabdare sa stea in casa,afara fuge si eu dupa el cu mancarea.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
Alinush, am postat in acelasi timp
Mama, ma gandesc prin ce ai trecut sa o vezi lesinandSaracuta de ea, dar oare de ce ii e chiar atat de frica de injectii??? Si totusi nu poate lua antibioticul ala pe gura???Ca nu cred ca are rost sa o chinuie cu injectii...stiu ca isi fac efectul mai bine, dar poti scapa de dracu si sa dai de tacsu asa chinuind-o...Biata de ea!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
tanja spune:
Buna fetelor.
Cu tote problemele ivite am ramas in urma cu toate asa ca acum imi iau putin revansa.Sotul meu e plecat de 2 zile de acasa si din cate am aflat si-a pierdut si locul de munca .Cat despre noua lui "iubire" am aflat ca este o femeie de 2 bani care se culca cu toti care au bani si ii fac toate placerile,dar asta nu mai ewste treaba mea.Sotul meu mi-a scris ca in ea a gasit "dragostea adevarata" pe care el o cauta de multa vreme dar ca poate si pe mine ma iubeste dar nu asa cu as vrea eu.Oricum din partea mea poate sa faca ce vrea cu viata lui,chiar daca il iubesc la nebunie si inca sufar dar m-a ranit prea tare sa il iert.Am suferit rdin cauza lui cat nu am suferit toata viata mea.
Dar exista un Dumnezeu si il vede.
Va pup si promit ca va mai scriu azi.
si multe pentru toate fetele-
gabitzica spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Fetelor pe unde sunteti? Chiar nimic nu ati scris astazi?
Am fost iar sa-i fac injectie fetitei la care i-am facut aseara si a facut un soc de frica.Nu ne-a mai cunoscut,nu stia unde e,ametita,lesin... Bine ca si-a revenit ca m-am speriat putin cand am vazut-o.Zicea ca ii ceva om urat in fata ei si toata tremura.Pana la urma nu i-am facut injectia si nici nu cred ca le mai face celelalte.
Va astept sa scrieti!!!!!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Alina, cred si eu ca te-ai speriat! Cati ani are fetita??
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
quote:
Alina, cred si eu ca te-ai speriat! Cati ani are fetita??
Gabi,fetita are 11 ani.Azi am aflat ca azi noapte au chemat salvarea la mama-sa ca i s-a facut rau,probabil din cauza sperieturii care a tras-o si ea,a crezut ca a patit fata ceva cand a auzit-o ce vorbeste.
Tanja,ma bucur ca esti bine,cred ca procedezi corect in legatura cu sotul tau.Probabil isi va "deschide si el ochii" cand va fi prea tarziu.
quote:
Si totusi nu poate lua antibioticul ala pe gura???Ca nu cred ca are rost sa o chinuie cu injectii...stiu ca isi fac efectul mai bine, dar poti scapa de dracu si sa dai de tacsu asa chinuind-o...Biata de ea!!
Clau,fetita asta are infectie urinara cu E.Coli si se chinuie de mult timp sa scape de el.A luat foarte multe antibiotice pe gura si acum dr.urolog i-a dat injectii,iar apoi iar antibiotic pe gura.A zis ca doar asa scapa de Coli.Azi a fost din nou la dr. si ia spus ca nu poate face injectiile si dr. a zis ca atunci nu are ce sa-i faca,a zis ca parintii sunt de vina ca nu au stiut-o educa(a zis exact asa).Oricum injectii nu sunt dureroase,ia scris Gentamicina si o fiola are 1 ml,foarte putin,nici nu o simte(spun din proprie experienta!).
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
Salutica fetele!!
Am ajuns pe pagina 2...de mult n-a mai fost subiectul nostru acolo
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Raul, e tare tare agitat, acum seara mi-a facut si putina febra, 38.3...sper sa fie de la dintisori si nu de la altceva
Azi, pentru ca a fost ziua mortilor, am fost si noi, adica eu , Raul si mama la cimitir...mai poate pare sumbru ce zic, dar asa de tare m-am relaxat de nu-i adevarat...era asa de frumos, toate mormintele aerau curate, cu lumanari si pline pline de flori...a fost fffff multa lume...
Tanja, ma bucur ca esti cat de cat cu moralul sus! Isi va da el cu capul de toti peretii, cand va descoperi, adica isi va deschide ochii si va vedea ce fel de om are langa el si ce a lasat pentru ea, dar probabil va fi prea tarziu.El va regreta!!!Stefan ce mai face??? de la noi pentru el, iar pentru tine
Alina, saracuta fetita!!DAr ce m-a socat cel mai tare a fost raspunsul medicului...adica cum, e vina parintilor, ca fetei ii e frica de injectii???..Asta e buna, n-am mai auzit asa ceva in viata mea
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
dita spune:
Ceau fetelor! Sper ca ma primiti si pe mine printre voi. Urmaresc aproape de un an an DC, dar nu prea am postat si din lipsa de timp (am calculator doar la servici) si pt. ca nu sunt f. vorbareata, sunt o buna ascultatoare in schimb(zic eu). Cu Alina M m-am mai conversat pe mail, ea ma stie. Nu sunt inca mamica, desi imi doresc asta, mai ales ca am deja o varsta… Am mai intrat si pe la voi, in mare va stiu, voi puteti sa ma intrebati despre mine. Va pup si va doresc o dupa masa placuta!
Claudelu spune:
Dita, bine ai venit in nostru!!!
Pai ce sa te intrebam??Unde stai, unde lucrezi???Mai bine fa un CV si gataSa nu te superi pe mine, eu sunt mai glumeata de felul meu!!!
Te poti uita si pe listuta de pe prima pagina, sa-mi spui datele tale ca sa te trec pe lista!!!
Inca o data bine ai venit in gasca noastra!!Sper sa-ti placa!!
Fetelor, ce-i cu linistea asta???
gabitzica spune:
Dita , bine ai venit in clubul nostru!!! Spune-ne ce vrei tu despre tine, dar sa ne pui si poze!
www.stoc-studio.ro/tudor