Mamici din Arad...???(17)
Raspunsuri - Pagina 10
dita spune:
Deci sa va spun despre mine... Ma cheama Edith (dar imi place Dita), sunt scorpion (15.11.1970), lucrez la SIF, stau in Vlaicu (pe Hateg). Sunt maritata de 4 ani cu Eugen.Cam atat, mai intrebati-ma voi daca vreti.
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Si bine ai venit Dita , tot scorpioanca ca si mine(eu sunt pe 10.11).
Am si eu putin timp ca astea mici dorm.Oricum sunt cam obosita...
Apropo de gradinita, astea mici toata ziua ma innebunesc cu copiii ...Si mai nou cu Barbie...
Merg sa vad ce fac de papa...
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
tanja spune:
Buna fetelor,
Bine ai venit printre noi ,draga Dita si sper sa iti placa alauri de noi.
meu devine pe zi ce trece tot mai frumos si destept,si nu spun asta doar ca sa ma laud si este adevarat.Stefanare acum 5 dintisori si inca zice numai "mama"dar indruga si cuvinte in limba stiuta doar de el.In rest este bine si este singurul care ma face sa fiu fericita.Ieri a venit si sotul meu acasa,si se comporta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Claudelu am tot sunat-o pe Anto dar nu imi raspunde.Azi a raspuns Deni si a zis ca nu este acasa,dar sper ca zilele astea sa dau de ea,pentru ca as vea sa ii fac si o mica vizita. tau ce mai face? Este totul bine la voi?
Gabitzica tu ce mai faci?
Alina eu daca eram in locul tau la fetita aceea cred ca lesinam inaintea tuturor.Acum totul este ok?
Azi voi pune pozele din concediu,care sper sa va placa.
Va pup si mai vorbim-si
gabitzica spune:
quote:
Gabitzica tu ce mai faci?
Tania, eu m-am rasfatat putin azi, ca au venit bunicii sa il ia pe Tudor pentru cateva ore, si eu am mers la coafor. M-am tuns si mi-am intins parul. De vreo luna tot merg si nu mai ajung, ca nicodata nu am gasit momentul oportun.
Tudor de cateva zile face cativa pasi singurel. Atata mi-e de drag, ca nu imi gasesc superlativele!
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
DITA,BINE AI VENIT IN GRUPUL NOSTRU!
Fetelor,eu m-am cunoscut cu Dita aici pe DC.
Ea mi-a trimis PM sa ma intrebe despre un medic ginecolog din Arad si asa am mai corespondat pe mail.I-am zis de mult timp sa vina in grupul nostru,dar ea isi facea probleme ca nu e mamica,i-am zis ca nu e nici o problema ca nu e singura,mai e si Linda.
Gabi,felicitari lui Tudor pentru primii pasi.Succes in continuare!
Tanja,daca vorbesi sau mergi la Anto transmite-i salutarile noastre si spune-i ca o asteptam.Pupici lui Stefan cel nazdravan. Chiar nu pot sa inteleg comportamentul sotului tau. Eu zic sa fii indiferenta in continuare si sa nu te arati a fi afectata(chiar daca esti).
Cristina,aseara i-am aratat la Dragos filmuletul care l-a facut Mihai la intalnirea noastra si m-a intrebat cum le cheama pe fetite si unde-s fetitele.I-am zis cum le cheama si ca sunt in Germania si el foarte senin zice:"mama,meie Dagos a ele"merge Dragos la ele).A fost total!
Clau,cand l-a vazut Dragos pe Raul in filmulet a zis ca pe bb il cheama Claul.El nu mai stia sigur cum e,probail stia ca tu esti Clau si nu-si mai amintea de Raul,de aia le-a combinat foarte fain,Claul.
Fetita cu injectia nu mai are nimic.Aseara a mers altcineva sa-i faca injectie si nu i-a putut,a inceput iar cu starile de lesin.Cineva zicea ca nu are nimic ci joaca teatru.Mie nu-mi vine sa cred ca a jucat teatru ca la un moment dat zicea ca ii un om negru in fata ei si urla si s-a bagat sub masa.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
Salut fetelor!!
Azi am fost la cabinet, pentru ca, dupa cum v-am sus Raul mi-a facut febra si bine ca m-am dus ca eu as fi dat vina in continuare pe dintisori si cand colo, e racit...acum luam antibiotic
Dita, nu are nici o importanta daca ai sau nu copil, pentru ca discutiile noastre nu se invart doar in jurul lor...fara copilasi mai e si Linda si Flavia!!Noi intram aici ca sa ne relaxam si sa discutam de una alta...aaaaa, vezi ca da dependentaNoi stam foarte aproape...eu stau la X-uri, la X17...probabil sti...pe aceeasi parte cu tine!!!
Alinush, chiar azi cand am fost la cabinet venise un micut cu mama lui pentru ceva injectie...bine ca am iesit mai repede ca altfel cu siguranta se speria Raul...a inceput sa zbiere de s-a auzit in tot dispensarul, mie gandul mi-a sarit la micuta ta...mi-a fost tare mila de el...AAAAAA, sti la ce ma gandeam, poate ar trebui ca parintii micutei la care ai fost sa-i dai injectie sa procedeze asa ca si ai mei, asta daca are prieteni...sa sti ca la mine a avut efect si inca cum...acum de ex, prefer injectiile in locul medicamentelor
Gabi, foarte bine ai facut ca te-ai mai rasfatat si tu putin...astept si eu banutii si nu ma opresc pana la coafor, cosmetica si masaj daca nu ma razgandesc intre timpFelicitari lui Tudor!!!
Tanja, ma bucur sa aud ca esti mai bine...Vorba Alinei, oare ce-o fi fost in mintea sotului tau??
pe unde umbla restul fetelor??Li, Alina33 si Flavia???
Oare cum se descurca Ioana(pufymic) cu Alesio???
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
alinamoro spune:
Chiar azi ma gandeam si eu la Ioana.Cred ca e la soacra ei acum,asa zicea ea ca va merge acolo un timp si apoi se muta in Arad ca si-au gasit chirie.Speram sa fie bine si ea si bb.
Clau,imi pare rau de Raul ca e bolnavior.Las' ca ii trece lui.Ce antibiotic ia dat?
Vezi,s-o treci si pe Dita pe listuta noastra!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Chiar azi ma gandeam si eu la Ioana.Cred ca e la soacra ei acum,asa zicea ea ca va merge acolo un timp si apoi se muta in Arad ca si-au gasit chirie.Speram sa fie bine si ea si bb.
Clau,imi pare rau de Raul ca e bolnavior.Las' ca ii trece lui.Ce antibiotic ia dat?
Vezi,s-o treci si pe Dita pe listuta noastra!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Alinush, antibioticul se numeste OSPAMOX...e bun???Oricum Raul e mult mai linistit acum in comparatie cu ziua de ieri....
Cum sa nu o trec pe Dita pe listuta??nu fac eu greseala asta!!!
Probabil ca Ioana o fi la soacra-sa la Craiva, ca parca acolo zicea ca sta..sau, nu??
AAuuuuu, a inceput campania electorala...au inceput cu afisele...iar murdaresc orasul[bag]
Nu stiti cumva de unde au fost acuma seara artificii??Ca le-am auzit doar, de vazut nu le-am vazut...daca erau in centru pana la sfat le vedeam dar mai incolo nu, pentru ca e un sir de blocuri si imi iau imaginea
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Claudelu spune:
Gata tema!! Am mai facut ceva modificari pe acolo...sper sa va placa!!
Si acum la !!!
alinamoro spune:
E bun Ospamoxul,e mai "usor".Sa-i dai 5 zile antibioticul ca sa-i treaca bine.Unele mamici dau 3 zile si dupa o saptamana recidiveaza iar.
Nu stiu unde au fost artificii,nu am vazut si nu am auzit nimic.
Sunt foarte curioasa cine va castiga la alegeri.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici