Mamici din Arad...???(17)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinamoro/alinamoro.jpg)
alinamoro spune:
Uffffffffffffffffffff,nu mai pot! Am stat 2 ore langa o fetita sa-i fac o injectie,o Gentamicina.Nu a vrut nicicum ca ia fost frica si stateam toti langa ea si o lamuream.Ce nervoasa sunt
! Calin nu a fost acasa si pe Dragos l-am lasat la o vecina.Va dati seama,2 ore sa stai sa lamuresti pe cineva! Eu tata ei ,mama-sa si inca 3 persoane.Era sa lesine de cateva ori ca zicea ca-i e rau de frica.Nici nu am vrut sa o fortez prea tare cand am vazut ca lesina ca-mi era frica sa nu faca ceva soc.Asa ceva nu mi s-a mai intamplat.Bine ca pana la urma i-am facut-o,dar sa vedeti ce a sarit cand i-am bagat acul ca era sa mi-l scoata afara.
Voi v-ati culcat fetelor? Noapte buna va doresc.
Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Claudelu/Claudelu.jpg)
Claudelu spune:
Alinush asa faceam si eu cand eram mica...ma ascundeam in WC, ba fugeam pe scari ...am avut o problema la vezica si am luat destul de mute injectii...aaaaa, dar mi-a facut-o mama intr-o seara...a chemat toti prietenii mei, fete si baieti, ca sa ma fac de ras...iti dai seama ca atunci m-am scos nici o lacrima si nici de atunci incolo
Eu somn???Pai crezi ca ma lasa Raul???A adormit pe la vreo 8.30 si s-a trezit la 22.00 plangand, de fapt mai mult urland...si acum l-am pus in scaunel si da-i si leagana...cred ca de vina sunt dintisorii ca nu vor niccum sa iasa si se vad clar ca sunt deja sus, gata sa erupa si nu vor...imi chinuie copilu, dar las ca le arat eu lor..
Alinush, zi-mi si mie ce sa-i mai dau pentru durerea asta...il fac cu gel care nu prea are nici un efect, ii dau Nurofen, care la fel...il calmeaza dar nu pentru o perioada indelungata...ce as putea sa-i dau???
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Alinush asa faceam si eu cand eram mica...ma ascundeam in WC, ba fugeam pe scari ...am avut o problema la vezica si am luat destul de mute injectii...aaaaa, dar mi-a facut-o mama intr-o seara...a chemat toti prietenii mei, fete si baieti, ca sa ma fac de ras...iti dai seama ca atunci m-am scos nici o lacrima si nici de atunci incolo
Eu somn???Pai crezi ca ma lasa Raul???A adormit pe la vreo 8.30 si s-a trezit la 22.00 plangand, de fapt mai mult urland...si acum l-am pus in scaunel si da-i si leagana...cred ca de vina sunt dintisorii ca nu vor niccum sa iasa si se vad clar ca sunt deja sus, gata sa erupa si nu vor...imi chinuie copilu, dar las ca le arat eu lor..
Alinush, zi-mi si mie ce sa-i mai dau pentru durerea asta...il fac cu gel care nu prea are nici un efect, ii dau Nurofen, care la fel...il calmeaza dar nu pentru o perioada indelungata...ce as putea sa-i dau???
Claudiasi www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
![]()
Clau,da-i Nurofen de 3 ori pe zi cate o masura(in functie de kg) si poate il calmeaza. Da-ia asa vreo 2-3 zile.E nasol rau cu dintii,nici la Dragos nu-si facea efect gelul,il faceam en-gros cu gel.
P.S. Vad ca-ti place titulatura mea!
![](cool.gif)
![](al9leacer.gif)
![](icon_smile.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
[brClau,da-i Nurofen de 3 ori pe zi cate o masura(in functie de kg) si poate il calmeaza. Da-ia asa vreo 2-3 zile.E nasol rau cu dintii,nici la Dragos nu-si facea efect gelul,il faceam en-gros cu gel.
P.S. Vad ca-ti place titulatura mea!Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
Alinushule, zi si tu mama asa ca pentru prosti...adica 1ml/kg corp???Am inteles bine??Cantitatea asta o impart la 3, nu??Mie trebuie sa-mi spui exact ca la prosti, ca daca ii ceva ce nu inteleg atunci e medicina
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_tongue.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Si dupa cum vezi imi place tare tare mult titulatura ta!!!
![](pupic.gif)
Cred ca ar trebui sa-ti deschizi aici un cabinet medical...ca iti punem sute de intrebari
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Alinush, ce mai sti de Magda??Oare si-a terminat casa??Daca mai vorbesti cu ea transmite-i dsalutari si din partea mea!!!si
![](pupic.gif)
Claudia
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Claudeluquote:
Originally posted by alina morostes
[brClau,da-i Nurofen de 3 ori pe zi cate o masura(in functie de kg) si poate il calmeaza. Da-ia asa vreo 2-3 zile.E nasol rau cu dintii,nici la Dragos nu-si facea efect gelul,il faceam en-gros cu gel.
P.S. Vad ca-ti place titulatura mea!Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
Alinushule, zi si tu mama asa ca pentru prosti...adica 1ml/kg corp???Am inteles bine??Cantitatea asta o impart la 3, nu??Mie trebuie sa-mi spui exact ca la prosti, ca daca ii ceva ce nu inteleg atunci e medicinaNu rade
Si dupa cum vezi imi place tare tare mult titulatura ta!!!
Cred ca ar trebui sa-ti deschizi aici un cabinet medical...ca iti punem sute de intrebari
Alinush, ce mai sti de Magda??Oare si-a terminat casa??Daca mai vorbesti cu ea transmite-i dsalutari si din partea mea!!!sila Bianca!!
Claudiasi www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
![]()
Clau,nu are o seringa pe care scrie kilogramele? Eu am avut Nurofen din ala strain care avea o seringa gradata cu kg si asa stiam cat sa-i dau,era o masura.Eu zic sa- dai dimineata si seara cate 5 ml,masori cu o seringa normala.
Nu am mai vorbit cu Magda,am ami sunat-o d ecateva ori si nu a raspuns.Nu s-au mutat inca,a vorbit Calin cu sotul ei(nu chiar recent!)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
Claudelu spune:
Alinush, Nurofenul pe care il am eu e de ala cu seringa doar ca e gradata pe ml...m-am uitat pe cutie si scrie 5ml/2zi, exact cum ai spus si tu!!!
Ce mai face Dragos???Chiar am vrut sa te intreb daca il dai la anu la gradi?
Doamne, ma uit acum la stiri si mi-e din ce in ce mai greata de tot ce se-ntampla in tara asta!!!Nu stiu daca ati auzit de programul ala, in care statul le da celor anevoiasi 200euro pentru un calculator...acum a aratat ca pentru a primi un calculator, parintii sunt nevoiti sa mai puna inca vreo 3-4 mil, bani de care multi dintre ei nu dispun...bataie de joc!!Uite cum isi bat joc de bietii copii!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
alinamoro spune:
quote:
Ce mai face Dragos???Chiar am vrut sa te intreb daca il dai la anu la gradi?
Il dau pe Dragos la gradinita anul viitor din toamna.El imi zice acuma sa-l duc la gradinita!
![](aerobic.gif)
Clau am auzit de programul ala cu 200 de euro pt.calculator,chiar o vecina m-a rugat sa ma uit pe internet sa vad daca e fiica-sa pe lista celor care primesc.Nu era!!
![](icon_smile_sad.gif)
![](icon_smile_disapprove.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
Claudelu spune:
Nu ma mai mira nimic acum!!Ti-am spus doar asta imi mai provoaca astia..GREATA!!!
Va fi mai bine pentru el sa mearga la gradi, acolo va fi in largul lui!!!Am auzit ca acolo la voi in Alfa este o grainita tare faina!!Aia cum mergi spre centru pe linia lu'2, ii o casa pe colt...vecina mea e educatoare si tare mult a laudat gradinita aia...cica e cea mai faina dintre cele de stat!!
Eu acum gata merg la ...Pe maine!!Somnic usor!!!
alinamoro spune:
Da,e o gradinita super renovata de anul trecut.Au schimbat toate paturile,dulapioarele,masutele,scaunelele,toate le-au cumparat noi.E foarte aproape de noi,la 2 minute.Si noi stam pe langa linia de tramvai.
Ma duc si eu la culcare ca nu mai pot de somn.L-am asteptat pe Calin sa vina de la Oradea ca a mers cu cineva sa-i duca ceva bagaje. Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
Salut fetelor!!Cam liniste azi!!
Noi azi ne-am putulit frumos si am iesit la plimbare impreuna cu nasa...am vrut sa mergem la Marem pe Victoriei sa papam inghetat, dar astia s-au grabit si au desfiintat mult prea repede terasa...sus nu puteam merge ca am fost cu caruciorul dupa noi..Pacat, ca tare as fi mancat inghe
In schimb am stat la UTA la fantana, unde a fost plin de lume si apoi am stat la bloc, la banca ca era pacat sa intram in casa pe la 18...asa ca am stat la bec
pana pe la 19.00...i-am adus la Raul de papa afara si a mancat cu o pofta
...am zis ca atunci cand e ora de masa ies cu el afara
ca altfel abia si abia mananca ca tare rau il supara dintisorii
Voi ce mai faceti? Pe unde ati mai umblat??
Tanja, tu cum esti???care e starea ta??Ai mai vorbit cu Anto???Transmite-i multi din partea mea!!!Nu sti, mai vine anu asta in tara???