Mamici din Arad...???(17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Dragos de la 6 luni nu a mai vrut suzi numai noaptea si de la 8 luni nu a mai vrut-o deloc.O arunca cand i-o dadeam,parca se enerva ca i-o dau.La biberonul cu lapte nu cred ca vom renunta curand,nici nu am incercat inca.El bea de la 4 luni jumate pe biberon.Mi-e frica ca nu mai bea lapte daca il iau.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salut fetelor!!
Vad ca discutati despre suzeta si biberon...eu nu ma voi chinui sa-l dezvat pe Raul nici de una nici de alta, pentru ca va renunta el singur la ele, daca va vreau...chiar daca la 18 ani, nu conteaza...nu ma voi impune vointei lui...si cum zice si Alina, exista de multe ori riscul ca facandu-l sa renunte la biberon sa nu mai vrea nici lapte...copii astia sunt foarte imprevizibili si te poti astepta la orice surpirza din partea lor...eu nu stiu, de fapt nu vreau sa-i impun absolut nimic lui Raul, vreau sa-l invat sa decida el cum e mai bine pentru el si daca va gresi va fi mai bine pentru el ca-si va da singur cu capul de pereti... ca deja am deviat de la subiect

AlinaM, spune-mi te rog cat e de grav la copilasi sa aiba reflux vezico-uretenal???Sunt curioasa sa aflu!!!Ma intereseaza pentru o prietena de-a mea!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Clau,nu stiu ce sa zic...cat de grav e...daca nu se rezolva cu medicamente se ajunge la interventie chirurgicala.Refluxul urinei e invers de cum ar trebui,dinspre vezica spre rinichi si atunci face foarte multe infectii urinare care pot lasa leziuni pe rinichi.
Cati ani are copilasul?

Mersi pentru puncte!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Clau,nu stiu ce sa zic...cat de grav e...daca nu se rezolva cu medicamente se ajunge la interventie chirurgicala.Refluxul urinei e invers de cum ar trebui,dinspre vezica spre rinichi si atunci face foarte multe infectii urinare care pot lasa leziuni pe rinichi.
Cati ani are copilasul?

Mersi pentru puncte!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Alina, n-ai pentru ce sa-mi multumesti!!Ti le-am dat cu multa placere si drag!!...astept sa vad titulatura

Si in legatura cu ceea ce te-am intrebat ti-am trimis un PM!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Alinush, Alinush, Alinush!!!Super titulatura!!!

Mergi la inceput

Clau,ma bucur ca-ti place.Macar nu mi-ai donat punctele degeaba!
In liceu multi colegi si prieteni imi ziceau Alinush.Ce vremuri!!Si acum cand ma intalnesc cu ei mai imi zic,dar aici in Arad nu prea imi zice nimeni.Si nasa noastra de la Oradea imi zice asa.
Vad ca nici tu nu ai somn,eu ma duc imediat la culcare.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Alina faina titulatura.Mie imi spuneau parintii asa si cind se grabeau ma strigau Anush...mi-ai adus aminte de ai mei.....
Nici Dragos nu vrea suzeta cind i-o dau sa se culce si daca nu adoarme rapid fac circ daca tot vreau sa il pacalesc cu ea.Ne descurcam mai greu cu canita de ceai la culcare ca el ziua adoarme daca ii dau putin ceai.
Ne-am luat carut!!!E super sunt asa bucuroasa de parca mi-as fi luat masina.Cel vechi se stricase si nici nu-mi placea.Da n-am stiut ca sunt in Jackson asa faine si m-am grabit ca atunci venea maica-mea si imi propusesem sa merg pe jos pina in Gradiste...visuri.La cit de greu mergea carutul eram rupta.Asa ca tot cu masina m-am dus.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

quote:
Ne descurcam mai greu cu canita de ceai la culcare ca el ziua adoarme daca ii dau putin ceai.

Alina,de ce nu-i dau ceai cu biberonul la culcare? Eu cred ca e prea micut sa-l "stresezi" cu canita.Dragos de multe ori imi cere apa din sticluta cu biberon,are el o sticluta din care bea apa cand era micut si ii place tare mult de ea.Las' ca are timp sa bea si din canita.

Am vazut carucioare foarte fain la Sensiblu si nu erau asa scumpe.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

quote:

Alina,de ce nu-i dau ceai cu biberonul la culcare? Eu cred ca e prea micut sa-l "stresezi" cu canita.Dragos de multe ori imi cere apa din sticluta cu biberon,are el o sticluta din care bea apa cand era micut si ii place tare mult de ea.Las' ca are timp sa bea si din canita.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Alinush, sticluta care o cerea si atunci cand ati venit la spital???Cred ca n-am sa-l uit niciodata, era mortal....eu cred ca daca ii dau la Raul sa bea din canita el mai mult s-ar juca, ar musca-o de cioc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Claudelu

quote:

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Alinush, sticluta care o cerea si atunci cand ati venit la spital???Cred ca n-am sa-l uit niciodata, era mortal....eu cred ca daca ii dau la Raul sa bea din canita el mai mult s-ar juca, ar musca-o de cioc

Da,sticluta lui de apa pe care nu stiu cand o va uita! El bea foarte multa apa si ii place sa bea din sticluta si sa se uita la desene animate,din canita nu-i place sa bea daca sta culcat.Cand ii dau canita cu cioc o desface si bea asa din ea sau se uda tot chinuinde-se sa o desfaca.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput