Mamici din Arad...???(17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi,ce face Tudor,il doare piciorusul de la vaccin?

Flavia,cand prolactina e crescuta(ca valoare) poate fi vorba de un adenom hipofizar,dar nu cred ca la tine e cazul,e foarte putin marita peste normal si dupa parerea mea nu e nici o problema.Oricum va trebui sa intrebi medicul ca sa fii sigura.Da,prolactina creste in sarcina si cand alptezi,e hormonul care secreta laptele.

Alina 33,Dragos cum e dupa vaccin?

Clau,tu pe unde umbli ca nu ai aparut nici ieri pe-aici?

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

mersi mult de tot

sper sa nu fie nici o problema si sa fie datorita stresului. nu pot sa spun ca am avut vreo suparare in ultimele doua saptamani, dar probabil oboseala si munca isi spun efectul. oricum mai am de facut de doua ori analize, in ziua 14 a ciclului si a 21-a. pana nu am toate analizele nu are rost sa vorbesc cu medicul, dar am vrut sa fiu eu mai linistita.

mersi alina m pentru incurajari.

gabitzica o sa intru sa citesc unde mi-ai zis tu cand o sa am timp.

eu acum am terminat de facut curat. a fost aia mica a lu sora-mea la mine si a mancat napolitate asa ca am fost nevoita sa aspir aproape toata casa, oricum trebuia sa fac curat. daca tot am aspirat am facut curat si in bai si in bucatarie. harnicutza, nu?

nu stiu cum am sa fiu cu copii mei (pe care nici nu ma gandesc ca nu o sa-i am) dar pe ingerasul meu il las sa faca ce vrea. nu vreau sa o rasfat prea tare, dar nu ma intereseaza daca imi intoarce casa pe dos cum a facut-o azi.

eu va pup si va doresc un somnic usor.

http://community.webshots.com/user/flaviaramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,ce mai faceti?
Nici voi nu ati simtit cutremurul?Eu am vorbit cu mama mea la telefon si ea a zis ca nu s-a simtit in Arad.
Vreau sa va intreb ceva.Cunoaste-ti cumva ceva fizioterapeut bun in zona UTA,Vlaicu sau la Gara si care are si pacienti batrini?Bunica mea(83 ani) tot o dor foarte rau salele.Mami a zis ca vrea sa o duca la un fizioterapeut dar eu i-am zis sa mearga sa faca inainte o radiografie ca ea cazuse cu vreo 2 luni in urma pe fund si sa nu cumva sa fie de la aia.
Daca cunoasteti cumva pe cineva,va rog mult sa imi spune-ti.
Va pup mult de tot.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,ce mai faceti?
Nici voi nu ati simtit cutremurul?Eu am vorbit cu mama mea la telefon si ea a zis ca nu s-a simtit in Arad.
Vreau sa va intreb ceva.Cunoaste-ti cumva ceva fizioterapeut bun in zona UTA,Vlaicu sau la Gara si care are si pacienti batrini?Bunica mea(83 ani) tot o dor foarte rau salele.Mami a zis ca vrea sa o duca la un fizioterapeut dar eu i-am zis sa mearga sa faca inainte o radiografie ca ea cazuse cu vreo 2 luni in urma pe fund si sa nu cumva sa fie de la aia.
Daca cunoasteti cumva pe cineva,va rog mult sa imi spune-ti.
Va pup mult de tot.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina M , Tudor a fost tare linistit dupa vaccin. Am mers cu caruciorul pana acasa si cred ca l-a obosit tare drumul si caldura. Cand am ajuns acasa i-am dat sa manince si dupa somnic.. . a dormit aproape doua ore, de la trei si ceva pana la cinci. Au venit bunicii dupa el sa il duca la ei, ca ei stau la casa, si sa il tina un pic afara, dar a dormit ca un ingeras, nici vorba sa se trezeasca.
I-am pus compresa,dar nu prea ii sta numai cand doarme, in rest i-o gasesc pe la genunchi. Nu i-am pus supozitor, ca nu a facut febra si a fost tare linistit. Locul e putin rosu si inflamat, dar sper sa-i treca repede
Linda , eu nu pot sa te ajut , nu cunosc nici un fizioterapeut. asa cum zici, ar trebui sa faca o radiografie inainte.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Ce-i fetele cu atita liniste pe aici?
Alina M, aici vaccinul ala cu 5(sau6) se face la 3,4,5,12 luni.
Gabi apune-mi si mie cum faci cu suzi ca fetele mele si acum dorm cu ea si beau lapte tot pe biberon. Acu am uitat 2 din cele 4 la Arad, asa ca daca pierd una...(am zis ca nu le mai cumpar altele)
Clau, tu ce faci?
Tot cald ela Arad? Aici ploua...

Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi,bine ca nu a facut Tudor febra si nu l-a durut piciorusul.Nici Dragos nu a facut febra,dar l-a durut piciorul.Sa stii ca cu cat sunt mai mari copii cu atat doare mai tare vaccinul,nu stiu explicatia!!!
Sa stii ca si mie mi s-a inflamat locul de la vaccinul antigripal si ma doare si acum mana,este umflat si rosu.

Cristina,la Arad e foarte cald,e super vremea.

Linda,in zonele care ai zis tu nu stiu fizioterapeut,dar este un cabinet privat(lucreaza si cu casa de asigurari) pe O.Goga(fosta Eugen Potier),nr.8,doctorita Patru,are multi pacienti.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Cristina, la biberon Tudor a renuntat destul de usor. de vreo saptamana si ceva , nu i-am mai dat ceai din sticluta , ci numai cu canita. La inceput a refuzat-o, dar de sete a baut din ea. Acum nu mai bea asa mult ceai ca inainte, doar atat cat sa-si potoleasca setea. eu lapte nu i-am dar pana acuma , asa ca nu a fost asa greu. Suzeta i-o dau numai cand doarme. Tu ai incercat sa le dai din canita, si nu au vrut??
Cu suzeta, am zis ca nu o sa i-o mai dau , pur si simplu.dar inca nu am hotarat ziua! Nu ma lasa inima. Acum ma chinui sa il fac sa bea lapte praf! Nu vrea!!! (inca il alaptez)

quote:
Gabi,bine ca nu a facut Tudor febra si nu l-a durut piciorusul.Nici Dragos nu a facut febra,dar l-a durut piciorul.Sa stii ca cu cat sunt mai mari copii cu atat doare mai tare vaccinul,nu stiu explicatia!!!

Alina , eu nu cred ca-i dor mai tare , cu cat sunt mai mari, ci constientizeaza acest lucru mai bine...

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

Cristina, la biberon Tudor a renuntat destul de usor. de vreo saptamana si ceva , nu i-am mai dat ceai din sticluta , ci numai cu canita. La inceput a refuzat-o, dar de sete a baut din ea. Acum nu mai bea asa mult ceai ca inainte, doar atat cat sa-si potoleasca setea. eu lapte nu i-am dar pana acuma , asa ca nu a fost asa greu. Suzeta i-o dau numai cand doarme. Tu ai incercat sa le dai din canita, si nu au vrut??
Cu suzeta, am zis ca nu o sa i-o mai dau , pur si simplu.dar inca nu am hotarat ziua! Nu ma lasa inima. Acum ma chinui sa il fac sa bea lapte praf! Nu vrea!!! (inca il alaptez)
quote:

Alina , eu nu cred ca-i dor mai tare , cu cat sunt mai mari, ci constientizeaza acest lucru mai bine...

www.stoc-studio.ro/tudor

Gabi, ceai,suc beau din canita cu cioc sau normala, dar lapte nu...
Pe suzi o cer cind merg in pat. Prea multe schimbari pt ele odata cu venirea aici asa ca ma zis ca o mai las...

Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Cristina, la tine e mai greu sa renunti la suzi, ca sunt doua, si se iau una dupa alta, nu?

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput