Mamici din Arad...???(17)
Raspunsuri - Pagina 5
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by cristinacsaquote:
Originally posted by alina morostes
Ceau fetelor.
Noi am scapat azi de vaccinul de la 2 ani jumate.L-am dus pe Dragos azi sa-l vaccinez ca maine sunt mai multi copii si daca vine cu el nu prea mai vrea sa plece si nu prea am timp de el.Nu a plans deloc,dar il doare piciorul putin acum.Am scapat de vaccinuri pana merge la scoala.
Am facut si eu azi vaccinul antigripal si ma doare mana groaznic,noroc ca mi-am facut la stanga.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Ce vaccin i-ai facut Alina?
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
Vaccinul care se face la 2 ani jumate,DTP(difterie,tetanos,tuse convulsiva).Este a cincea doza.Am inceput la 2,4,6,12 luni si aceasta a fost ultima.
In Germania cum se fac vaccinurile?
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
gabitzica spune:
Alina, ai putut sa-i faci numai lui ragos vaccin?? am inteles ca o doza e pentru mai multi! sau nu au nimic daca stau desfacute o zi?
Tie tu ti-ai facut vaccin, singura?
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Alina, ai putut sa-i faci numai lui ragos vaccin?? am inteles ca o doza e pentru mai multi! sau nu au nimic daca stau desfacute o zi?
Tie tu ti-ai facut vaccin, singura?
www.stoc-studio.ro/tudor
Gabi,Vaccinul DTP se da si la fiole(doze individuale),numai antipolio si trimovax se da doar la flacon de 10 doze care trebuie administrate in cateva ore de la desigilare.
Nu mi-am facut singura vaccinul,d-na dr.mi l-a facut ca Adriana a plecat mai repede azi.
Ne vedem maine la vaccin!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
gabitzica spune:
Alina, la 12.30 ai zis , nu? Am emotii pentru ziua de miine!! Sper sa reactioneze si Tudor la fel ca Raul, ca altfel mi se rupe inima
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Alina, la 12.30 ai zis , nu? Am emotii pentru ziua de miine!! Sper sa reactioneze si Tudor la fel ca Raul, ca altfel mi se rupe inima
www.stoc-studio.ro/tudor
Da Gabi,la 12,30.Sa-i dai lapte daca vrei inainte ca nu are voie 2 ore sa bea lapte dupa antipolio.Las' ca ii dam jucarii sa-i distragem atentia de la vaccin si scapa el repede.De obicei il tii tu la vaccin sau d-na dr.?
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
gabitzica spune:
quote:
Da Gabi,la 12,30.Sa-i dai lapte daca vrei inainte ca nu are voie 2 ore sa bea lapte dupa antipolio.Las' ca ii dam jucarii sa-i distragem atentia de la vaccin si scapa el repede.De obicei il tii tu la vaccin sau d-na dr.?
Alina, de obicei il tinea d-an doctor. Acum am zis ca o sa il tin eu! Vreau sa fiu barbata! Lapte nu bea in cursul zilei. Suge dimineata si seara foarte putin sau de loc. acum ma chinui sa-i dau completare. Aseara nu vrut deloc. Acum seara a baut vreo treizeci de ml, dar cred ca doar pt. ca ii era foarte sete. Cand si-a dat seama ce bea defapt, a refuzat! La sticluta am renuntat de o saptamana si ceai bea numai din canita cu cioc. Am vrut sa-i scot biberonul inainte de a-i da lapte, pentru ca am considerat ca e pacat sa-i dau la un an biberon. Oricum imi pare rau ca i-am dat ceai din biberon asta-vara,(vi-am povesti ca l-a aceptat foarte greu), dar acum a renuntat definitiv la el, mai usor decat ma asteptam! dar nu ma impacientez! totul se face cu rabdare! O sa bea el si laptic. Mai ales ca Milumil3, are gust de mar.
www.stoc-studio.ro/tudor
alina33 spune:
Salutare.Ieri am fost zombi.Nu puteam sa sed de ce tare ameteam.Am fost la vaccin si in afara faptului ca a urlat de iti spargea timpanele n-a fost nimic neobisnuit.S-a calmat cind l-am luat in brate.Isi mai amintea el un pic si ii venea sa plinga da ii distrageam atentia si gata.Daci in schimb plinge si el ca il doare mina ca i-a facut antigripal.Eu n-am facut ca am amigdalele cit casa si iau tratament.Cred ca de la laptele baut de la frigider.
Tudor ,felicitari pentru revenirea la canita.I-am luat si eu la Dragos direct cu supapa.Si a reusit sa bea din ea.Tu ii dai si lapte din cana?
Alina tot uit sa iti spun ca si la Dragos ii place spanacul.
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
gabitzica spune:
Da, Alina, din cana cu cioc i-am dat lapte. Nu mai vreau sa-i dau sub nici o forma sticluta. Vreu sa il dezvat si de suzeta, dar il mai las un pic.
www.stoc-studio.ro/tudor
flavia ramona spune:
Fetele, poate ma ajutati voi, ca am scris pe alta lista de discutii si nimeni nimic....
am luat azi rezultatele de la analize si in afara de prolactina toate mi-au iesit ok. prolactina mi-a iesit 29,ceva si valoarea maxima e 24 si ceva. daca ati facut si voi vreodata aceasta analiza spuneti-mi e chiar de rau sau se mai poate intampla?
merci.
http://community.webshots.com/user/flaviaramona
gabitzica spune:
Flavia, asta am gasit pe alt forum
"prolactina este un hormon hipofizar care se secreta in cantitati mari in sarcina si lactatie,precum si in conditii de stress.Poti sa-ti dozezi prolactina printr-o analiza simpla din sange.cresterea nivelului ei in sange la femeile neinsarcinate printr un feedback negativ determina anovulatie,fapt confirmat si de oligomenoree(menstuatie spontana la>36 de zile)
si aici pe forum am gasit un link unde s-a mai discutat problema
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32005
www.stoc-studio.ro/tudor