Mamici din Arad...???(17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
Multumesc mult pentru complimente,fetelor.Intra-devar meu e cam grasun cred ca acum are in jur de 11-12 kg,nu stiu sigur,ca nu l-am mai cantarit.
Eu sunt cu moralul cat sa rezist.Uneori imi vine sa zbier cand il vad pe "frumosul meu sot" si sa-l iau si la bataie.Dar inca rezist si nu ma dau nici batuta.
la toate si o noapte placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

SAlutare,am vazut si eu calendarul Lisei si e tare faina nepotica ta,Flavia!
Stefan e un dulcel si un grasun.Tare imi plac copiii grasuti!!!!
Gabi nici mie nu mi-a trecut gitul si am luat rupan si...ma uit imediat ceva antibiotic-cephalin-.Eu fug de antibiotice ca de dracu' ca fac candida....si am facut.Speram ca macar de la asta sa nu fac.M-am tratat si de ea.Data viitoare ma duc la doc Patru ca ea e cu homeopatia si nu mai iau antibiotice.M-a speriat Nelu ca e grav si am mers la urgente si am uitat de Patru
Ma mai dau cu Hexoral spray-ul ala pentru amigdale.Parca e mai bine dupa ce ma dau cu el.Mi-a zis doc.sa ma duc sa-mi faca si mie un exudat ca poate e mic aslo si sa fac niste moldamin.Da vorba ta GAbi,n-am timp.Plus ca trebe sa merg la lucru dupa vignete apoi in policlinica ..samdN-am timp.
M-am ener pe scutecele alea de la Lebada,Gabi.Nu stiu daca si tu Clau stii de care.Erau faine da acum de 3 zile il gasesc pe Dragos pisat noaptea.Azi noapte a fost apogeul.A fost fleasca de parca nici n-a avut scutec.L-am luat l-am spalat si l-am bagat in pat cu noi sa se incalzeasca saracutul.Scutecul statea foarte bine pe el da nu retinuse nimic in el.Trecuse pisul ca prin servetel.Ziua n-am probleme da noaptea nu stiu ce-i.Ma duc sa cumpar Pampers.Si am luat o groaza din astea.
Deoacamdata ma simt bine fara cafea da se termina cam repede capucino si toata ziua bem ceai de fructe.
Va pup ca tre sa manince Dragos

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Buna fetelor
Va urez o zi placuta chiar daca afara este frig.Noi suntem bine,Stefanel a adormit si el in sfarsit ca tare smiorcait a fost de dimineata pana acum.
Va pupam dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Alinush, ar trebui sa vin sa fac un exudat,ca tot ma doare gatul, dar nu stiu cand???!! ca nu am timp pentru mine niciodata.Se poate face la voi la laborator , nu?

Gabi,se face la noi la laborator exudatul.Trebuie sa vii dimineata pe nemancate,nespalat pe dinti si sa nu bei nimic.Iti trebuie si vigneta si bilet de trimitere(pe care ti-l facem noi) ca sa nu platesti.

Fetelor,noi plecam acuma seara la tara ca maine avem nunta la Tinca.Sper ca e ultima pe anul acesta ca am avut 6!!!! Mai avem o logodna la sfarsitul lunii.
Asa ca nu "va mai citesc" pana duminica seara.
Va doresc la toate un week-end placut si puoici la copilasi.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabi,se face la noi la laborator exudatul.Trebuie sa vii dimineata pe nemancate,nespalat pe dinti si sa nu bei nimic.Iti trebuie si vigneta si bilet de trimitere(pe care ti-l facem noi) ca sa nu platesti.

Fetelor,noi plecam acuma seara la tara ca maine avem nunta la Tinca.Sper ca e ultima pe anul acesta ca am avut 6!!!! Mai avem o logodna la sfarsitul lunii.

aLINA, AM MAI FACUT EXUDAT LA VOI CAND AM FOST GRAVIDA, stiu faza cu nespalatul pe dinti
Te compatimesc, cu atatea nunti. Si noi am fost invitati sambata trecuta, dar nu ne-am dus, ca nu era cine stie ce obligatie! da bine ca nu ne-am dus...a murit tatal mitresei in ziua nuntii.. va dati seama ce nunta a fost... ca in "Pisica alba, pisica neagra", faci nunta vu mortu'n casa... doamne fereste pe toata lumea de asa ceva.. Nu mai puteau sa contramandeze...incitatii venisera( a murit pe la 14)... la Santana a fost nunta... mireasa nu a mai vrut..da le-a dat popa le-a zis sa continue... doamne nici nu pot sa imi imaginez... am si avut cosmasuri noaptea, dupa ce am aflat. m-am visat cu un mort ce s-a trezit{evident vis influentat de filmul lui kusturica... ca acolo s-a trezit mortu). Oricum filmul e super!
cica a fost muzica la nunta dar nu a dansat nimeni! Da de stat au Stat pana dimineata!
Alinush, distractie placuta la nunta. Bine ca e vremea buna. sper sa nu se strice!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dita spune:

Fetelor am intrat doar sa va salut, am avut o zi cam plina azi. Programul mi s-a terminat dar imi astept sotul sa vina sa ma ia sa mergem in piata, el tot timpul face ore suplimentare.

Alina33 eu am o faringita cronica care ma supara uneori dar acum cativa ani doctorii nestiind ca nu e amigdalita au bagat in mine o groaza de antibiotice si nu stiu daca de acolo mi s-a tras dar si eu m-am pricopsit cu candida. Tu cum o tratezi? Chiar ma gandeam ca noi in Arad avem oare medici homeopati, doctorita Patru este homeopat?

Clau, am vazut ca Raul a fost bolnavior, ma bucur ca e mai bine. Sa stii ca si mie imi place somnul mai ales cel de dimineata, sper sa am un bebe mai somnoros.

Am vazut pozele Flavia, e tare scumpa nepotica ta!

Alinush distractie placuta la nunta si sa te gandesti la noi cand mananci prajituri bune.

Va pup pe toate si va doresc un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor,multumesc de urari.
Vai,Gabi,m-am ingrozit cand am citit despre nunta cu mortu',e groaznic.Ce amintire neplacuta are mireasa aceea despre ziua nuntii.

Dita,va trimit si voua cate o prajitura in gand.

Imediat plecam,sa mai faca Calin dus.El acum a venit de la Timisoara si a zis ca e o ceata groaznica.Cred ca vom merge cu 30 la ora.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mersi felelor pentru aprecieri.

Vai gabitzica ce oroare pentru mireasa. De fapt pentru toti. In viata mea nu am auzit de un ghinion mai mare.

Alina M distractie placuta la nunta. Sper sa nu fie groaznic de frig

Sunt un pic suparata pe tanti de la foto. Trebuia sa-mi faca 2 calendare ca si cel postat si inca unul (pt mine) tot cu Lisa dar pe o singura coala de hartie, tip A3. Am fost sa le iau acum vreo 10 min si mi-a spus ca nu sunt gata. Ca a avut mult de lucru. Eu pot sa inteleg chestia asta, dar daca ai spus omului ca joi atunci joi sa fie, nu vineri si nu sambata.....

La lucru a fost o nebunie ca si ieri. Au venit mesterii si fiecare batran din bloc spunea ca teava e in alt loc. Na, sparge sa gasesti teava! Dupa care sa te iei? Pana la urma au dat mesterii de cap si au spar in holul blocului si la noi in baie. Au gasit teava si au anulat-o pe aia care era sparta. Surprizaaaaaaaaaa! La noi erau doua contoare de apa rece, ceea ce ar fi trbuit sa insemne doua tevi. Din pacate pentru noi si baia si termoteca erau legate la aceeasi teava care fusese sparta. Asa ca a trebuit sa ne ducem noi alta teava de apa rece atat pana in baie cat si pana la termoteca.

Bineinteles ca dupa ce s-a rezolvat problema si s-a anulat teava care facea inundatie nimeni nu a mai venit sa vada cat trebuie platit. Anularea tevii trebuia facuta de catre asociatia de proprietari si platita impreuna. Ghiciti ce? Nu a mai venit nimeni,nimeni dupa. Grozavi vecini, nu?

Va dati seama ca eu am lasat dimineata geamurile larg deschise peste tot. Am dat drumul la termoteca ca mi-e frig.

Daca nu mai intru in sfarsitul asta de spatamana va transmit multi pupici.

http://community.webshots.com/user/flaviaramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Naspa cu nunta si cu mortu'.Tre sa fie ingrozitor sa nu te poti bucura de nunta ta si sa iti fie dor de tata.Naspa.
Dita si eu tirziu am descoperit chestia asta cu antiobioticul.Pina nu am intrebat si am siciit o doctorita sa-mi spuna de la ce se face, ca vorba aia n-aveam 15 parteneri.Da stii ce interesant e ca daca intrebi iti zice ca de la foarte multe chestii poti face da nu le enumera.Na, te-ai pricopsit cu ea,asta e te tratezi.
Alina petrecere frumoasa!

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,
Azi va uram sa avetib un sfarsit de saptamana placut alaturi de familiile voastre.Noi(noi fiind eu,sora si verisoara) am zis ca o dam pe baute azi si sper sa nu vina sotul meu sa ma deranjeze(daca ajunge azi acasa) ca s-ar sa primeasca ceea ce merita .
Va pupam si trimitem multe pentru toate florile.
Pa-pa

Mergi la inceput