Mamici din Arad...???(17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Am ajuns si noi acuma seara.A fost foarte frig pe acolo,dar la nunta nu ne-a fost frig deloc ca a fost cald in restaurant.A fost super la nunta ca am fost cu niste prieteni(2 familii) si ne-am distrat bine.Pe Dragos l-am lasat cu maica-mea,deci nu am avut nici o grija.
Voi ce mai faceti? Vad ca nu prea ati scris de 2 zile.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ce mai fac fetele?? Eu am fst tare ocupata si nu am avut timp sa scriu, am citit cate ceva, dar numai atat...oricum vad ca a fost cam liniste pe aici..

Alinush, ma bucur ca v-ati distrat la nunta!! Mama, dar voi chiar nu sunteti de invidiat, ca ati avut la nunti anu' asta!!

Gabi, nasoala faza cu nunta si mortu...si eu stiu un caz destul de asemanator, doar ca tata miresei a facut infart cand era cheful mai in toi...a fost groaznic, mai ales ca atat tata cat si mireasa sunt medici...va dati seama ca nimeni de la nunta n-a stiut ca el de fapt murise si nunta a cntinuat...mireasa a stiut si si-a dat voalul jos...nici nu vreau sa ma gandesc ce-a fost in sufletul ei

Tanja, cum a fst in cele din urma noaptea de betie? Si-a facut aparitia??

Flavia, dar tu chiar ai niste vecini de mai bine-i strangi de gat...si cu albumul, nici mie nu-mi plac oamenii care nu-s de cuvant...urat din partea ei!!!

Alina33, tu primesti vignete? Ca eu nu am primit niciuna pana acum

Dita, eu sunt inebunita dupa somn si cum zici si tu , in special ala de dimineata! Am mare noroc cu Raul ca chiar daca se trezeste pe la 8-9 sa manance se culca la loc...asa ca uneori dorm si eu ca v..a pana pe la 11-12...De exemplu ieri am dormit de la 23 pana pe la 8 cand i-am dat sa pape si ne-am culcat la loc pana la 12...si m-a asteptat Clau cu calda!!!

Ati vazut noul emoticon? E mortal!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

fetelor , nu am nici un chef de nimic! Ma deprima vremea asta! Nici sa scriu nu am chef! Am mai intrat pe aici sa citesc doar, dar nu prea am avut ce! Suntem toti trei raciti, Tudor e cel mai fresh dintre noi!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Gabi! multa sanatate si fericire iti dorim.

Nici eu n-am chef de nimic, desi aici nu ploua...Si astea mici au fost cam racite dar acum sunt relativ ok.

Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Gabi,LA MULTI ANI! de Sf.Gavril.

Si pe mine ma doare gatul destul de tare si presimt ca ma apuca o raceala.Nici nu am chef de nimic,mai mult as sta intinsa.
Fetelor,sa stiti ca foarte multi oameni sunt raciti,nici nu ma mir ca ma imbolnavesc si eu intre atatia bolnavi.Sper sa nu ia si Dragos de la mine.Lui i-am dat Broncho-Vaxom pentru imunitate si vitamina C.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salut fetele...

Nu stau mult ca nu ma simt bine, vroiam doar sa semnez condica pe ziua de azi.

Alina M, daca intri poate ma ajuti tu ca ma simt groaznic. Am mancat ieri ceva ce mi-a cazut rau la stomac. Toata noaptea nu am dormit si dimineata am dat afara tot, desi eu vomit cam greu in general. Acum imi simt stomacul ca o minge si nu stiu ce sa mananc pt ca numai cand ma gandesc la mancare mi-e rau. Am papat iaurt si paine prajita cu Almette. Poate imi spui tu ce sa iau. Merci.
Sa va spun ce sperietura i-am tras la Sorin azi. Dimineata am fost sa-mi fac analizele pt ziua 14 de la ciclu, desi imi era rau. Asistenta de acolo a spus ca nu are influenta asupra sangelui. Nu am avut nimic pana am ajuns la birou, multumesc lui D-zeu, pt ca eram la volan. Cand am intrat in birou m-am asezat pe primul scaun pe care l-am gasit si gata am fost. Am facut o cadere de calciu de i-am speriat pe toti (noi avem doar barbati la birou). Mi-au amortit mainile, picioarele si gura. Am mai facut asa ceva si stiam cum e asa ca i-am spus lui Sorin sa ma duca la spital. Am ajuns la urgente dusa de doi barbati pe brate si mi s-a dat calciu intravenos si perfuzie nu mai stiu ce. Mi-au facut analizele de sange si EKG si au iesit bine, doar ca eu eram ca o epava. Am stat pana mi s-a terminat perfuzia si apoi am venit acasa. Acum ma simt cam ametita de cap si ma doare stomacul.

Intru mai tarziu sa vad daca ai fost pe aici Alina M.

Va pup pe toate.

Somnic usor.

http://community.webshots.com/user/flaviaramona

Mergi la inceput

Flavia,e bine ce ai mancat...adica nu-ti face mai rau decat iti este.Eu zic sa mananci un gref si suc de lamaie(natural). Daca vrei sa iei tablete poti lua Motilium(pt.greata si digestie) si Debridat daca te si doare.
Vad ca ai facut si o criza de spasmofilie.Ar fi bine sa iei Calciu,dar injectabil(Gloconolactat de calciu cu magneziu) si Magne B 6.
Sanatate iti doresc si spune-mi cum te simti.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Gabi,La Multi Ani iti doresc si sa ti se indeplineasca toate dorintele.
Flavia,Alina,Gabi,Cipri si Tudor,insanatosire grabnica.
Flavia,crize din astea de spasmofilie faceam si eu.Eu am bicuspidie aortica(in loc de 3 valve la inima am doar 2) si cit am fost in Ro.,mai ales la faculta am facut des si ma duceau si pe mine la spital si imi faceau calciu intravenos si dupa aia eram mai bine.
In rest,la mine ii totul ok,azi mi-am luat un costum de schi(desi nu vom merge sa schiem) dar daca ma voi duce cu Diti si cu Vanessa la sanius,sau daca voi avea copii mei,nu strica sa ai si a fost si fff. ieftin.
Acuma merg cu Mark la film(Terminal cu Tom Hanks),de abia astept sa-l vad.Imi place tare mult de el.
Cristina,ce zici de vremea asta nasoala?Nu a nins la voi?Ca aici au zis ca o sa ninga si la cimpie!!!Nici nu imi vine sa ies din casa.Cred ca ma duc la film cu caciula pe cap ca mi-e frica ca imi ingheata capatina!
Va pupicesc.

LindaG

Mergi la inceput