Mamici din Arad...???(17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Fetelor in 30 de minute puteti sa vedeti noile poze din concediu,daca aveti placerea.
Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Tanja am vazut pozele cap coada!!Sunt super faine!!Iar Stefan e tare tare frumos!!!
aici seaman cu Raul!Asa doarme si el!
Iar asta imi place cel mai mult!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,
Clu mersi de complimente.Si mie imi place pozitiile in care doarme meu.Imi vine sa il mananc de drag ce imi este.Si Raul este la fel de frumos,ca si Stefan al meu.
Fetelor va pupam pe toate si mai vorbim azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Tania, am vazut si eu pozele, e un dulce Stefan.
Alinush, si fetele ma innebunesc cu cd de la Arad si cu cel de la apa mare, mare. Desenele animate nu le prea intereseaza...Alex e putin racita, ii curge nasul si stranuta asa ca azi nu am fost afara...
Clau, ce mai face Raul?Insanatosire grabnica ii dorim...
Gabi, felicitari lui Tudor pt primii pasi. Si Carina la citeva zile dupa ce a implinit un an a facut primii pasi...
Alina 33, felicitari pt renuntatul la cafea. Ar trebui sa renunt si eu...
Linda, Flavia si Dita va doresc si voua un bebe cit mai repede. Sau 2?

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Buna seara fetele,
cristinacsa mersi.Stefan al meu are o personalitate a lui cum nu am vazut la nici un copil pana acum.E foarte destept pentru varsta lui.Noi stam toata ziua in casa pentru ca afara este foarte frig .
claudelu cum mai este Raul? E mai bine acum? I-ai dat antibiotic?
Va pupam pe toate si va uram o seara placuta Tanja si cu Stefan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna seara fetelor

In sfarsit am ajuns acasa si am papat ca eram moarta de foame. De ceva timp sunt super obosita si lucrez mai mult ca si pana acum. Azi mi-au mancat nervii vecinii noastrii de la blocul unde avem firma. Azi noapte ne-au sunat si ne-au spus ca avem inundatie si mi-e mi-a crescut tensiunea instantaneu (am avut inundatie acasa inainte cu 1 luna jumate de nunta si a trebuit scos parchetul din 3 camere, si rezugravit tot - asta ca sa intelegeti de ce mi-a crescut tensiunea). Era vorba de un robinet pe langa care se prelingea apa, dar nu atat cat sa li se inunde pivnitele (noi avem firma la parter) in halul ala. Am inchis apa si gata. Spre surpriza lor apa inca curgea azi dimineata cand am mers la lucru si nu de la noi. Toata ziua mi-au urlat in cap ca de la noi, ca ei nu au apa, etc. Pana la urma am chemat noi pe cineva care a descoperit ca s-a spart de fapt conducta cu apa care trece pe sub apartamentul nostru. Asa ca maine avem santier incercand sa anulam teava veche si sa inlocuim cu una noua care sa o ducem prin apartament pe la noi dar pe langa pereti ca sa nu mai spargem atata in interior. Nici asa nu e bine, tot s-a gasit cineva sa comenteze de imi venea sa-i strang de gat. Pe langa ca nu le-a pasat de loc mai si urlau.

Am postat pozele cu calendarul. Sa-mi spuneti daca va place si care luna va place mai mult.

Cristina sa te auda D-zeu si sa avem macar un copil, daca nu doi.

In ce priveste surpriza pt Sorin nu o voi face pt ca v-am spus ca eu nu ma simt in largul meu asa ca m-am hotarat. Poate cumpar un tricou si imprim pe el o poza cu noi doi.

Pentru moment va las ca pic de pe scaun de obo. Poate va mai scriu in seara asta.

Pupici

http://community.webshots.com/user/flaviaramona

Mergi la inceput

Salut!
Eu azi sunt cam lenesa ca am avut o noua noapte alba...sunt cam zombi si cu lipsa de chef!
Raul e parca mult mai bine,, nu mai plange din orice...nici temperatura n-a mai facut si asa ca am iesit putin la aer...asa vreo 2 ore...acum s-a intros pe burta si ma mir ca e in pozitia asta de vreo 10 min, el care nu sta nici macar 1 min

Tanja, tu cum mai stai cu moralul?? la Stefan!

Cristina, sanatate multa Alexandrei!!

Flavia, imi plac tare mult pozele...parerea mea ca cea mai faina poza e cea din noiembrie, dar asta e cea mai soada Sincer, credeam ca face treaba mai buna...nu ca nu ar fi fain albumul dar pe bune ca ma asteptam la altceva..hai ca am sa caut un link cu poze sa vezi si tu ceva super...Alea da poze!!

Alinaush, Gabi, Alina33, Dita si Li pe unde umblati fetelor???

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor.Uffffff,acum am terminat de calcat si sunt terminata si eu!

Tanja,am vazut si eu pozele,sunt super si stefan e un scump.

Clau,de ce ai avut noapte alba,nu a dormit Raul? Bine ca nu a mai facut febra.Insanatosire grabnica!

Cristina,si azi m-a pus Dragos sa-i pun cd-ul de la intalnirea noastra.Ii place tare mult si deja stie cum ii cheama pe toti.Sanatate Alexandrei si ai grija ca poate se imbolnaveste si Carina.

Flavia,e fain calendarul,mie imi place mai mult poza de la luna februarie si noiembrie.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Ceau fetelor.Uffffff,acum am terminat de calcat si sunt terminata si eu!
Clau,de ce ai avut noapte alba,nu a dormit Raul? Bine ca nu a mai facut febra.Insanatosire grabnica!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Alina si eu am calcat ieri si as mai fi avut si azi dar cum sunt asa de obosita nu am avut nici un chef de calcat...
Raul se trezeste mai nou, de vreo 3 nopti incoace exact la aceeasi ora..nu stiu ce are dar nu reusesc nicicum sa-l adorm...de fapt il adomr acum, il pun in pat, ma asez si eu in patul meu si cand inchid televizorul (ca-l deshcid ca sa am lumina) se trezeste si tot asa continuam vreo 2 ore...nu stiu ce e cu el, ca el dormea fff bine...acum ma termina,mai ales ca nu sunt obisnuita si mie imi si place somnul...Sper sa-si revina cat mai repede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

salutare!
Tania ti-am vazut pozele! Da' ce grasUnel e Stefan! e tare dragut!
Flavia, nepotica ta e o scumpa! Sincer si eu ma asteptam sa fie putin altfel calendarul!
si Tudor e putin racit, are numai muci, nu tuseste si nu a facut febra!Ii dau Panadol.
Alinush, ar trebui sa vin sa fac un exudat,ca tot ma doare gatul, dar nu stiu cand???!! ca nu am timp pentru mine niciodata.Se poate face la voi la laborator , nu?

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput