Fetele din USA, poftiti la o barfa! (31)
Raspunsuri - Pagina 11
samila spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Samila, nu stiu ce face un functionar economic si mai ales partea cu referent. Clerk e un simplu functionar, ma gandesc ca te referi la accounting clerk, ceva de genul asta? nu mi-e tocmai clar. Clerk de obicei ocupa un post care nu cere pregatire superioara, cel mult un college de doi ani.
Eu in Romania dupa ce am terminat post liceal economic (deci am iesit contabil) am lucrat ca si functionar economic(asa scrie in cartea de munca).Intre timp am inceput facultatea de stiinte economice si din anul 3 de faculta m-au trecut la functionar economic principal (echivalent lui referent economic).Intrepinderea era mare si contabili erau numai persoanele care lucrau la birou contabilitate, eu am lucrat la birou productie (aici ma ocupam de acte de productie,).
Practic am lucrat la statistici, acte de import si export, munca de secretariat, conta primara.O munca de contabila combinata cu munca de secretara.
Vreau sa imi fac cv si nu stiu exact ce termen sa trec.
Multumesc.
Sanca spune:
quote:
Originally posted by oana0204
Bic, chiar daca nu sunt cetatean, voi merge impreuna cu sotul meu, este prima data cand voteaza ca cetatean american. Pe 28 vom merge impreuna la consulat sa votam (acolo se voteaza oare?)
Oana D
http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421
Si eu merg la vot astazi.
ocebine spune:
Cind ajung acasa o sa merg cu baietii mei la vot (sint curiosi-Nick a fost cu mine si data trecuta).
Asa zisa mea raceala de fapt este o pneumonie in toata legea. Am fost aseara la doctor si m-a intrebat cum respir? Sint pe niste antibiotice puternice rau ca ma lesina (cica sa le iau cu mincare) si azi am fost la servici ca am avut ceva de rezolvat dar miine stau frumusel acasa.
Va pup fetele.
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg
Rayuela spune:
buna seara americancelor!Mi-am bagat si eu nasucu pe aci sa vad daca sint dezbateri politice...si ioc!
Va urez "alegeri usoare",si sper sa iasa un presedinte bun si drept,ca altfel io mi-am propus sa emigrez pe ..luna!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Oana_B spune:
Cetatenele si cetatenii or fi la vot si ceilalti asteptam sa vina cu povestiri.
Apropos, ascultam de dimineata la radio, la noi in Michigan prin nu-stiu-ce sectie de votare lumea sa se ia la bataie si mai multe nu din motive de voturi, se amenintau unii pe altii alte-alea:))
Oana_B
Sanca spune:
Eu ma vazut ca in Florida erau cozi la vot de 3 ore... Poate au facut chestia intentionat, ca astia care nu sant foarte determinati sa nu mai voteze.
Aseara am stat si am dezbatut toate "propositions" cu sotul, si am cazut de acord mai in toate, in afara de steam cell research unde votam unul da si unul ba....
Ana Maria, sanatate, si mai bine stai acasa, ca antibioticele or sa te sfarseasca de oboseala. Refacere cat mai grabnica.
lai spune:
As vrea io sa votez, da' nu poci.. Oricum California o ia Kerry, asa ca n-am de ce sa ma oftic chiar asa de tare Asteptam cu sufletul la gura rezultatele. Profii de la mine din departament care lucreaza pe alegeri in America se certau azi-dimineata de numa', care cred ei c-o sa iasa. Unul dintre ei spunea ca are sanse Kerry, pentru ca se asteapta sa voteze mult mai multi decat la alegerile trecute, si majoritatea votantilor "noi" il voteaza pe Kerry. Poate ca are dreptate, in ceea ce priveste numarul total de voturi. Dar pe state, la voturile colegiului electoral... nu stiu cat se aplica argumentul asta. Ce-o sa fie, ce-o sa fie?!...
Lai
polux spune:
Fetele din Chicago, si nu numai, spuneti-mi si mie va rog frumos un local dragut unde se poate face un party (cam 15-20 persoane) dar nu foarte scump. Va rog mult de tot.
Multumesc mult.
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by lai
As vrea io sa votez, da' nu poci.. Oricum California o ia Kerry, asa ca n-am de ce sa ma oftic chiar asa de tare Asteptam cu sufletul la gura rezultatele. Profii de la mine din departament care lucreaza pe alegeri in America se certau azi-dimineata de numa', care cred ei c-o sa iasa. Unul dintre ei spunea ca are sanse Kerry, pentru ca se asteapta sa voteze mult mai multi decat la alegerile trecute, si majoritatea votantilor "noi" il voteaza pe Kerry. Poate ca are dreptate, in ceea ce priveste numarul total de voturi. Dar pe state, la voturile colegiului electoral... nu stiu cat se aplica argumentul asta. Ce-o sa fie, ce-o sa fie?!...
Lai
Vai..la noi in Illinois, Bush mananca bataie la fundul gol.. nu prea ma pricep eu cine si de ce ar trebui sa castige alegerile dar daca o sa castige Bush, sotul meu o sa fie tare mahnit.
Oana D
http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421