Fetele din USA, poftiti la o barfa! (31)
Raspunsuri - Pagina 12
Cleomax spune:
'mnasara la toata lumea
ne-am facut si noi datoria civica si am votat, adica eu si fi-miu, penca sotul a fost prea lenes sa se inregistreze si oricum n-ar fi fost aici, deoarece in weekend a aflat ca pleaca de urgenta in california.
totul a durat mai putin de cinci minute, nu era aproape nimeni la urne cand am fost noi, iar sistemul floare la ureche, sa speram ca nu vor fi prea multe probleme.
luara, felicitari pentru gc
pupaciuni tuturor.
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by oana0204
Vai..la noi in Illinois, Bush mananca bataie la fundul gol..
las-ca o sa compensam noi in georgia, unde kerry ia bataie oricum, in final conteaza cate voturi electorale are statul respectiv, e prea devreme sa dam verdicte, in vest inca se voteaza.
Elenalove27 spune:
Eu sunt pentru BUSH
Sotul meu ieri a stat 6 ore la coada ca sa voteze si astazi vecinul nostru in 10 minute a votat
BUSH BUSH BUSH
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Halloween
conchita spune:
cleo, nu e curioasa, mah, ca deja stie, dadu in bobi deunazi. vrea doar sa te dea in gat la lume, sa fii linsata.
-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)
Cleomax spune:
conchita
nu-mi fac io probleme, nu ma linseza niminea, ii am in spate pe ai de aranjeaza oricum alegerile
ps/ ufff uitai sa pui ghilimelele corespunzatoare.
conchita spune:
pfiu, si intrasem de altceva, sa va invit la manifestari culturale pe cele norocoase din NY si LA:
"My friend actress Ines Wurth is having the premiere of her One Woman Show "I MISS COMMUNISM" in Manhattan, at the Pioneer Theater (155 East 3rd Street @Ave. A) on Nov 14th, at 7pm.
For more info, check the link below:
http://balkansnet.org/imisscommunism.html
For those of you on the other coast, she is also currently starring in "MACBETT", in LA, opening Nov. 12th. A really great version adapted from Shakespeare's and Ionesco's "Macbeth".Check the link below:http://www.macbettatglobe.org/
Thanks for supporting the arts!"
cine vrea locuri in fatza la party de dupa, sam zica.:))
-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)