Fetele din USA, poftiti la o barfa! (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samila spune:

quote:
Originally posted by oana0204

am fost la film (The Grudge- inca mai sunt terifiata) si masina avea tendinta sa o ia in directia spre care batea si vantul..
Oana D

http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421

Am fost si noi la film aseara ca sa fim in spirit de Halloween...
cam dur filmul pentru mine. Dupa ce m-am intors imi era frica si sa deschid usa la closet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cherie spune:

Llaura, ala e. Harmony e la cateva strazi mai jos - Queens Blvd. si 39th Pl. Inca vreo 2-3 strazi mai departe dar pe partea cealalta a lui Q Blvd. este cofetaria lui Nita, care n-ar trebui sa o ignori (40-10 Greenpoint ave). Mezelaria de care vorbeam mai inainte este intre Romanian Garden si Harmony. Toate sunt la mica distanta una de alta.
Cand veniti si cat stati?

Anamaria, imi pare rau de raceala ta si sper sa te simti deja mai bine. Eu inca mai tusesc urat dupa o luna de zile.

Noi am fost aseara la parada de Halloween din Village (sa ne uitam doar, nu in parada) si a fost foarte haios. Anul viitor o sa mergem din nou si o sa am grija sa nu lucrez in ziua aia ca sa nu mai fiu obosita cum am fost aseara de n-am rezistat decat o ora jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Laura,multe felicitari scumpa,te inteleg perfect,cunosc sentimentu cand iti vezi greencardul,eu l-am primit in iunie dar l-am asteptat vreo 4 ani si cateva luni,vorbesc de cel permanent caci mie nu mi-a ajuns deloc cel provizoriu de 2 ani pt inceput,Si ieri cand am ajuns acasa la NY,aici e defapt acasa,in aeroport am intrat cu cetatenii si parca imi radeau mustetile de fericire,caci inainte doar cu viza A4 ma luau scumpii la intrebari inainte sa-mi dea drumu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

multumesc tuturor!
Lia, am uitat sa precizez ca GC-ul este pe zece ani...
pup tuturor americancelor...si intrebare: unde umblati,mey,seara ca va astept la sedinta de partid!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Va pupic pe toate!!!

Fetelor, mai vin si eu cu o intrebare la voi!!!
Este vre-o lege in USA care sa protejeze femeile insarcinate de a nu lucra de noapte?!?!
Sunt tare suparata ca m-au pus pe orar de noapte saptamana asta, fara ca macar sa ma intrebe daca sunt in stare sa fac fata!!!
Este un cosmar pentru mine, pentru ca nu ma pot odihni deloc ziua, nu pot manca mai nimic...

Multam mult!!!!

Tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Florentina, poti intreba la Department of Labor, sau uita-te pe site-ul lor, ma refer la cel din statul in care locuiesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Buna dimineata,
fetele am si eu o intrebare. Care este termenul in engleza pentru functionar economic si referent? Clerk e bine sau exista un alt termen?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Samila, nu stiu ce face un functionar economic si mai ales partea cu referent. Clerk e un simplu functionar, ma gandesc ca te referi la accounting clerk, ceva de genul asta? nu mi-e tocmai clar. Clerk de obicei ocupa un post care nu cere pregatire superioara, cel mult un college de doi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mergeti la vot, daca sinteti cetateni!!!
Azi pentru patira adoptiva, pe 28 pentru paitra muma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Bic, chiar daca nu sunt cetatean, voi merge impreuna cu sotul meu, este prima data cand voteaza ca cetatean american. Pe 28 vom merge impreuna la consulat sa votam (acolo se voteaza oare?)

Oana D

http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421

Mergi la inceput