Fetele din USA, poftiti la o barfa! (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Dragele mele, astazi am dat si eu de voi si m-am bucurat foarte mult.
Locuim in Philadelphia, eu, sotul si o minune de copil pe nume Patrick.
Suntem in state de un an si o luna si inca mai suntem in ceata in privinta multor chestii americane.
M-am intrebat intotdeauna, voi, cele ce ati fost deja in Ro, pot folosi si eu camera digitala in Ro? Cum pot folosi prizele romanesti avind aparate americane?
Va pupam pe toate, va imbratisam strins de tot pe toate!
Mamica lui Patrick

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Cherie, multzumim de indicatii...
Romanian Garden
46-04 Skillman Ave., Sunnyside
718-786-7894
Asta e? ca noi nu suntem din partea locului.
De folosit acasa aparate americane, putem merge la Radio Shack si cumpara un coborator de tensiune, avand grija la puterea aparatului (adica intrebam vanzatoru daca merge la ce vrem noi, camera, etc etc).
Cred ca exista si mai ieftin ca la Radio Shack, dar nu stiu eu unde.
Hai va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

americancelor

si eu tot de la Radio Shack iau transformator; ultima data am vrut sa iau pentru un aparat de fotografiat digital, aparatul aflandu-se insa in Romania, si n-au vrut sa-mi vanda ca au zis ca e musai sa vin cu aparatul in dinti, altfel nu isi asuma raspunderea ca nu-mi sare aparatul in aer..

happy halloween
noi ne pregatim sa plecam in Castro (cartierul gay din SF) unde-i mare parada mare in fiecare an. mi-am pus niste paianjeni in urechi si ceva portocaliciuni in par, si-n rest is neagra si portocalie, noroc ca astea erau culorile scolii mele asa ca aveam in dotare
altfel recunosc ca nu-s prea creativa la capitolul costumatii

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Happy Halloween tuturor! Noi tocmai ne-am intors din Chicago, unde a fost superb. Am fost la nunta unchiului meu. A fost f frumos. Restul timpului l-am petrecut cu prietenii nostri care stau in Chicago - am vizitat orasul, care e intr-adevar deosebit. Din pacate nu am avut prea mult timp... Cei care stati in zona, sunteti norocosi ('parerea mea' ).
Have a great week everybody!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Buna tuturor...

poate ma ajutati cu informatie... stiu ca la un momendat era printre voi o forumista care a locuit, inainte de venirea in SUA, in Germania (Hamburg). Din pacate nu reusesc sa imi amintesc nick-ul...
dc aveti idee (sau poate vede postarea chiar persoana in cauza) va rog sa ma "luminati" si pe mine!!!

multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella.d spune:

hello,
fetelor, eu sunt mai noua aici. venim de sarbatori la rude acolo. e cineva din conyers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ruxij, io daca aflu iti spun. De fapt stii tu ca de mult ma tot zdrobesc sa gasesc pe cineva sa-mi dea o informatie cat de mica. Taica-meu zicea ca a vazut in ambasada "niste unii" care veneau aici la munca, dar cu contract pe un an. Bine aia erau in constructii si veneau la un roman. Ma gandesc ca ar trebui sa fie o posibilitate si pentru alte "meserii".

Noi am fost trick-or-treating la birou la mine, compania a organizat pt copii party. Duminica ne-am dus si pe la noi in neighborhood. Au adunat copiii doua pungi de bomboane, ne ajung de Halloween-ul celalalt.

Poze cu "mascatii" lu' mama.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/puiufuzzy/album?.dir=/e51d&.src=ph&.tok=phyUP_BBvi7k0F7u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si noi venim cu pozulici de la Halloween. A fost o zi superba, soare, cald (nu ca anu' trecut cind a trebuit sa-i incotojmanesc pe sub costume).

SpongeBob & Spiderman

Eu sint gripata la maxim, astept sa sun la doctor. Abia respir si tusesc ca un magar, vocea mi-am pierdut-o de vineri iar nasul curge non-stop.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

Buna tuturor...

poate ma ajutati cu informatie... stiu ca la un momendat era printre voi o forumista care a locuit, inainte de venirea in SUA, in Germania (Hamburg). Din pacate nu reusesc sa imi amintesc nick-ul...
dc aveti idee (sau poate vede postarea chiar persoana in cauza) va rog sa ma "luminati" si pe mine!!!

multumesc!!!

Eu sunt forumista care a locuit inainte in Hamburg. Pot sa te ajut cu ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Si noi am adunat multe-multe bombonele, asta ca sa am ce face timp de cateva saptamani.
Am ajuns si pe la Mall unde am capatat marea parte a lor, Luki a fost o vedeta, si-a falfait aripile, a dat din coada, a fost singurelul bebelus care a mers pe picioruse si si-a aratat costumasul in adevarata lui splendoare.
Seara am fost si pe la cativa vecini, nu prea multi ca s-a lasat cu zapada.
Astazi era mai-mai sa se lase cu Snow day. Oricum e superb afara.
Am pus si eu poze cu "ratusca".
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput