Pestoaicele sunt pe aici? (3)
Raspunsuri - Pagina 9
Emilly spune:
Dar stiu ca sunteti puse pe sotii de dimineata!(ora Canadei)
Azi de dimineata m-am machiat cum nu m-am mai machiat de mult, asa frumos cu fond de ten, fard, dermatograf, rimel, contur de buze si rujul...mi-am ridicat moralul si ma simt binisor in pielea mea.
Ma duc si un picut pe afara...sa vedeti ce chef de de toate imi vine...nici nu realizez ce e vineri, al meu sot lucreaza si sambata deci care ar fi diferenta.
Avem o groaza de cumparaturi de facut si nu avem timppp, ce ti-e si cu occidentul asta...cind mergem la cumparaturi zici ca a dat foamea in noi, ne facem aprovizionarea tot pentru 2 saptamini, deh...distante mari, nevoie de masina si cum sotul o ia la munci eu ramin perpedes.
Sa stiti ca tot o sa-mi iau un wisiky si o sa va fac poftadar o sa va servesc si pe voi, promit
Vanessa ce probleme au fost la nastere??speram ca esti bine acum
Emilly si Ilinca web 1 web 2
Nally spune:
Bravo mey Emilly!!! Asa da iubita!!! Spor la cumparaturi!!! Si sa dai paharul ala de wisky cat mai repede auzi!! Ca la mine lichiorul e pe terminate!!!
Vanessa ce sa fac mey... si io printre picaturi de timp liber ... le petrec pe forum!!! Doarme Sebi ... intru pe forum .. am mancarea la foc intre doua invarteli in cratita mai dau un refresh.... si tot asa...
Pupici!
www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
FELIS spune:
Buna la toate Pestoaicele- mamici si burtici!... Bine v-am gasit!...
Azi am descoperit acest subiect. Nici nu stiam despre existentza lui... FULGULETZ... mie de ce nu mi-ai zis?
quote:
anul care vine schimb prefixul ... asa ca ... voi fi mamica la 30 de ani fix ...
MARUTA si eu voi fi mamica la 30 de ani fix! Da YO ii am deja...
quote:
Azi de dimineata m-am machiat cum nu m-am mai machiat de mult, asa frumos cu fond de ten, fard, dermatograf, rimel, contur de buze si rujul...mi-am ridicat moralul si ma simt binisor in pielea mea.
EMILLY si eu de la un timp ma machez extrem de rar (la ocazii)... dar marti (09.11.04) cand am fost la dr m-am machiat si YO tot pt starea de spirit, ca parca ma simtzeam si ma cam saturasem de aceeasi salopeta de garvidutza, aceiasi adidasi... ce monotonie...
Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Emilly spune:
Bine ai venit Felis!lasa ca scapi cu noi de monotonie...de doua zile suntem care mai decare mai vesele si puse pe glume
Care va sa zica inca o burtica, mai fetele voi imi faceti pofta!!!aoleu, puschea, macar doi ani sa mai treaca sa stie si Ilinca pe ce lume e si sa ma inteleg cu ea.
Cum v-am spus fetele, ma facusi frumoasa de dimineata si m-am dus cu gaza la cumparaturi, fata cuminteeee....ea ca eu am tocat toti banii, bine ca nu fu mai multi ca-i tocam pe toti...nici eu nu stiu cum s-au dusss...
Gaza mi-a adormit pe drum, buuuun, am pus-o in patut sa mai doarma si eu am dat telefoane prin Ro, tare bine a fost.
V-am pupat si un weekend frumos!
FELIS spune:
Am uitat sa va zic data mea de nastere: 04 martie si am vazut ca nu sunt singura...
Pozele mele!
Nally spune:
Felis bine ai venit!!!
Te-am trecut in listuta! Gata esti de-a casei!
Emilly si ai luat ceva mai deosebit din oras sau a fost o cheltuiala necesara pentru aprovizionarea frigiderului!!! Tare indiscreta mai sunt!
Pupiloi la pestioaice!!!
Meyyy lucrati sa procreati!!! Uite ce de burtici pe la noi!!! Io acum fac antrenament cu sotul pentru al doilea bebeu !!!!
www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
Emilly spune:
Nally vorbesti serios?deja vrei bb nr.2???mama ce curajoasa esti...eu uneori ma simt ravasita de oboseala iar cind e miriita imi vine sa ma toooot duc
Chiar acum adormind-o ma durea umarul drept cum o tineam in brate si mi-a trecut un gind, cum m-as descurca cu 2 bb-i?am evitat sa-mi raspund, asa ca prestam cu grija.
M-am enervat de dimineata ca am aflat ca trebuia sa am grija la dieta in timpul alaptarii ca sa scap de kg...pai bine frate, cit am alptat tot forumul zicea ca dupa alaptat dai kilele jos , acu cind sa le dau si eu jos nu mai e asa, stai un pic ca daca nu mincai dulciuri si nu mai stiu ce dadeai tot jos...
...am 10 kg in plus, eu ce fac cu ele?
...nu-mi place sa tin dieta, toata viata am fost o slabanoaga si acum tin dieta...sunt tare suparata...cine vrea 10 kile???
N-am cumparat nimic, habar n-am pe ce s-au dus banii, ceva fructe pentru Ilinca, cartele telefonice de sunat in Ro, si niste elastice de par sa-i prind motul gazei si maruntisuri...nimic nou, dar imi voi lua revansa cind ma voi duce la coafor si voi lasa in jur de 150 dolari...l-am pregatit psihic pe al meu sot inainte cu o luna, pai e un sfert din chirie, trebuie pregatit omul, nu??
Va pup si aveti de grija cele cu burtici, cele fara aveti si mai mare grija!
CRISMIR spune:
HAHAHA...ce m-am mai distrat cu f_iul...tare de tot Maruta...si tocmai ma gandeam si eu la asta cu al meu sot,ca nici noi cam nimic de prin luna a 6 ,iar acuma mi-a zis doctorul sa mai astept pana marti..dar apoi v-a fi cutremur sigur!!!!!!!!!!!...nu stiu cum voi face cu ai mei parinti ca se aude in camerele astea,dar vedem noi,ii trimitem la cumparaturi cu bebitul...hehehe.
Nally,frumoase poze,ca ieri vroiam sa-ti zic si am uitat!
Emilly,si eu azi m-am machiat cred ca dupa vreo 4 luni,ca pana acum nu prea am avut chef,cu burta mare transpiram rau si ma enervau machiajele...dar azi m-am simtit ca o printesa,.
Bun venit FELIS!...sper sa te simti bine printre noi!
Hmmmmmm,la cumparaturi nu am mai fost de mult,dar voi merge cu ai mei,ca pleaca pe 29 luna asta si sa vezi ce de-a vor sa care in Romania!!!!!!!!!!!!.
Hai ca va pupicesc si un week end placut va doresc dragi pestisori!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
FELIS spune:
In primul rand multumesc pentru urarile de bun venit...
EMILLY , frumoasa mamica si frumoasa fetitza ... Sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase...
quote:
Originally posted by Nally
Meyyy lucrati sa procreati!!! Uite ce de burtici pe la noi!!! Io acum fac antrenament cu sotul pentru al doilea bebeu !!!! [/purple][/font=Comic Sans MS][/b]
NALLY ce ochios e Sebastian... Si ce obrajori... Cred ca-l pupi toata ziua...
Da deja mai vrei... alt bb?...
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Emilly
M-am enervat de dimineata ca am aflat ca trebuia sa am grija la dieta in timpul alaptarii ca sa scap de kg...pai bine frate, cit am alptat tot forumul zicea ca dupa alaptat dai kilele jos , acu cind sa le dau si eu jos nu mai e asa, stai un pic ca daca nu mincai dulciuri si nu mai stiu ce dadeai tot jos...
...am 10 kg in plus, eu ce fac cu ele?
...nu-mi place sa tin dieta, toata viata am fost o slabanoaga si acum tin dieta...sunt tare suparata...cine vrea 10 kile???
EMILLY e bine de retinut ce zici tu. Mai ales ca eu am inceput numaratoarea invesrsa pana la nastere...
Pozele mele!