Pestoaicele sunt pe aici? (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Nally spune:
Ia uite de cand a dat startul Maruta la petrecere ce de activitate mai e pe aicilea!!!
Pey bine mey fara mine??? Hac ... ca io deja fara sa stiu am la bord... hac !!!... un paharel de lichior de ciucalata... hac!!!
Si de ametita ce sunt ... m-am apucat de gatit!!! Haaac!!! ... Si am facut o salata orientala ... Hacc ... la care am scapat cam mult otet......da am dres-o cu un pic de miere de albine!!!
Si zi asa Fulguletz... hac...ai o pasiune in a cobora si urca un carusel ..ai??? Pey spor la treaba mey... ca tot o sa ridici si ai sa cobori la el ...
Ma duc ca imi da ciorba de perisoare in foc!! pupici si beuta faina in continuare ...hac!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
CRISMIR spune:
Buna pestisori!
Da,ce distractie e pe aici!
Lipseste omul un picut si voi gata,la chef...vin si eu,desii nu prea sunt in forma,sunt neagra de nesomn la ochi,dar e oricum mai bine ca inca e mama aici,pt ca tot mai dorm cat de cat...cred ca atunci cand va pleca ma voi lua cu mainile de cap...chiar mai Emilly,cum te-ai descurcat tu singurica,ca mie tare frica imi e?!
MARUTA,bucurate de burtica,vorba Nally,ca dupa,cand vine micutul gata s-a terminat cu viata ta...
Vorbiti deja de sarbatori,hmmmmm.da si mie imi plac,mai ales astea de iarna,dar la noi nu e zapada si sunt cam 28grade C,insa eu fac brad natural in fiecare an sa simt macar ca e Craciunul.
Voi fi singura anul asta,pt ca sotul meu va lucra,nu poate sa isi i-a liber,dar e bine ca voi fi cu micutul,scumpul mamii,el imi va tine de urat,ca asa de greu imi e de sarbatori,dorul de casa,ca tot vorbeati de el.
Hai ca va pup si ne mai auzim!
Ma bucur ca va cinstiti si sunteti vesele ,dragi pestisori!
Am mai pus ceva poze cu micutul meu Robert!
Pe maine,daca oi avea timp!
Mirela si bb Robert
http://community.webshots.com/user/crismir100
Emilly spune:
Mirela ma bucur ca ai dat un semn de viata, inseamna ca nu esti chiar zombi..cind pleaca mami tau inapoi in Ro?
Cum m-am descurcat eu singura..???habar n-am, Dumnezeu m-a intarit in fiecare zi.Gaura in somn am pentru 5 ani.Nu pot sa dorm nicicum ziua, asa ca ramin cu 3-4-5-6-7 ore pe care le prind in reprize noapte de noapte.
Frumoase poze, sa-ti traiasca flacaul!ce mila mi-e de el in prima poza cu buricul prins cu clema...are o privire si chipul atat de expresive...micutul de el...ce-o fi in mintea lor mereu ma intreb, a astora mici?
Cind plinge fiica-mea ma uit in ochisorii ei si parca vrea sa-mi spuna cite probleme are ea si nu are cuvinte sa faca sa o inteleg...ori sunt eu dusa rau cu pluta.
Nally grija cu lichioru ca e de ciucalata dulce dar te duce...imi place de tine ca mereu te simt plina de viata si pusa pe sotii, eu mai pic in butoi dar nu ma las si ma ridic...cred ca sarbatorile sunt de vina si asa simt ca si eu si al meu sot vom pica in butoaie...deh, lipsa celor dragi.
fulguletz am mai bagat un ochi la mamici de nov-dec si am vazut ca se naste ca pe banda si decembristele nu mai au rabdare...
Da...nici eu nu ma mai vad in Ro.
Pentru inceput nici nu trebuie sa te agiti cu camera, ideia cu stelutele fosforescente e super faina, o sa ma uit si eu dupa asa ceva pe aici.Tu unde le-ai gasit?la sectorul de bb-i?
Maruta iti zic sa ai o zi bina ca sigur tu vei fi urmtoarea care ne va raspunde, pa, pa!
Emilly si Ilinca web 1 web 2
Maruta spune:
petrecere ???? a fost petrecere ???? fara mine ???
he he he ... si eu am petrecut aseara ... mi-am luat berika ... ca mie nu-mi place alta beutura ... eeeeeeeeee poate un pic likiorrrr ...
si pentru ca am am fost la pisoar toata noaptea si m-am trezit la 5 cu chef si ... nu m-am lasat ... si acum sunt fericita
vad ca sunteti tare vesele ... ma bucur ... dar chiar sa petreceti fara mine ?!
nu-i bai ... las' ca si eu o sa petrec .... cu bb din burtik ...
stelute ? si eu am stelute pe tavan ... e asa frumos ... am asezat eu toate stelutele frumos, intr-o oaresce simetrie ... si luna am decis sa stea deasupra lui Seby ... prima noapte ... cade ... luna ... in cap la Seby .......nu-i bai, o punem la loc ...... a doua noapte ... cade ... luna ... in cap la Seby .......nu-i bai, o punem la loc ...... a treia noapte ...... cade .... .... Seby ... fiti-ar luna sa-ti fie ... cand ti-o da cu luna-n cap ... vezi stele verzi ...
concluzia ... nu avem luna ... doar multe stele ...verzi ...
stiti ca va invidiez ? una la mana ... voi aveti deja copii, Fulguletz mai are un picut si hop si ea ... a doua la mana ... aveti ce camera sa decorati ... eu nu am .... asa ca eu nu pot decat sa visez ... decoratiuni ...
asa ca va pupic pe toate, puiutii vostri si burticile voastre ...
si cu ghiudemul intr-o mana si salamul de sibiu in cealalta ... va urez o zi buna, linitita (adica sa fie bbii cuminti ... si voi) si sa fiti tare tare vorbarete ...
pe cine sa barfim ?
Maruta 9 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)
Nally spune:
Marutza mey s-a transmis cheful telepatic mama!!! Nu ti-ai dat seama??? Ai chefuit mai ceva ca noi!!! Numai ca la faza ti-am luat-o inainte cu ora!!! Dupa ce am inchis pc-ul pe la 1 jumate in noapte ...ne-am pus pe treaba amandoi!!! Da stiti la ce concluzie am ajuns???? trebuie sa mai slabim!!!! Da ne-am simtit de milioane amandoi!!!!
Mey Emilly ce le ghicesti cu cine v-a raspunde!!! Ai ajuns sa ne cunosti asa de bineeee!!!
Mey voi ati si intrat in febra pregatirilor de sarbatori ??? Ca io in cam "nesimtita" din punctul asta de vedere!!!Nici nu ma gndesc inca la decoratiuni! De fapt nici nu suntem hotarati unde sa facem sarbatorile!!!
Hai va pupic!! Pe cine sa barfim???!!! Noi nu barfim!!!! Da serios ... acuma...noi pe cine barfim???
www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
vanessa ionescu spune:
cat ati scris....
nu pot tine pasul cu voi.
Nelly, cum poti sa fii si aici si la mamici de mai iunie si pe chat si peste tot, sa mai faci si mancare si curatenie si sa mai si bei o gurita de lichior??????
se vede ca sunteti tinere....
Fulguletz, daca rezisti, nu-ti incretii parul acum. asa am facut eu cand am nascut prima oara, simteam nevoia de o schimbare ca ma scimbasem destul cu 22 kg in plus si m-a pus necuratul sa ma fac permanent de mi-am dat palme cand am iesit din spital ca nu-l mai puteam descurca (aveam si parul foarte lung iar in spital l-am tinut in coada o saptamana fara sa-l desfac ca era sa mi se intample ceva foarte rau mie asa ca nu-mi mai ardea de par cand nu puteam sa misc nici capul de pe perna 4 zile). s-a chinuit sotul meu cu o cutie de balsam sa mi-l desfaca atunci. dupa care a inceput sa si cada (asa e dupa nastere) de a trebuit sa ma tund scurt (pentru a doua oara in viata mea) ca sa pot sa-mi salvez firele ramase. Plus ca, atunci cand esti grasa si urata (gravidele nu sunt frumoase si sexy orice ar spune oricine) daca mai ai si zulufii, e o nebunie.
Maruta bucurate de sracina si odihnestete cat poti ca dupa ce nasti nu o sa mai stii ce e ala pat.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
fulguletz spune:
mey fetelor mey...imi faceti pofta de .
acu ziceti si voi... cum sa ma urc cu burtoiul pe sot sau sotzul pe burtoi? cine mai are forta de miscari provocatoare?
Vanessa, eu vreau sa ma fac creata dupa ce nasc. Chiar daca as vrea acum, nu am par de asa ceva (e mult prea scurt)
cu David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Emilly
Pentru inceput nici nu trebuie sa te agiti cu camera, ideia cu stelutele fosforescente e super faina, o sa ma uit si eu dupa asa ceva pe aici.Tu unde le-ai gasit?la sectorul de bb-i?
Emily, le-am gasit intr-o parfumerie, papetarie , ca sa-i zic asa...tot acolo erau si jucarii pentru copii...
Marutza, mi-a placut faza cu luna si stelele ...verzi..
cu David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze
Maruta spune:
mai fulguletz ... tu nu sti cantecul ala ?
" pe la spate, pe la spate vor femeile toate ... la la la si multe la la -uri "
vanessa - e de inteles ca nu-i usor cu 2 baieti ... ce tinerele ???? anul care vine schimb prefixul ... asa ca ... voi fi mamica la 30 de ani fix ...
nally - hotoman-o ... sa fi tu prima ...
apropo de cutremur ...
un prieten suna in seara aia si spune
" diseara o sa fie cutremur "
" ce-ai ma te crezi Hancu ?"
" mai ceva ... in seara asta vine una o tipa la mine si o sa ne de o sa se cutremure pamantul"
.... mai tarziu ... dupa cutremur ... il sunam ...
" bai ce f_tai ati tras maaaaaa "
pupici de la hormonii Marutei ....
la la la am fost la Mc Donald ...
Maruta 9 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)
Nally spune:
Maruta meyyy ce am ami raaaaassss!!!!!!!
Si ce f..ai au tras meyy!! L-am simtit si noi!!!
Ai grija cu macdonalds... meyyy...ca se pune cel mai bine pe unde nu trebe!!!
Fulguletz vorba Marutei... cu f..aiu ...noi nu am mai facut din luna 5!!!! pana la vreo 10 saptamani dupa nastere!!! cand s-au oprit lohiile!
Hai pupici ca asa m-am distrat zilele astea citindu-va!!!!
www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!
Poze...Poze...Poze