Pestoaicele sunt pe aici? (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Nally - esti o scumpa ... dar nu reusesc sa vad poze, defapt mi se deschide o fereastra goala ... deh calculatorul asta de la servici cu tot felul de restrictii ...

burtik - e bine, de 2 zile am avut niste senzatii (ca la menstruatie dar mai usoare) ... si sunt bucuroasa ca mi se mareste uterul ... nu va spun ca trec prin tot felul de chestii ... daca ma simt bine ... ma deprim ca mi-e teama sa nu fi patit bebe ceva ... lucrul asta mi se intampla in weekend cand ma trezesc tarziu, ma odihnesc ... nici nu mai stiu ce sa cred ... pana pe 7 dec stau ca pe ace ...

lucrul de care imi e cel mai frica e sa nu se opreasca in ev ... datile trecute am fost tare contrariata de faptul ca eu ca mamica nu am stiut ce se intampla cu puiul meu ... stateam eu mult si bine fara sa stiu ca bb nu mai e ...

dar sa fim optimisti ... va dati seama ce-i in capul meu ... va spun din start ca sunt Toma necredinciosul ... pana nu vad nu cred ...

va pupic dulce ... cred ca pestisorii mei au intrat in "hibernare" ... dar las' ca vin sarbatorile si sa vezi ce va reveniti ....

ce v-ati propus sa le luati picilor vostrii ... de care sunt convinsa ca au fost si sunt foarte cuminti ... ?

Maruta 9 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Maruta si eu ca si tine pina nu am vazut-o pi Ilinca la ochisori am fost plina de griji saptamina dupa saptamina.Singura mea gria era ca bb sa fie bine, si a fost.
O sa fie bine si la tine, pe 7 dec. se repeta eco sa-l vezi pe bb?
Eu te inteleg prin ce treci si sunt alaturi de tine

Nally sigur ca o sa iesim din starea asta, sau cel putin eu ca nu am incotro.Ilinca e sefa acum, dansez cum cinta ea .

De Craciun gaza mea o sa primeasca in dar cel mai frumos bradut cu multe luminite, va dati seama ce o sa fie pe ea.Jucarii si hainute primeste in mod regulat, dar bradutul va fi ceva super nou pentru ea.

M-am apucat de aerobic prin casa ca sa se mai duca grasimile, fiica-mea e toata pe mine, imi zimbeste si se baga intre picioarele mele iar cind topai vine se ridica pe mine si danseaza si ea, e o dulcica...

Va pup!o zi buna!

Emilly si Ilinca web 1 web 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Ce faceti fetele?
Iar liniste totala???

Emilly imi si imaginez cum dansati voi fetele prin casa!!!! ce fain!!! Spor cu aerobicul in continuare!!!

Maruta curaj!!! Bebe e bine si v-a fi bine si de acum incolo!!!! ia sa vezi ce minune o sa iasa de nu o sa-ti vina sa crezi ca e numai a ta!!!! Papa bine, odihneste-te cat mai mult cu putinta si bucura-te de ultimile luni free!!!! Ca pe urma intri la stapan!!! Pupiloi multi la burtik!!!!

Fulguletz unde esti iubita???

Crismir ce mai face bebe Robert??? Papa? Doarme? Si face kk?? pupici la pui mici !!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

bauuu

ce faceti ? am chef de glume ... tocmai mi-am luat cercei de argint ... mie imi place cel mai mult argintul ...

emily - si eu faceam gimnastica cu Andreea (fetita de care v-am mai povestit) si tot asa facea si ea ... sunt niste scumpici ... mici ... care din cand in cand fac plici ...

o sa incerc sa pun poze noi in album ... va anunt ...

Nally - m-am saturat de linistea asta ... vreau galagie ... sa facem cu totii galagie ...

si sa stiti ca n-am baut nimik ... cred ca e de la sarcina ...

aaaaa .... nu v-am spus ca mi-am luat pantaloni de gravida ... ca burta mea s-a marit, ca de eu fiind grasuta ...se vede orice "galma" ...

fulguletz - ce faci ??????? te-ai ascuns ??????

Maruta 9 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

Mergi la inceput

Gata Maruta ma conformez si ma apuc de facut galagie!!!eu as bea un wisiky cu gheata si ma bate gindul in weekend chiar sa-mi cumpar un wisiky.

De dimineata a venit vecina cu gaza ei la noi sa se mai joace fetitele si noi la o cafea, un suc si o birfa...tare a fost bine.
Mai fetelor de multe ori ma intreb cu supravietuiesc aici departe de familie si cei dragi...se obisnuieste omul cu toate...nu-i bine, trec anii, parintii imbatrinesc...

...dar sa nu ma cuprinda melancolia, sa va zic ce era sa fac...de citeva saptamini ne-am schimbat conturile la o alta banca si incetul cu incetul banii au inceput sa intre in conturile noi, ai fetii la mine iar salariu la Mircea in cont, in fine o intreaga poveste ar fi de spus, manevre de-ale noastre...cert e ca la fiecare salar ma duceam si ma simteam un pic bine...cind s-a uitat al meu sot de dimineata pe net a vazut ca si salariu i-a fost bagat in noul cont...cred ca v-am zapacit...ideia era ca era sa ma duc la cumparaturi si sa platesc cu cardul vechi de la contul vechii banci unde nu intrase nici un ban!!!ma si vad la chiseu cu cosul plin si vinzaroarea sa-mi spuna ca nu am bani in cont.De la noul cont unde intra salariu inca nu mi-a venit cardul...sigur v-am ametit, dar ati prins ideia, nu??

Maruta mai cit ma bucur pentru tine ca o sa ai un bb si ca te muti de la soacra, eu am ceva cu ele chiar daca sunt fete bune tot soacre sunt

M-am hotarit si o sa ma fac din nou blonda si frumoasa, chiar daca o sa ma coste o avere, merit!!cu virf si indesat...

Va pupicesc si haideti, ziceti ceva...Vanessa, fulguletz, Mirela e scuzata inca vre-o citeva saptamini, isi revine ea in curind, acum e zombi si teleghidata

Mergi la inceput

Mai Maruta nu si-a pus socrela problema de ce te-ai ingrasat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

pestishoaice...pai stiu ca am cam tras chiulul pe aici dar nu merge asa domne..sa beti si sa va distrati fara mine...vreau si io wisiky...

mey..am citit povestea nasterii lui Crismir...parca ma asteptam la si mai rau(zise curajoasa din mine )...da oricum, tot rau e..Stiti ce fac eu cel mai nou? pe langa ca ma rostogolesc prin casa si ma ridic in patru labe? pai , de ex. azi m-a apucat febra ciorapilor si m-am dus si mi-am luat 10 perechi...ca de! sa imi ajunga la spital
Tot azi am fost la acupunctura care cica ar scurta mult din travalui (de! sunt snoaba ca nemtoaicele )...bine ca sunt doar 2 sedinte..sa ma fi vazut ..aveam antenutze prin picioare...

Marutza, las ca vezi tu cum e cu rostogolitu ..cine crezi ca mai ridica ceva de pe jos? imi trebuie 5 minute sa-mi pun soseta stanga (cu dreapta e ok)...asa ca sotzu are ce face cand vine acasa : ridica tot felul de chestii de pe jos...etc...cel mai tare ma enerveaza ca nu pot sa-mi tai unghiile de la picioare si apelez tot la sotz..da nu mi le taie chiar cum vreau io

Emily, m-ai intrebat de camera lui Davidutz...pai inca nu i-am pus multe chestii vesele, dar urmeza..in timp...Nu i-am luat bordura , dar am gasit niste stelutze (norishori) fosforesceti si le-am pus de jur imprejurul camerei si noaptea dupa ce stingi lumina lumineaza 5-10 minute si sunt foarte foarte de efect...

Mirela, cum te mai descurci cu bebe Robert? am vazut pozele si e tare scummmmmmmmp Robert al tau ...

Ce-i facem noi cadou lui Davidutz de Craciun? pai sotzu ar vrea un trenuletz ca sa se joace cu el, sau poate Davidutz isi doreste un alt aparat foto?

cu David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Emilly
M-am hotarit si o sa ma fac din nou blonda si frumoasa, chiar daca o sa ma coste o avere, merit!!cu virf si indesat...

quote:
Originally posted by Nally
Eee si ca sa mai ies din monotonie m-am vopsit roscata si mi-am facut suvitze blonde!!!

mey imi faceti pofta de schimbari...
momentan eu trag de par sa-mi mai creasca un pic ca sa ma fac un pic de tot creata ...ca prea e moale si lins...
apropos aici te costa o avere sa mergi la coafor...

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Emilly

Mai fetelor de multe ori ma intreb cu supravietuiesc aici departe de familie si cei dragi...se obisnuieste omul cu toate...nu-i bine, trec anii, parintii imbatrinesc...

Emily, de atatea ori m-am intrebat ce caut eu pe coclauri, departe de casa, departe de familie? si asa ma apuca uneori o tristete cand stiu ca ai mei au nevoie de mine si eu sunt hai hui ...ca tiganu cu cortu...
da nici in Ro nu ma mai vad...

poze

Mergi la inceput

apropos..Nally, am pus caruselul cum ai zis tu...prins de tavan..deja mi-am facut un hobby sa ma duc sa-l dau jos si sa-l ridic..

P.S. si mey fetelor, sunt io cu burta da nu ma uitati ..vreau si eu cand mai petreceti..apropos..ce mai gatiti...da fara sa aiba calorii multe?

poze

Mergi la inceput