Pestoaicele sunt pe aici? (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR

Bun venit FELIS!...sper sa te simti bine printre noi!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100

MIRELA ... multumesc...

Vad ca esti proaspata mamica... Cate kg ai luat in timpul sarcinii si cate ai dat jos la nastere? Ma preocupa problema...

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Stati mey linistite, nu sariti asa la mine, ca io am zis ca facem antrenament nu ca ne-am pus pe treaba la al doilea!!!

Ce !! doar nu am capiat nici unu sa il facem asa de repede pe al doilea! Nici nu ne-am obisnuit bine cu primul!!! Ne antrenam sa iasa reusit si al doilea copil!!! Practicam ca sa excelam cand o fi vremea!!!

Felis Crismir saru mana pentru aprecieri!!!! Asa e!!! Suntem frumosi foc!!!

Emilly mey sa te faci frumoasa mey ca tare bine e cand te simti bine in pielea ta!!! Si io m-am vopsit si mi-am facut suvite duminica trecuta!!! Si de atunci asa bine ma simt!!! In fiecare dimineata ma dichisesc si asa ii place si lui tatii!!! Cred ca si asta a contribuit la chefu asta nebun de nebuneli si din ultima saptamana!!!

Parca zici ca avem 18 ani si ne prinde cineva facand nebuneli asa disperati suntem unu de altul!!! Parca nu am fi la casa noastra ci cu parintii!!! Nu stiu daca ma intelegeti ce vreau sa spun!

Pupiloi si un week-end placut in continuare!!!

www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Emilly

Nally vorbesti serios?deja vrei bb nr.2???mama ce curajoasa esti...eu uneori ma simt ravasita de oboseala iar cind e miriita imi vine sa ma toooot duc

Chiar acum adormind-o ma durea umarul drept cum o tineam in brate si mi-a trecut un gind, cum m-as descurca cu 2 bb-i?am evitat sa-mi raspund, asa ca prestam cu grija.

Fetelor da ce v-ati fi facut daca ati fi avut odata ... 3 bbi?... Asa are verisoara unei prietene... A nascut tripleti in septembrie 04. Si-a angajat femeie care s-o ajute... O platea cu 200 euro pe luna+ casa, masa (statea la ea) si tot mama facea toata treaba. S-a dus prietena mea pe la ea si a stat cateva ore si a vazut cum stau apele... A intrebat-o..."Da femeia asta ce face?"... "Nimic!"... Si se mai si plange ca nu mai poate... Si acum cateva zile a plecat singura ca nu mai face fatza...... Da mama avea antrenament si s-a descurcat singurica in continuare...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Felis nu stiu zau ce-as fi facut...la urmatoarea sarcina sper sa am gemeni dar sper sa am si o bunica in zona.

Lasa ca o sa te intreb dupa ce nasti cum te-ai fi descurcat cu tripleti?...greu trebuie sa fie....

Mirela asa curind pleaca ai tai??ma gindeam ca te ajuta mai mult...dar decit de loc....

Emilly si Ilinca web 1 web 2

Mergi la inceput

quote:

Felis nu stiu zau ce-as fi facut...la urmatoarea sarcina sper sa am gemeni dar sper sa am si o bunica in zona.

Lasa ca o sa te intreb dupa ce nasti cum te-ai fi descurcat cu tripleti?...greu trebuie sa fie....

EMILLY ... stai tu linistita, ca-ti raspund de pe acum: mi-e teama si cu unul singur ca nu voi face fatza!...
Cea mai mare teama a sotului a fost sa nu fie gemeni ca toata familia lui e din gemeni...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Ce-mi place de Felis ca e vorbareata...pe unde v-ati ascuns pestisori???de fapt in weekend e mai putina activitate...Ma duc sa ma joc cu fii-mea ca nu mai are stare, pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Felis, iubita si pestoaica, am uitat sa-ti zic de subiectul asta..acu ma ierti si pe mine, ca suntem amandoua decembriste, cu acelasi UM si ce sa mai ...ne concuram : care naste prima!
hai bine ai venit !

cu David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Felis nu ne-ai spus ce o sa ai?fetita sau baietel?si cum o sa-l (o) cheme?
mai fetele ce putin mai aveti si deveniti mamici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Harnicuta esti Nally..
Fellis, bun venit! si eu sunt pe 4 martie
Marutza, Emilly, eu l-am facut pe al doilea la 35 de ani (primul la 28) si a iesit mai mare si mai doofanel decat primul.. si e un mancacios.. azi face 5 luni si a venit nenea dr. si ne-a zis ca arata ca de 8 luni si la greutate si ca motricitate.
suntem tare fericiti.
am intrat doar ca sa va citesc si sa ma laud. mai vorbim maine ca mi-e un somn..
p.s. si eu am vreo 15 kg de oferit dar se pare ca se simt bine la mine...

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

quote:

Felis nu ne-ai spus ce o sa ai?fetita sau baietel?si cum o sa-l (o) cheme?
mai fetele ce putin mai aveti si deveniti mamici....

EMILLY voi avea un baietel pe care il va chema Mihai-Cristian.

Pozele mele!

Mergi la inceput