Pestoaicele sunt pe aici? (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

Felis, iubita si pestoaica, am uitat sa-ti zic de subiectul asta..acu ma ierti si pe mine, ca suntem amandoua decembriste, cu acelasi UM si ce sa mai ...ne concuram : care naste prima!
hai bine ai venit !

cu David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

FULGULETZ... vreau, ... nu vreau... ce sa mai fac acum... te iert Care naste prima, nu stiu, da stiu sigur ca la marimea burtii mi-ai luat-o inainte...

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vanessa ionescu
a iesit mai mare si mai doofanel decat primul.. si e un mancacios.. azi face 5 luni si a venit nenea dr. si ne-a zis ca arata ca de 8 luni si la greutate si ca motricitate.
suntem tare fericiti.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

VANESSA sa-ti traiasca si sa fie sanatos... Sa dea Domnu sa ne laudam toate numai cu lucruri bune...
Scuze... sa-ti traiasca amandoi si sa te bucuri de ei...

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Vanessa sa-ti traiasca baietii, iar celui mic La multe luni si apoi la multi ani!sa fie sanatos si voinic si sa o bucure pe mami si pe tati!iar lui mami

Da si kilele mele se simt bine la mine, dar de luni le-am pus gind rau, cura drastica scrie pe fruntea mea, cura si aerobit si pina in primavara vreau sa fiu din nou supla si frumoasa, speeeer sa am suficienta ambitie.

pupici!

Emilly si Ilinca web 1 web 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ca tot vorbim de kg,mai fetelor,eu ma pot lauda ca am scapat deja de ceva..adica toata lumea care ma vede ramane uimita ca deja am scapat de burta,si am doar 3 saptamani si ceva zile...deci eu am pus in jur de 20 kg inainte de nastere(nu stiu exact cate),si am dat jos cam 10 la nastere si in saptamana aia...acum m-am cantarit si am dat cam 1 kg pe saptaman ,e adevarat ca nu prea am pofta de mancare si eu nici nu am alaptat,deci nu trebuia sa manac prea mult..acum eu zic ca mai am de dat jos oricum cam 8-10 kg...sa vedem ce va mai fi si cum va fi...dar sunt sigura ca daca pleaca mama sigur voi slabii cateva kg brusc de sters cu asta mic...oricum eu zic ca in 8-9 luni voi fi supla si frumoasa ca inainte...hahahaha!

EMILLY,draga mea,dar tu cate kg ai pus in timpul sarcinii si cate ai acum ,si cate vrei sa mai dai jos?...ca eu am vazut poza cu tine si arati tare bine!

Fetelor care trebuie sa nasteti nu va faceti griji ca scapati de kg multe la nastere,asa zic eu,iar restul se duc pe parcurs.

FULGULETZ,ce mai zici,cum mai esti cu moralul,mai poti?!
FELIS,eu am vrut gemeni,dar sa sti ca acuma ma bucur ca nu am doi ca nu faceam fata

Fetelor hai ca va pup!

http://community.webshots.com/user/crismir100

Mergi la inceput

Am uitata sa va spun ca ma pus ceva poze ,si ma puteti vedea si blonda,ca deh,m-am vopsit si eu...desii nu sunt prea incantata,dar asta e...data viitoare o schimbam,ne facem roscat,ca ne place sa facem schimbari dese!

Pupici multi!

Mirela si bb Robert Cristian

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CRISMIR

Am uitata sa va spun ca ma pus ceva poze ,si ma puteti vedea si blonda,ca deh,m-am vopsit si eu...desii nu sunt prea incantata,dar asta e...data viitoare o schimbam,ne facem roscat,ca ne place sa facem schimbari dese!
Pupici multi!
Mirela si bb Robert Cristian

MIRELA... tare dulcel Robert... da unde sunt pozele cu tine blonda?

Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

buna...seara la pestoaice ...

primul lucru pe care l-am facut de dimineata ... a fost sa va citesc ...atat doar ca m-am luat cu treaba ... si abia acum am scapat ...

v-am citit si mi-ati placut la nebunie .... sunteti haioase rau de tot ...

bun venit noilor pestisori ... o sa-mi ia ceva timp pana va invat numele ...

de cand ma stiu am avut o problema cu retinerea unui nume !!! cand m-am agajat la firma ... am facut-o pe postul de secretara ... nu va pot povesti prin ce stres am trecut ... in primul rand din cauza stresului nu mai faceam nimic "ka lumea" ... toate imi ieseau po dos ... si eram asa de simpatica cand ii spuneam sefului cel mare

" Va cauta .... mmmmm .... va cauta un domn !" iar seful meu (sugubat in clipele lui vesele ... nu prea dese) spunea
" Cu siguranta e un domn ... totusi are un nume ?!"
" Desigur .... tacere absoluta ..."
" Mda ... si numele ... daca esti draguta "
" Ei bine am uitat numele ... spuneam cu un glas sfasiat"
" Nu-i bai ... mai intreaba-l odat' " si inchidea

... va dati seama ce jenant ... cel de pe fir nu stia daca sefu ii sau nu ... ca nu puteam sa-i spun ca e la birou ... nu stiam daca sefu vrea sa voebeasca cu el !! ... asa ca am slabit mult la inceput ... dar pe urma " isteata" cum sunt ... mi-am intrat in mana si am avansat ... desigur ca de atunci scriam pe un carnetel numele celor care sunau ... mai tarziu m-am familiarizat cu numele lor ... si intre timp am revenit la greutatea mea "ideala"

vad ca vreti sa va faceti frumoase ... dar voi nu stiti ca sunteti deja frumoase ?????

eu sunt blonda ... artificial ... si acum am o dilema ... nu nu ma intereseaza cu cine votez .... ci ... " eu cand ma pot vopsi ??"

macar suvite .... de dimineata mi-am facut unghiile ... eu am o frumusete de unghii ... lungi foarte lungi ... 2.5 cm ... daca ma vedeti cum tasez ... dar nu am o pasiune deosebita ... sau sa le ingrijesc in mod special ... intr'adevar le curat mai constiincios ... asa cresc ele pt ca mie nu-mi place sa-mi tai unghiile ... spre deliciul sotului ... caruia ii place sa-l scarpin ...

hai ca v-am scris numai tampenii ...

pupici ...

Maruta 10 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

Mergi la inceput

MARUTA... imi place ca esti ... bine dispusa... Am zambit la randurile tale...

Oare unde au disparut celelalte pestoaice?

Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,
Maruta stiu ca pe vremuri , acum citiva ani cind mai eram si eu prin Ro, se vehicula ideia ca nu ai voie sa te vopsesti daca esti gravida.Acum cred ca s-au schimbat mentalitatile si ideile pentru ca aici gravida fiind e ok daca te vopsesti.

Ma bucur ca te simti bine si ca totul iti merge ok.

Cind te muti de la soacra si zi-mi iai dat vestea cea mare???

Emilly si Ilinca web 1 web 2

Mergi la inceput

Buna pestisori!
FELIS,cum de nu mai vazut blonda?...e adevarat ca e doar o poza,dar mai bine ca nu ti-ai dat seama ca sunt tare urata,acum cand ma uit mai des la ea realizez tot mai mult!
EMILLY,nu mi-ai raspuns si mie la intrebare,cate kg ai acuma si cate ai vrea sa ai?!..am si eu un fix,scuze daca sunt indiscreta,dar cum spuneam si data trecuta,am vazut poza cu tine,si arati tare bine!
MARUTA,sunt de acord cu Emilly cu vopsitul,eu stiu ca parerile sunt impartite,adica sunt medici care zic ca nu se intampla nimic daca te vopsesti si unii care nu iti recomanda...asa ca ramane la latitudinea ta...!

Fetelor eu nu am nici o noutate azi,am avut o zi tare frumoasa ieri,am fost la ocean cu ai mei parinti si cu micutul,pt ca sotul a fost liber si am putut merge cu masina(eu nu am carnet)si a fost asa de fain,pacat ca a batut putin cam tare vantul,dar micutului meu i-a priit ca a dormit asa de bine!

Va pupicesc acuma si ne auzim maine!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)

Mergi la inceput