Pestoaicele sunt pe aici? (3)
Raspunsuri - Pagina 4
fulguletz spune:
Emily, n-am stiut pana acum faza cu cartea groasa sub saltea...
dar de ce nu iesi cu Ilinca si iarna pe afara? e frig tare? si cand e ziua Ilincai?
pai sigur ca mi-e frica de nastere...dar sper sa nu ma doara prea tare..oricum nu se moare din asta , nu ?
cu David, 34 sapt., DPN 7 dec.
poze
vanessa ionescu spune:
buna seara pestisorilor..
am aparut si eu pe aici.
v-am citit repede, si cam pe sarite.
vad ca numarati saptamani la greu. numaratoarea asta se face cu un calendar si un pix in mana. sunt 40 de saptamani din ziua in care ai avut ultimul ciclu. nu se masoara pe luni ci pe saptamani. de aia, la un moment dat vezi prin carti ca sunt ba 8 ba 9 luni si tu stii ca de fapt mai ai 6 saptamani pana nasti.
ma bucur ca ati trecut cu bine peste evenimentele din ultimile zile.
eu sunt obosita lesinata
Nelly esti o draguta ca te gandesti la mine asa dar sa nu te apuci sa-l faci pe al doilea peste un an jumatate ca te-a luat naiba ca sa fiu delicata. peste un anu jumatate Sebi nu face la oala, nu merge bine, nu mananca singur.
parerea mea e ca, nici o diferenta de 7 ani ca la mine dar nici mai mica de 4 ani ca o iei razna.
al meu sot a plecat in lume (e la un simpozion la poiana Brasov), iar eu deabia mai nimeresc tastele de oboseala.
Emilly, si eu am avut o prima sarcina de am zis ca daca e asa mi-asi dorii ca toata viata sa fiu gravida. dar la a doua mi-au "iesit ochii" eram convinsa ca va fii la fel, dar nu a fost. nici dupa nu a fost nici macar asemanator, la Andu (primul) aveam lapte cat sa alptez un cartier intreg. la Cata, deabia de scoteam 50 ml pe zi si asta pana pe la 2 luni. primul a dormit neintors pana aproape de un an. noaptea de la trei luni nu se mai scula. al doilea nu doarme aproape deloc ziua, dimineata se scoala pe la 6-7 iar noaptea de vreo 2-3 ori sa manance. si ar mai fii multe diferente (cel mare e blond cu ochii verzi-albastrii si pielea foarte alba, al doilea e satenut cu ochii caprui si mai creolut la ten. parca ar fii cu tati diferiti. sa va garantez ca au acelasi tata.
ma mai plimb nitel pe forum si ma culc. ne "vedem" maine ca e sambata si nu am barbat.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
CRISMIR spune:
EMILLY,draga mea,asa o fi,poate dupa 6 luni o sa zic ca a fost usor,sau o sa uit...dar acum..insa nu se moare din asta,vorba lui FULGULETZ,si apoi daca stau bine sa ma gandesc nu pot sa zic ca a fost foarte tragic,insa eu nu as mai naste asa a doua oara...as face cezariana..am vazut ca fetele care au facut sunt foarte bine si fara chinuri[:d]...A,si ar mai fi si faza ca eu m-am stresat toata ca nu stiam cum va fi si ce va fi..si tremuram toata ca proasta inainte sa ajung la spital si sa ma doara ceva...hm,si cand ma gandesc ca ma consideram o persoana tare,si puternica..lol...nu prea am fost asa...acum e adevarat ca daca ar fi la al doilea as sti ce ma asteapta,si probabil ar fi mai usor si mai relaxant!..Draga mea vreau si sa-ti multumesc pt sfaturile cu colicii,am sa caut aici sa vad ce gasesc...si sper sa treaca dupa 6 saptamani ca asa zice toata lumea,acum om vedea.
MARUTA,draga de tine,sa sti ca Emilly are dreptate,se calculeaza de la ultimul ciclu,aici cel putin asa fac...si eu eram confuza la inceput ca de ce ies 10 luni de sarcina,ca doar luna are 4 saptamani si deci 9X4=36,DECI DE CE SUNT 40 DE SAPTAMANI?....hahahha...apoi m-am lamurit ca se calculeaza pe sapatamni si nu pe luni,plus ca de fapt tu in astea 40 de saptamani calculezi durata de sarcina si nu durata de viata a fatului,care e cu 2 saptamani mai putin decat dpn-ul....hai ca asta de fapt ti-a mai zis cineva,parca,asa ca m-am repetat si eu...scuze daca v-am stresat!..oricum important e sa creasca bebicul si sa fie sanatos,ca vezi tu apoi cand i-o venii timpul!
Va pup fetelor,si sa ne auzim cu bine zilele urmatoare!
Eu nu stiu cand mai am timp sa intru,deci va urez de pe acuma un week end placut la toate!
Emilly,sa sti ca eu as vrea sa fie iarna si aici,imi e asa de dor de zapada...hehehe....dar te inteleg ca la frigul care e la voi,nu prea ai cum sa iesi afara cu micuta!...multa rabdare iti doresc!
Mirela si bb Robert
http://community.webshots.com/user/crismir100
CRISMIR spune:
Pestisorilor....nu reusesc sa pun pozele...are ceva dracul asta de laptop al meu...si mor de nervi...nu stiu cum sa fac...ca nu pot sa-mi bag acolo pe web...ufffff....l-as ca mai incerc si daca nu va anunt eu!
Va pupicesc!
Rayuela spune:
buna fetele!Am intrat sa o linistesc un pic pe fulguletul nostru!.Maaai are dreptate Mirela,e dureros,si eu vorbeam tot ca ea dupa nastere..am zis ca urmatorul copil nu il mai scot tot asa nici sa ma bati,ca fac cezariana cu anestezie totala,eventual sa fiu moarta ,daca se poate.Acum,dupa 7 luni,pot sa-ti spun ca ma felicit pentru alegerea de a naste natural.in primul rind observ la fetita mea ,cit de benefic a fost.In toate aceste luni nu a fost nici macar o data bolnava!Slava domnului!!Eu m-am refacut dupa citeva saptamini,am scapat de taieturi,plus ca o sa ai un sentiment de implinire totala si o sa-ti spui :YES!!!Am facut-o si pe asta,si inca singura!!
Tinem pumnii strins!!Si nu uita,trebuie sa aiba nemtii aia tai masca d'aia cu oxigen,eu am tras la greu din ea..mai mai ca mi se urcase la cap ,ca o betie,ca m-a umflat o criza de ris in timpul travaliului,de se uitau moasele la mine ca la o nebuna de legat!Rideam io,da nu era risul meu!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Nally spune:
Buna pestisori!
Trecuram si peste cutremur! Am tras o spaima de numa! S-a speriat si Sebi!! in seara aia abia la 6 dimineata a putut adormi! Am fost dati peste cap cu somnul pana azi! Abia azi am mai recuperat si io la capitolul asta!
M-a lasat tati sa dorm azi de ziceai ca sunt in zilele alea bune cand aveam burtik si dormeama toata ziua! Cand ii era foame lui Sebi mi-l aducea si mi-l punea la san si statea langa noi.. si cand vedea ca s-a saturat baiatul il lua usor si pleca de langa mine cu galagia!! Am fost o rasfatata azi!!! Dupa amiaza am iesit si la plimbare toti 3 si bine mai fuuu!!! O zi perfecta azi!
Dupa vaccinul de 6 luni am facut si febra si a fost o maraiala si apoi un urlet pe noi!! Vaaai vaaai!!! Dar a trecut si e bine acum !! Mai tine inca piciorul ridicat de zici ca e un catelus lovit dar uita si de durere si il pune el la loc jos!
Fulguletz noi am atarnat caruseleul de tavan! tot din aceleasi considerente (ni se parea ca e cam aproape de ochisorii lui). Asa cum e pus in tavan e cu un diblu si un holdsurub! Am agatzat un fel de sarma ca sa putem face un nod care ne permite sa reglam cat d sus sau jos sa las caruselul! de ex cand vrea sa se joace si sa puna mana pe elefantei il las mai jos... cand vad ca s-a saturat sau obosit ridic caruselul si ii dau drumu la muzica! E un dute vino la carusel dar lui ii place si asa imi place si mie... sa fie fi-miu fericit!!!
Si nu te mai gandi atata ca te doare cand nasti!!! ca o sa te doara!!! Eu am fost numai ras pana sa iasa baiatul afara si obosisem sa imping!!! I-am zis dr sa imi faca epidurala ca nu mai pot am obost si ea mi-a zis sa nu ma prostesc ca i se vede capul copilului si sa mai imping odata! Si atata am ami impins ca apoi l-am vazut pe tzuguiatul meu afara cu ochisorii inchisi si rosu tot pe masa de langa mine!!! N-am sa uit imaginea aia cat oi trai!!! Si daca imi puneau 1000 de bebei aliniati mi-l recunosteam pe al meu!!! Asa mi-a ramas imaginea fetei lui inn minte!!! Ufff ce bine m-am simtit atunci! Restul a fost poezie cu cusutul jos si cele doua ore cu sticla de gheata pe burta!!! Am tras ceva spaime in prima saptamana cu el in spital dar cred ca asta m-a ajutat foarte mult cand am ajuns acasa cu el! Am stat o saptamana la terapie intensiva cu el , deoarece a foas inainte de termen (36 saptamini) cantarind 2,650 kg nu respira singur neavand plamanii dezvoltati! Dr. mea a crzut ca e sarcina mai inaintata si nu mi-a facut acele perfuzii de maturare a plamanilor! Asa ca a tras el saracu! dar acum suntem mari si voinici si sanatosi si cuminti!
Mirela ca face bebe Robert? cum te descurci cu el? tu cum te simti?
Emilly ti-am zis sa intri mai des pe aicilea si trece iarna cat aizice peste!!! Si asa mey? Ii blocati accesul fetii la brad mey??? Ntztztzz!!! Nazdravani mai sunteiti!!! Lasa ca va arata ea la anul cand v-a putea sa se catere pe scaune cine e shefa bradului !!!! pupici la scumpici
Vanessa esti mortala ca de obicei!!! Mereu ma faci sa rad mey!!! Merci pentru sfat!! mai vedem noi ce om face cu copii astia! Cand o vrea Dumnezeu!
Rayuela a fost de coma ce mi-am imaginat cum ai facut pe masa cu masca de oxigen!!!! Tare faza!!!!
Maruta ce mai face burtiku??? Te simti bine sau au inceput deja greturile?
Va pupic ca e deja o ora destul de inaintata si imi zice sotu ca acuma distrug ce a facut ieri pentru mine!!! In loc sa ma odihnesc stau pana dimineata si recuperez pe forum????
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
CRISMIR spune:
NALLY,ce baietel mare si frumos ai ,sa-ti traiasca!
Noi suntem bine,cu colici ,cand mai dormim,dar cea mai mare problema tot aia cu caca este...facem dupa 24 de ore cu supozitor...dar mergem luni la doctor si vedem ce este...ma rog la Dumnezeu sa nu fie nimic grav,sunt toata un stres si numai la asta ma gandesc,dar acum nu mai este mult si vedem care e baiul.
Eu sunt bine,nu prea am pofta de mancare si mananc o data in zi,dar presupun ca din cauza tot de stres...marti merg si eu la control,sper sa nu fie probleme!
ELENA,ai mare dreptate cu nasterea...am sa vad eu dupa 6-7 luni ce am sa zic!
Hai ca va pup si ne mai auzim!
Mirela si bb Robert Cristian
Emilly spune:
Buna dragele mele,
fulguletz faza cu cartea sub saltea e super indicata...hai sa-ti povestesc din experienta mea.I-am ridicat salteaua cu cartea de cind era micuta, pe la 6 luni mi-am zis eu ca de acum am fata mare si i-am luat-o.A inceput dupa citeva zile sa scoate un sunet tare ciudat ca atunci cind iti pierzi aerul, nu-ti zic cite griji mi-am facut ca habar nu aveam ce poate avea fata mea.Am ajuns in urgete cu ea si dupa ce au consultat-o pe la plamini si peste tot ne-au zis ca e un reflux gastro-esofagian care o irita si de acolo sunetele cu pricina si printre altele sa-i ridicam salteaua patutului.
Mi-a stat mintea in loc nu-mi puteam inchipui ce legatura are zgomotul ei cu refluxul dar de saltea ma stiam vinovata caci numai atunci am facut legaturile intre ele.Venind acasa primul lucru pe care l-am facut bagat la loc dictionarul de engleza super gros...intr-o saptamina n-a mai avut fata mea nimic.
Deci nu uita sa inalti salteluta lui David, de fapt e in loc de perna care nu e recomandata la bb-i.
Vanessa mare drepate ai si eu sper ca bb 2 sa nu vina mai repede de 3-4 ani.
Interesanta comaparatia celor 2 sarcini pe care le-ai avut.
Mama a avut 2 sarcini si toate nasoale su rau de rau, sper sa nu o mostenesc si la a doua sarcina ca la prima pina in a 16-a saptamina am vomitat zi de zi si apoi rau in continuare pina pe la 25-a saptamina dar tot imi aduc aminte cu nostalgie de perioada de gravidie.
Mirela sa-mi spui di mie ce zice dr. de kk lui Robert, sunt curioasa de ce nu face usor si trebuie ajutat.
Iti tin pumnii sa fie bine.Cum stai cu kg?
Nally asa voi face, voi intra mai des pe net poate, poate vine vara din nou.
Va pup pe toate si o saptamina frumoasa!
Emilly si Ilinca web 1 web 2
Maruta spune:
gata, gata ... am inteles fetelor ... o sa-mi spuneti "canuta om sucit" ... macar sa fie bebe sanatos ... ca in rest nu conteaza cate saptamani are ... asa ca noua mea semnatura e ...
va pupic pe toate ...
... care mai de care mai ocupata cu ... cred ca sunt niste scumpei (eu nu am vazut copii urati pana acum ...) din pacate eu nu pot vedea poze decat daca sunt puse in album ... daca nu stiti cum sa le puneti intr-un format mai mic ... va spun eu ...
oricat incerc sa nu ma mai gandesc la ziua de maine ... nu pot ... maine seara merg la doctor sa vedem cum e bebe ... pana atunci sunt ca pe ghimpi ... nici de gandit parca nu mai pot ...
vad ca ma umflu ... simt nevoia sa mananc mai sarat ... se spune ca e o chestie normala la unele gravide ... asa ca ma umflu ... de mancat nu exagerez ... incerc sa evit painea ... doar de dimineata am mancat vreo 4 batoane !!!! seara sorb o supica goala ...
va pupic pe toate dulce si va doresc o zi linistita ...
Maruta 8 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)