Pestoaicele sunt pe aici? (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetele, deci treaba e clara: de durut tot o sa ma doara...na...acu ce sa zic...o sa ma doara si o sa tip si eventual o sa-mi puna aia masca pe fata ...ca sa nu mai pot sa urlu..
dara daca as trage o dusca inainte sa-mi fac curaj?

Crismir, sa ne spui ce ai facut cu Robert la doctor..

mey...toate sunteti cu bebei si copchilasi ...numai eu si Marutza zicem inca pas...(Marutza, sa ne spui daca i-ai auzit inimioara lui bebica la eco...ca eu in ziua cand am auzit-o prima data am fost tare ametita de emotie si abia atunci am realizat ca e viata in mine si ca am o responsabilitate serioasa..)

Nally, cred ca asa am sa-i atarn si eu caruselul...
si mai vroiam sa scriu ceva dar ce? oare ce?

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

fulguletz - ala-i carutul lui bebe ?? si eu ma uitam pe la noi la un carut asemanator si costa vreo 13.000.000 lei adica vreo 350 Euro ... tu cat dai pe carut ?

Maruta 8 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Maruta

fulguletz - ala-i carutul lui bebe ?? si eu ma uitam pe la noi la un carut asemanator si costa vreo 13.000.000 lei adica vreo 350 Euro ... tu cat dai pe carut ?

eu l-am luat la oferta speciala cu 80 euro..si sunt tare multumita de el...ai vazut ca are multe accesorii si pare si solid...

si unul asemanator care nu e la oferta costa pana in 120-maxim150 euro..
da stiu ca sunt niste preturi prin Ro... multe sunt mai scumpe ca aici..

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

sa-l stapaniti sanatosi ... foarte frumos ... si eu vreu unul asemanator ... super alegere ...

ce mai face David ?

iata ce de copii pe aici Ilinca, Sebastian, Robert ....

ce de mamici fericite ...

aseara am facut al 3-lea gravibinon iar la sfarsitul zilei merg la doctora ... maine va dau vesti ... sper din tot sufletul ... bune

pana atunci ... o zi buna si linistita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Frumoasa burtica, fulguletz!!!frumos si la voi...

Ziua Ilincai e in 26 ianuarie, iar iarna e super frig aici sunt -20, -25 de grade si cu factorul vint ajunge la -40 exceptional.
Vintul te patrunde pina la oase oricit de imbracat ai fi.Dar nu e mereu atat de frig, astea sunt exceptii dar tot nu o pot scoate pe Ilinca la -10 grade afara ca e micuta.
Ieri am fost la consult cu ea si e bine, bine, creste frumos si e sanatoasa.Nu bea suficient laptic, asta e singura ei bulina neagra, sper sa corectam cumva neajunsul asta.

Mi-am luat ieri un ruj frumos de la L'oreal si un rimel rezistent la apa.De mult nu mi-am mai luat cosmetice, dinainte de sarcina, am tot avut de dinainte si m-au tinut luni de zile.M-am simtit bine la raionul de cosmetice.Ilinca s-a ales si ea cu un ursulet si o veverita din plus iar Mircea, sotul, s-a inoit cu o pereche de blugi.Toata lumea fericita...

Ce mai ziceti voi?sper Mirela sa ne dea vesti bune si Maruta la fel.

Pupici multi si dulci!

Emilly si Ilinca web 1 web 2

Mergi la inceput

da iubitele ... am vesti bune ...

aseara la doctor a fost OK ... doctora mi-a facut iarasi o eco pe fuga ... in sensul ca ... nu vrea sa-l deranjeze pe bebe mult si nu insista ... "mormolocul" avea activitate cardiaca si incepuse sa-si formeze placenta ... si statea acolo la mami in burtica unde-i cald si bine ... cuibarit ... mancal-ar mami lui de dragalas ... l-a vazut si tati ... ca a venit cu noi la doctor sa ne parasca ca vrem sa mancam doar la fast food ... si sa vezi ce era la gurile lor ... m-au certat si trebuie sa-mi cumpar un storcator de fructe si legume ca sa nu mai beau sucuri din comert ...

voi aveti storcator ? sfatuiti-ma si pe mine ... de care sa iau...

asa ca sunt bucuroasa ... saptamana viitoare aflu si rezultatul la toxo si CMV ... iar HIV iese peste o luna ...

iar la eco mai merg abia ... pe 7 dec ... pana atunci trebuie sa fiu cumintica ... si am de gand sa fiu ...

Mergi la inceput

Ma bucur Maruta sa aud ca esti bine si bb la fel.In continuare sa ai grija de tine.
Storcator de fructe am, de fapt e un robot de bucatarie care face de toate inafara de copii, asa imi placea sa ma laud cu el pe vremuri.Deci are si blender si storcator, e foarte bun unul la casa omului, nu mai zic cite sucuri mi-am facut cu el in perioada de sarcina, cu pulpa, fara pulpa si diverse combinatii.
Eu am o marca luata din Dublin, o marca locala si nu cred sa fie in Ro, dar orice iti indeplineste dorintele in materie de sucuri e bine venit.
Ca un sfat, pe care mie nu a avut cine sa mi-l dea, cind il cumperi intereseaza-te sa poata sa faca si papa pentru bb.Al meu nu are capacitate asa mica sau lame atat de finute si a trebuit sa-mi cumpar altul pentru Ilinca.
Pupici si numai bine!

Mergi la inceput

Apropos Maruta, i-ai dat veste lui socrela ca o sa fie bunica???

Mergi la inceput

nu i-am spus lui socrela ... si o sa aibe o surpiza de proportii ... pentru ca eu m-am cam sictirit sa stau la socrii ... asa ca de sarbatori o sa ma mut la mama ...

nu am spus la prea multi cunoscuti ca sunt gravida ... azi colega mea de birou (care e cam infipta) m-a intrebat direct "hai spune in cate luni esti ?" ... m-a bufnit rasul ... hotomana s-a prins ...

desigur ca e genul de tipa pe care eu nu o agreez, genul ala care vorbeste sa se auda vorbind ... da sfaturi aiurea " nu-i spune sefei ... o sa fie invidioasa, o sa te dea afara .." total aiurea ... dar m-am obisnuit cu ea ... in adancul ei nu e o fata rea ... trebuie doar sa inveti sa n-o bagi in seama ... deh ... asa am avut bafta de cand ma stiu sa fiu inconjurata de oameni ticniti, parsivi, rai ... rar am intalnit un om adevarat ...

merci de sfaturi ... ii plac sucurile Ilincai ????

Mergi la inceput

Asa-i trebuie daca e fata rea, adevarul e ca e rau sa stai cu socrii.
De preferabil e sa nu stai cu nici unii dintre parinti.Noi am stat in chirie vre-o 5 ani pina am plecat in lume sa muncim sa ne cumparam casa noastra.Nici nu am vrut sa aud de varianta de a sta cu socrii, de fapt nici nu s-a pus problema.Nici sotul nu ar fi agreat sa stea la parinti insurat fiind.Asa ca un salariu mergea pe chirie, unul pe mincare si datorii si cam atat.Dar stiu ca de multe ori nu ai incotro si facem compromisuri...

Asta m-a si inrait in timp si m-a facut sa-mi doresc din tot sufletul sa plec din tara, bineinteles ca nu a fost asa cum visam dar acum e bine, e mult mai bine decit daca am fi ramas in Ro, cel putin asa e pentru noi.

Sigur iti va fi mai bine la mama, sotul ce zice??
Sa-mi povestesti cum va reactiona soacra, ce n-as da sa ma fac o musculita....va fi socata de-adreptul.

pupici multi si numai bine!vezi sa nu maninci din cele interzise in timpul sarcinii.

Mergi la inceput