Bebelusi de sept-oct 2004

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor

am o mare nelamurire si eu .Mi-am dorit si eu mult ca Marc sa mosteneasca ochii mei, albastrii, ei ochii lui sunt gri inchis , credeti ca mai e vreo sansa sa se deschida? Vad ca bebita Alma are ochii albastrii deja....Sunt un picut amarata ca dupa ce spune soacra mea care e la noi ...se pare ca bebe al meu nu a mostenit nimic pe linie materna ci doar la ei in familie sau aproape ....Voi stiti cam cand se stabilizeaza ochii la piticii nostrii?

Incolo suntem bine , am inceput sa ne bagat manuta in gura si taaare ne place.
Eu sunt mai bine moral dupa ce in primele zile de vizita a soacrei imi venea sa plec de acasa.Mi se parea ca prea e acaparatoare , cred ca daca era dotata si cu doi sani cu lapte eu puteam sa plec in treaba mea ...Sunt cam rea dar asta a fost sentimentul.Acum m-am linistit ca nu trebuie sa-mi pierd laptele totusi.M-am gandit ca sta doar o luna si trebuie sa-si faca plinul ca bunica si atunci nu ma mai supar ca e asa ...uff invadatoare .A mai pus- o si fi-su un pic la punct ca altfel ar sta cu Marc in brate toata ziu a si nu imi place ca apoi ce ma fac cu el daca se obisnuieste.
Ma mai supar din cand in cand dar ma tot gandesc ma pleaca pe 14 noiembrie si o sa fie ok apoi.
Uffff m-am descarcat si eu la voi , e mai bine acum :)).

Pupici la toata lumea

Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian1/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Buna mamici,

Noi pentru colici am inceput sa luam Bonnisan care parca da rezultate mai bune fata de sab simplex. Oricum noua asistenta ne-a spus asa: colicile se produc in momentul in care vine lapte nedigerat peste lapte digerat adica atunci cand bb mananca la intervale mai dese de 2.30 ore (si la noi se mai intampla ca suntem tare mancaciosi).

Si noi avem probleme cu mucusorii pentru ca bb, mai nou, nu mai sta sa-i scoatem si ne chinuim cu ser fiziologic si cu betisoare de vata (cu pompitza nu prea a mers).

Vigantol - 2 picaturi direct in gurita.

Noi iesim pe la pranz afara (cand este mai cald) si stam cate o ora, cat mai mult la soare.

Eu sunt franta de oboseala si in curand nu cred ca mai faca fatza.

Am pus si eu in premiera cateva pozici cu noi.

Va pupam.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria

http://community.webshots.com/user/lastusedpixel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ca si anne33 spun si eu: "a trecut si botezul". A fost frumos, bebelina a fost cumintica in biserica. A plans putin ca o pierduse pe "suzi" dar a fost linistita. Apa a fost calda, dar pacat ca preotul a bagat-o in cazan fara sa-i tina o mana pe fata si bebele a inghit apa si pe nas si pe gurita si cand a scos-o a durat putin pana a inceput sa respire...si atunci a tras un urlet!
Petrecerea am facut-o acasa si au fosta cam 35 persoane in special prietenii nostri si doar cateva rude. A fost ca un bairam, cu bufet suedez. Tortul a fost senzatia serii...era foarte mare si cu poza bebelinei pe el!
Am reusit sa pun si pozele pe net daca vreti sa le vedeti!

Va pup si ma duc la nani si eu!

PS: Bebelina mea de vreo saptamana doarme de la 23 pana la 6 dimineata! Sunt o fericita!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Am pus si eu cateva poze. Sper sa fi scris bine linkul: http://community.webshots.com/user/danyce103

Daniela Veuger si bb Alma Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Buna dimineata mamici,
Eu nu am avut somn pentru ca al meu sot s-a apucat de pe la 4am sa sforaie. Si daca tot nu am ocupatie (adica nu mai nasc odata ) am venit aici, pe forum, sa vad ce mai povestiti. V-am vazut pozele recente care le-ati postat:
Danyce, sa-ti traiasca bebelina, este atat de dulce, seamana cu tine perfect.
Roandre, ce bebelina cuminte ai avut la botez, si scumpica ca de obicei, frumoase poze.
Lorena merci de incurajare insa crede-ma ca m-am plictisit tot cu dureri si fara sa nasc. Am numai contractii false. Ma duc la doctor la fiecare 3 zile sa monitorizeze inimioara lui bebe si sa facem ecograf, poate, poate se deschide si la mine colul asta incapatanat. Aseara am jucat footbal in sufragerie cu sotul meu(daca tot nu am mobila si camera este mare, are 65 mp). Am alergat si transpirat, ceva efort am facut si ma asteptam ca in noaptea care a trecut sa mi se intample si mie minunea...dar de unde, ti-ai gasit... Nimic nu s-a intamplat .

pentru toate mamicile si lor frumosi.

Monica 40 sapt+4zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Buna fetele!

Mamalina bine ai venit printre noi. Hai sa-ti rasp. si eu la cele 4 intrebari:
1. ii dau cu lingurita cate 2 picaturi.
2. ser de mai multe ori pe zi si pompita o data
3. eu nu mai folosesc pompa si nici nu ma mulg
4. n-am gasit una mai micuta si deocamdata astept sa mai creasca. Desi am cumparat-o pe cea mai mica, chiar si pe ambalaj scria ca e pt. 0-3luni, am impresia ca ii ajunge in gat dupa fata pe care o face.

Danyce si fetita mea are gropite in obrajori si e asa dulcica.

Anne de ce era apa rece in cazan, voi nu a-ti adus apa calda de acasa? Noi asa o sa facem sambata asta.

Lorena si bebelinei mele ii curge un ochisor de nu stiu ce sa-i mai fac, o sterg cu ser fiziol. si cu laptic de la mine si parca ii mai trece pt. ca dimineata sa o luam de la capat. In dimineata asta avea ochisorul si umflat si pana s-a culcat la loc parca i se mai retrasese. Chiar nu inteleg de la ce. La un mom. dat am trait cu impresia ca atunci cand o tin la san ii respir eu in fata prea tare dar am purtat si masca si evit sa mai respir in fata ei atunci cd. vorbesc cu ea sau ii dau sa suga dar vad ca degeaba.

Blue77 din cate stiu eu culoarea definitiva a ochilor este pe la 6 luni, desi la unii bebei culoarea nu se mai schimba de la cateva sapt. Bebeii acum au inca ochisori de lapte si culoarea lor nu e definitiva.

Roandre si Anne ce bine ca a-ti putut sa asistati la botez, eu nu o sa am placerea asta pt. ca nu am inca 40 zile de la nastere, asa ca am sa ma multumesc cu pozele pe care o sa i le faca tati si cu povestirea intamplarilor care o sa aiba loc.

Loreana, Danyce si Roandre frumosi foc ingerasii vostri, sa ramana sanatosi si sa va aduca numai bucurii. La fel doresc si celorlalte mamicute si burticutelor care mai sunt pe forum si care sunt nerabdatoare sa-si cunoasca ingerasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Buna fetele!

Mamalina bine ai venit printre noi. Hai sa-ti rasp. si eu la cele 4 intrebari:
1. ii dau cu lingurita cate 2 picaturi.
2. ser de mai multe ori pe zi si pompita o data
3. eu nu mai folosesc pompa si nici nu ma mulg
4. n-am gasit una mai micuta si deocamdata astept sa mai creasca. Desi am cumparat-o pe cea mai mica, chiar si pe ambalaj scria ca e pt. 0-3luni, am impresia ca ii ajunge in gat dupa fata pe care o face.

Danyce si fetita mea are gropite in obrajori si e asa dulcica.

Anne de ce era apa rece in cazan, voi nu a-ti adus apa calda de acasa? Noi asa o sa facem sambata asta.

Lorena si bebelinei mele ii curge un ochisor de nu stiu ce sa-i mai fac, o sterg cu ser fiziol. si cu laptic de la mine si parca ii mai trece pt. ca dimineata sa o luam de la capat. In dimineata asta avea ochisorul si umflat si pana s-a culcat la loc parca i se mai retrasese. Chiar nu inteleg de la ce. La un mom. dat am trait cu impresia ca atunci cand o tin la san ii respir eu in fata prea tare dar am purtat si masca si evit sa mai respir in fata ei atunci cd. vorbesc cu ea sau ii dau sa suga dar vad ca degeaba.

Blue77 din cate stiu eu culoarea definitiva a ochilor este pe la 6 luni, desi la unii bebei culoarea nu se mai schimba de la cateva sapt. Bebeii acum au inca ochisori de lapte si culoarea lor nu e definitiva.

Roandre si Anne ce bine ca a-ti putut sa asistati la botez, eu nu o sa am placerea asta pt. ca nu am inca 40 zile de la nastere, asa ca am sa ma multumesc cu pozele pe care o sa i le faca tati si cu povestirea intamplarilor care o sa aiba loc.

Loreana, Danyce si Roandre frumosi foc ingerasii vostri, sa ramana sanatosi si sa va aduca numai bucurii. La fel doresc si celorlalte mamicute si burticutelor care mai sunt pe forum si care sunt nerabdatoare sa-si cunoasca ingerasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna fetelor,

Eu dau Vigantol 2pic/zi direct in gura (mai sunt si zile cind uit ).
Adela ai intrebat cind incepem serviciul. Eu de exemplu trebuie sa gasesc pe cineva de incredere cu care sa stea bb pt ca nu avem pe nimeni din familie care sa ne ajute asa ca voi sta cel putin 6 luni. Acum am pe cineva care ma ajuta (o bona) dar nu as putea sa o las singura deocamdata. Oricum sunt in cautari sa gasesc pe cineva care nu are obligatii si poate sa vina de la 8 dimineata la 18.30 seara.

Eu am avut o noapte un pic mai obositoare dar este ok , nu poate sa fie tot timpul bine (una calda una rece). Ieri am baut un suc de portocale, credeti ca ar putea sa-l doara burta pe bb din cauza asta. Stiti cumva , pot sa maninc struguri? Mor dupa ei dar mi-e frica sa maninc. Mi-am cumparat si o pompa pt ca vreau sa las in biberon cind nu sunt acasa, am inceput sa adun cite un pic (am senzatia ca sinii mei produc doar cit maninca bb asa ca trebuie sa culeg din ce ramine) si l-am pus in frigider la congelator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Buna mamicilor
Revin pe Dc dupa o mica pauza in care am adus pe lume cel mai stralucitor diamant, fetita mea care a venit pe lume pe 20 oct la ora 12:20.
Fetita a avut 3.300 kg 50 cm la nastere si i-am pus numele Paula-Diana. Rapid am vazut ca a nascut si Elyanne felicitari.
Din pacate nu prea pot sa stau prea mult sa va scriu din cauza ca nu pot sta pe scaun momentan dar o sa revin curand.
Va pup
Danina si printeza Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

O sa revin cu mica mea povestioara,deocamdata papam si dormim, suntem cuminte tare. Vreau sa va intreb fetita are cam de vineri icter si parca nu ii mai trece asa greu se duce?
Avem si pozici noi.

http://community.webshots.com/user/danina120

Danina si printesa Paula-Diana

Mergi la inceput