Bebelusi de martie-aprilie 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Dragele mele, asa aparitie rara ca a mea, mai rar intalniti, dar n-am ce face, ca mama mea lucreaza , iar eu trebuie sa stau cu copilul asta al meu care e ca argintul viu, fitzoasa si mofturoasa (ca ma-sa cand era mica)si nu pot face absolut nimic, orice as incerca sa fac ramane neterminat pentru ca are grija fie-mea...Ela stie bine ce spun ca a vazut ce proba de copil am). Seara pic lata alaturi de ea si nu mai am rabdare sa ma conectez ca stiti ca sunt pe dial up...Mi-e tare dor de voi si de-aia nu m-am lasat totusi pana nu v-am citit mesajele si am scris cateva despre noi.
In primul rand LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor acestor zile!
Clau, iti tin pumnii sa nu fie adevarata stirea cu serviciul, iar daca e asa, nu dispera ca vei gasi tu alt job bun ca nu ai 50 de ani ca sa gasesti greu de lucru!
si acum despre noi:
Maria are 6 luni si trei saptamani, 8 kg si 73 cm, lungana lu' mama! Dupa vaccinul de 6 luni mi-a miorlait o saptamana.
La Buc. am stat aproape o saptamana si tare greu a fost ca am stat mai mult singura, copilul meu palangea mai tot timpul, o tzeava din casa s-a fisurat si am stat mai mult acasa sa astept muncitori si m-au plimbat cu vorba si m-am enervat la culme, de-aia solutia a fost sa ma viziteze Ela si Rox, ca stau aproape de mine, ca eu am fost legata de casa. Mii de nervi, dar a trecut totul. Acum sunt din nou la Sinaia, e o toamna absolut superba, si ies cu Maria mai tot timpul.E o frumusica si nu ii scapa nimic, este atenta la tot ce o inconjoara. De mancat, mananca mancare, dar are toane iar baza tot tzitzi e...Inclusiv noaptea ca inca ma mai trezeste sa-i dau sa suga...uneori plange, adoarme mai greu, dar in general adoarme imediat dupa ce suge. D-aia sunt cam chiauna, ca noaptea ma trezeste, iar ziua e argint viu.
cam atat despre noi.
va pupam, Diana si banditutza mea, Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Noi am profitat din plin de ziua asta frumoasa...de dimineata am fost putin la plimbare dupa cae am poposit la dispensar si am luat vit.Dinjectabil si vaccinul de 6 luni...nu mi-a venit sa cred, Raul nu a scapat nici macar o lacrima...a crescut baietelul meu...chiar si asistenta s-a mirat, chiar nici un marait sau vreo la crimioara, ba mai mult ia zambit asistentei
Apoi am venit, am mancat si din nou la plimbare...din nou zeci de km...a fost atat de cald afara ca am iesit doar in tricou...si se pare ca si maine va fi la fel...

Si dis de dimineata am sunat-o pe sefa mea sa vad ca e adevarat ce am auzti...si DA e adevarat dar doar partial...e adevarat ca s-au dat afara multi operatori, dar asta pentru ca s-a facut curatenia de toamna...era si cazul pentru ca operatorii nostri incepusera sa si-o ia in cap...Dar mi-a spus sefa mea sa stau linistita ca nu se vor atinge de administrativ si ca firma nici vorba sa se inchida...aaa si m-a mai linistit ca eu oricum nu am cum sa-i las acum cand ei mi-au pregatit o supriza...banuiesc ce!!

Va multumesc ca ati fost alaturi de mine!!!

Am pus si io o intrebare mai devreme, adica acum cateva zile dar nu a binevoit cineva sa-mi raspunda...era in special pentru fetele din Romania...ma rog asta e!!!

Diana, bine ai revenit!!Si Raul are 72cm si din pacate de luna trecuta nu a mai pus decat 300gr, are 8,4kg..pediatra mi-a spus sa ma necajesc ca acum e normal si ca oricum e in grafic.

Oake, sotului tau si felicitari pentru dintisor!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Ce intrebare ai pus Claudelule? Ca sa nu mai caut acum pe paginile celelalte

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna seara fetelor!Am reusit sa citesc tot ce-atzi scris,harnicutze tare atzi fost in week-end, si mai ales cuscra mea, care rar mai da pe la noi, si am si eu citeva raspunsuri,sper sa ma ajute neuronu' si sa nu uit ce-am vrut sa spun.
Despre noi,am avut un week-end plin:Bachus, musafiri(neamurile de la Buc.),vizite ,plimbari(km.intregi-mai ales astazi),din nou Bachus,din nou musafiri si tot asa.Inchipuiti-va!Despre must, fetelor...la anu'!(normal c-am baut si io un pahar si-am halit citziva mici).

Vreau neaparat sa va povestesc ceva despre copilul meu cel mare,si sa-mi spune-tzi ce parere avetzi: Se uitau amindoi la serialul "La bloc"-fi'miu mare si tascu',eu nu eram!La un moment dat apare in film una cu tzitze f.f mari si un decolte' la fel de mare.Liniste...fi'miu rupe tacerea si-i zice lu' tacsu: "tati,tu ai observat ceva la asta? Nu ,ce? Ce tzitze mari avea".Au inceput sa rida amindoi.Tacsu':Da' ce ma tie itzi plac tzitzele? Da, si intr-o zi m-am uitat si la tzitzele...doamnei, ...cind s-a aplecat la Rares(colegul lui).E normal un copil de 6 ani 1/2 sa aiba asemenea reactzii? Ultima oara l-am gasit zgiindu-se la tzitzele "caprioarelor" alea a lu' Cabral, pe care le pictau barbatzii pe "acasa"TV.La mare, pe plaja, isi punea ochelarii de soare, se intindea pe sezlong si se uita la "gagici"(si tacsu' probabil facea la fel).Oare s-a instalat instinctul deja la aceasta virsta sau e genetic(de la tacsu')? Stau pe ginduri,inca nu-mi fac probleme!

Trebuie sa urez "La multi ani"! pentru totzi sarbatoritzii acestor zile, si iertati-ma ca nu-i mai enumerez!

Lavi, au iesit niste paste delicioase(nu am avut cascaval decit simplu)!Multzumesc pt.retzeta.Fetelor, incercatzi retzeta!

Revin cu alte detalii.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Oake, am intrebat daca voi ati auzit cumva ca se vor da 9 mil de la anu..la toate sau doar la cele care nasc anu viitor??Mi s-ar parea aiurea sa le dea lor acelora care nasc in 2005...ar fi discriminare pe fata!!!

Kata, pai eu am aici cam toata ziua pe "cap" fetita unor prieteni, are 7 ani...mai ma socheaza in fiecare zi cu cate ceva...azi discutie:"Clau ai vazut ce ochi faini are baiatul asta??"..eu:"Da, iti place de el??"...ea:"aha, dar si il si cunosc, dar nu stiu cum sa-l abordez, care metoda sa o folosesc ca sa-l agat"Va jur ca au fost exact cuvintele ei

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Revin, va avertizez ca va fi un mesaj lung.
Am citit tot din urma si vreau sa va va spun doua vorbe la fiecare, altfel nu pot sa ma culc.

Draga Lavi, cum merg pregatirile pt. ziua ta?(poate dam si noi o fuga!).Imi pare rau ca am disparut in uikend, mai stateam la vorba, dar pe cumnatzii mei ii vedem o data la 2 luni, si pe Bachus o data pe an.Am vazut pozicile.Chiar si plina de piure la guritza, Hanna tot scumpica si frumoasa este.Ai grija insa cu baietzelul acela scump si galant..Despre camera copilului: Roby doarme cu noi in camera, in patutzul lui, si oricum pina ne mutam la casutza ,nici n-am camera pt. el!Si pt. mine e mai comod,la cit de des vrea tzitzi noaptea!...Mersi de complimente, dar sunculitza mea nu se vede in poze, o tzin bine ascunsa, da' totusi ma deranjeaza(la burtica)!
Ce mova esti!Itzi sta bine!Pupici la HANNA!

Andreea, La multi ani!pt. sotziorul tau.Multa sanatate,fericire si iubire va doresc!

Cipstyle, succes la examene(le-ai dat sau nu inca?).Uleiul il pun in supica la inceput sa fiarba impreuna cu legumele-doar o linguritza,de masline).Despre ficatzelul la 5 luni,cum zicea pediatra:

Rayuela, pupici la Amelie, si luati-i si ei un ceas!

Nedda,ti-e pofta de mici, si nu numai cred,Fetelor cum rezistatzi fara mincarea romaneasca, chiar daca o facetzi, acolo nu are nici un gust cred, fara leustean, marar, cimbru, nu va e dor de un salam adevarat, de o toba, de cirnatzi, de mici, ce sa mai spun, ma opresc, ca va suparatzi pe mine!Pupici Larei.

Spiculetz, bine-ai venit.Pupici dragalashului David.

Veve, spor la mutat.Suntezti americani adevaratzi.Numai aia se muta de colo colo fara probleme!Pupici la toata familia!

Ela, abia acum "liber" la diversificare?.Cred ca ea dorea demult ceva bun de papa(cum au fost cerealele,de exemplu1)
La multzi ani nasului!
Pupici Cristinei!

Mickyyy, vrem pozici, si daca am timp, vreau sa postez ceva la subiectul tau.Pupici si Malinei!

Mirinda, iar am ratat stirile(si pe tine evident).Imi pare tare rau, eram pe coclauri.Inainte nu ratam stirile, si crfed ca acum te stiu de undeva!.Reportaje beton itzi doresc!

Piciulica, ce petrecere frumoasa, vrem si noi!

Ruprich, cum ai reusit sa intri de acasa?Ce face tizul nostru Robert?

Oake, felicitari pentru dintzisor, si la multzi ani pentru Vladutz, sa creasca mare si sanatos.Asteptam dezvaluiri!La multzi ani si pt.sotzior.Sa va iubitzi mult(cum zice unu' la Antena 1)!

Diana, te invidiem ca esti la Sinaia, acum cind e o toamna superba cum demult nu a mai fost.

Claudelu', noi doua suntem maratoniste mama,nu ne lasam, km intregi ne deplasam!.Despre astia 9 mil. nu stiu nimic, n-am mai studiat legislatzia, nu mai sunt la curent, in loc sa stau calare pe Monitorul Oficial, stau "calare" pe Forum.E frumos!Promit ca studiez problema!Pupici la Raul!

UUUUUOOOOFFFF!!!Cred ca am terminat!Va pupicesc pe toate si pe bebelusi, sa doarma fara intreruperi .Noapte buna,somn usor, miine s-avem o zi la fel de superba!Miine iar colind cu fi'miu cel mic, toate parcurile!

HAI PA.

P.S. in uikend vin la Buc.(cumpar toale la copii-iau toata colectia toamna-iarna!)(am glumit, doar nu-s Andreea Esca)-daca ati citit rev.Ciao(va spun miine birfa1)!

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

Claudelule, chiar nu am auzit nimic de faza cu 9 milioane, dar daca se merge pe principiul de 85% din salariul mediu pe economie atunci nu vad de ce nu ar da la toate mamicile care au intrat in CIC pe principiul asta.
Hai sa intrebam la juristi!

Oake si Bebitza

Mergi la inceput

katalina,

cat stai in bucuresti? si pe unde? nu o punem de o "intalnire" cu mamicile din bucuresti?

Oake si Bebitza

Mergi la inceput

Oana ca ne-a trecut deja la iepurasi!

Oake si Bebitza

Mergi la inceput