Bebelusi de martie-aprilie 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

11. Limba mesajelor pe acest forum este Romana
Limba mesajelor pe acest forum este Romana. In mod exceptional se pot folosi citate intr-o limba straina, cu conditia sa fie acompaniate si de traducere. Nu agreem publicarea mesajelor sau glumelor in alta limba.

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Sorry Veve, n-am stiut ....nu m-am agitat prea mult cu regulamentul.
Promit sa nu se mai intample.....daca vrei sterge mesajul, no problem!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

fetelor, am multa treaba, n-am timp acum sa va citesc, dar promit sa intru mai tirziu acasa. in seara asta puteti sa va uitati la Observator, voi fi cu o stire, NU RIDETI! cu doctorul Ciomu, fetele din Ro stiu cine e. pupici si mai vorbim, pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Cine e Ciomu?..ala care a taiat altceva decat era sa programat? ..bietu pacient - Doamne Fereste!

Luminita si DAVID - 11.03.2004

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Buna dimineata de la noi! Si daca toata lumea e la "maraton" adica pe fuga, pai sa fugim si noi. Este o vreme superba afara si avem toata ziua la dispozitie. N-am mai vazut asa toamna frumoasa demult si abia astept sa-i mai fac Larei cateva poze noi cu copacii colorati. Poate ne intalnim si cu Rachel (7 luni), o fetita din vecini care se plimba cam la aceleasi ore cu noi. V-am pupat si revin mai tarziu.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piciulica spune:

La Multi Ani Radu sa cresti mare sanatos si sa duci numai fericire parintilor tai!

La petrecere a fost super, am ajuns noi o idee mai tarziu insa a fost super. Aveau animale... iepuri, gaste, rate, oi , capre.... chiar ma gandeam ca oi si capre nu am mai vazut de ceva vreme..... Eric a fost super incantat. Si teatrul de papusi a fost super , si el era cu ochi in toate partile sa nu scape nimic. Ne-am simtit toti trei super bine. Am facut cunostinta si cu parintii colegilor lui Eric si am vazut dovlecelul pictat de Eric. AM si poze insa eu am un cont pe un site mai ciudat ( pot sa dau share la poze numai dupa adresa de e-mail) si sa adauga atatea adrese nu prea am timp insa o sa incerc sa vad daca pot sa le pun pe forum. Dovlecelul pot sa il iau acasa dupa ziua recunostintei insa e bine si atunci.

Va pupam si va dorim o zi super!

Claudelul imi pare rau sa aud ca e posibil sa se inchida firma, Eu zic sa nu disperi stii cum se spune uneori "tot raul e spre bine" si cum spunea cineva poate gasesti un job si mai bun.
Noi iti ura BAFTA sa fie asa cum vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piciulica spune:

cateva poze insa se pare ca sunt prea mari >100K asa ca nu pot pune prea multe poze aici.
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=8993&page=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

piciulica, eu am vazut doar poza cu dovlecelul, e super! si Eric l-a facut? sunt curioasa daca i-as da si eu Anei culori, ar picta la fel de frumos? Am vazut ca al lui Eric era cu culori mai inchise un pic, iar al Katiei era cu mai mult roz, deh, fetita! cred ca a fost foarte incintat, si eu vreau s-o duc la teatrul de papusi, asa, de atmosfera, sa vad cum reactioneaza!
Clau, pina la urma gindeste-te ca tu ai timp de acum incolo un an jumate sa-ti cauti de munca, fata de colegii tai care au un timp mai scurt...tu macar poti sa incepi sa cauti dar nu stai fara bani intre timp!
nu mai stiu ce vroiam sa mai zic, dar am uitat...si nu-s gravida

pupicei celor sarbatoriti azi si un calduros La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Este prima oara de cand intru pe forum de acasa.
V-am spus ca eu nu am timp.
gxtcxh ccmf7jtQ DDF8IGFDFDDDDDDDDDDDDDEDUYYVHNJV -iscaleste Robert.Primele lui litere.
Vroia sa-l salute pe Vladut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

de la Vladut pt. Robert si o pt. mami lui Robert. Tare rau imi pare ca stam asa departe ca tare as fi vrut sa ne mai intalnim

Mai mamici mai,

Vladut si-a facut azi cadou de ziua lui un dintiiiiiiiisooooooooor! Primul lui dintisor... nu-mi venea sa cred azi dimineata cand il schimbam si-l dragaleam si am vazut deodata dintocul! Si eu care nu stiam de ce plange asa tare azi noapte, ca ma si speriasem la un moment dat.
Asa ca iepurasi... tineti-va bine.. venim si noi din urma

Clau... nu stiu cat de atasata erai tu de locul de munca, dar eu zic sa nu disperi, ca sigur iti gasesti altceva. Eu drept sa-ti spun nici nu mai vreau sa ma intorc la vechea firma. Asa ca din punctul meu de vedere pot sa dea faliment .

Da vad ca nu ati vrut sa ma lasati singura cu raceala . Mie acum mi-a cam trecut, am ramas doar cu nasul (dar eu oricum am rinita, asa ca nu ma mira). Slava Domnului ca bebe nu a luat si el raceala.

Mirinda... io te-am "bunghit" de mult la A1 , credeai ca scapi de ochiul meu vigilent de fosta "slujbasa" in mass media?

Sotiorul meu e plecat la bowling in seara asta cu colegii de servici, e prima data cand participa la o astfel de actiune colectiva, asa ca nu am comentat nimic. El ar fi vrut sa merg si eu, dar ceilalti veneau fara sotii, asa ca nu prea m-a tras ata. Maine sper sa am timp sa tot ce mi-am propus pt. ca maine seara sa asa cum se cuvine, si dupa aia va spun si de surprize. Eu v-as fi spus inainte ca ard de nerabdare dar mi-e ca mai citeste si sotul ce scriu eu pe aici si se duce dreq toata surpriza

Deocamdata va pupic si va multumim la toatele si toti pt. urari!

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput