Bebelusi de martie-aprilie 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
LaviB spune:
cuscuritzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pe unde umbli?????
vrei sa bei tot mustul???
Hai sa-ti arat ce face nor-ta.
Azi am fost in padurici la plimbare ca am avut o vreme super si, am luat pranzul in aer liber:
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/detail?.dir=1bbb&.dnm=c967.jpg&.src=ph
iar un baietzel, mi-a cam facut curte (asa ca nu mi-l mai ascunde pe Roby atata).
Ia uite la el ce galan´t da sa "pupe" mana fetei:
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/detail?.dir=1bbb&.dnm=f8ce.jpg&.src=ph
hai pusi si ..... nu mai
noapte buna la toti si toate
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
LaviB spune:
parese ca bei tu Kata si ma imbat eu
acu am sesizat ca in loc de CUSCRULITZA ám scris CUSCURITZA
SORRY SINT OBO
bebe2004 spune:
Sunt tareeeeee racita. Nu stiu cum am reusit, dar dupa 2 pliculete de Fervex nu e nici un rezultat. Sper sa nu ia si Alexandru. Am mai fost racita si in vara si il alaptam, dar nu a luat raceala. Poate nici acum mai ales ca sapt asta facem vaccinul de 6 luni.
Alexandru si mama (26 apr 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreeea77/my_photos
Claudelu spune:
OOOOOOOOOOO fetelor, credeti-ma ca am citit tot dar nu ma simt in stare sa va raspund sau sa va povestesc ceva ca sunt fffff stresata...azi am vorbit cu o prietena care este operator la firma unde lucrez si eu si mi-a dat o veste care m-a lasat tablou si sunt cam speriata si ingrijorata pana maine cand vorbesc cu sefa mea...cica firma la care muncesc eu se va inchideEste o companie multinationala, cu sediu central in Germania si noi suntem singura fabrica din tara si se pare ca vor sa o inchida...au dat deja afara peste 200 de angajati...ce ma fac???
Doamne, au venit toate gramada
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Nedda spune:
Clau draga mea, imi pare rau sa aud ca esti ingrijorata ca se inchide firma unde lucrezi! Asta e o veste proasta pentru tine dar nu dispera. Deocamdata stai cu Raul si vezi ce se intampla. Daca chiar se inchide firma sigur o sa gasesti alt servici poate chiar mai bun. Fii optimista!
Lavi, e tare dulcica Hanna!
Andreea, da-i cu Fervex in continuare! Sanatate multa iti doresc. Da' de unde-ai luat raceala?
Veve, succes cu mutarea la resedinta de iarna! Asa si noi, suntem intr-un apartament cu doua dormitoare acum dar la primavara vreau casutza care va fi mai degraba casoaie. Vreau sa ma pierd in ea, sa aiba cel putin 4 dormitoare si gradina maaaare. Vai de capul meu cand o trebui sa fac curatenie si inauntru si pe-afara!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
ruprich spune:
LA MULTI ANI VLADUT!!!!!!!!!Sa cresti mare, sanatos, fericit si sa aduci numai bucurii celor din jur.
Mickyyy spune:
Gata...ne-am intors si noi!
V-am citit pe fuga, dar azi am avut alte treburi matinale (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">pentru cine are timp de pierdut ), asa ca stam la povesti despre munte ceva mai tarziu.
Nici poze de la munte n-am reusit sa pun...dar am o gramada acasa pe calculator....asa ca o sa incerc sa rezolv diseara.
cristina, cand n-am alaptat i-am dat cereale si lapte praf, iar eu m-am muls ca sa nu pierd laptele. Oricum nu prea mai am ce sa-i dau...aseara a fost prima oara cand dupa ce-a supt binisor s-a pus pe plans si nu s-a linistit decat dupa ce a mai ras un biberon de 150ml plin cu cereale.
oake, la multi ani sotiorului si puiutului mic!! .
Si La multi ani sarbatoritilor de peste week-end pe care i-am ratat.
V-am pupat...am fugit la munci...mai vorbim.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
katalina spune:
Iaca si io aparui dupa trei zile de chef cu must ,pastrama si alte cele.Da' nu ma invidiatzi ,ca io n-am servit nika din toate astea:oaia nu-mi place(n-am mincat in viatza mea), si de la must puteam sa-nbat copilu',nu? Am facut alte lucruri, da' va spun cind mai par, caci acum fugim afara,e o frumusetze de vreme afara, si nu vrem sa pierdem(si mai sunt 2 zile de festival!).
Nici nu v-am citit, da' promit ca o fac diseara, si va mai povestesc si io cite ceva!
Pe curind!
Cuscra mea oare ce face?Sint sigura ce ea a intrat p-aici in lipsa mea, c-asa se intimpla la noi!
Hai PA.
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
LaviB spune:
Servus fetele!
De data asta scriu si eu unu scurt ca deh! nu doar in ro e vreme super ci si aici.Ma duc ca ma intalnesc cu o prietena de aici cu baietelul ei (cavalerul ce-i pupa mana Hannei)(sa nu se supere cuscra ca noi tot la Roby ne gandim)
pupice si.....Clau nu dispera cu lucru vb la nu mai stu care, vezi de Raul acu ca de servici ai vreme. ( si eu dupa ce mai creste Hanna tre sa-mi caut ceva, deci nu esti singura daca va fi sa fie sa se inchida firma)
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fug cxa-i fain afara
Mickyyy spune:
Eu m-am amuzat...sper sa va placa :
Lawyers should never ask a witness a question, if they aren't
prepared for the answer.
In a trial, a Southern small town, prosecuting attorney called his
first witness, a grand motherly, elderly woman to the stand.
> He approached her and asked, "Mrs. Jones, do you know me?"
> She responded:
> "Why? yes, I do know you, Mr. Williams. I've known you since you were a young boy, and frankly, you've been a big disappointment to me. You lie, you cheat on your wife, you manipulate people and talk about them behind their backs.
You think you're a big shot when you haven't the brains to realize you never will amount to anything more than a two-bit paper pusher. Yes, I know you."
> The Lawyer was stunned!
> Not knowing what else to do, he pointed across the room and asked:
> "Mrs. Jones, do you know the defense attorney?"
> She again replied:
> "Why? yes, I do. I've known Mr. Bradley since he was a youngster too. He's lazy, bigoted, and he has a drinking problem. He can't build a normal relationship with anyone and his law practice is one of the worst in the entire state. Not to mention he cheated on his wife with three different women. One of them was your wife. Yes, I know him."
> The defense attorney almost collapsed.
> The Judge then, asked both counselors to approach the bench, and in a very quiet voice, said:
> "Listen well.......if either of you bastards, asks her if she knows me, I'll throw your sorry asses in jail for contempt!!"
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)