Bebelusi de martie-aprilie 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
Rayuela spune:
neatza fetelor!Nu am disparut,v-am citit in fiecare zi,dar am fost singura si nu am putut sa scriu si eu,nu de alta,dar Amelie parca ar vrea ea sa povesteasca (nu sta deloc potolita cind scriu la tastatura)
Dupa cum spuneam ,am fost singurica si in afara de rutinele de acasa..mare lucru nu am facut!
O faza haioasa :dimineata o ia tati in brate,se joaca cu ea,dar Amelie ..cu ochii numai dupa ceasul lui,fascinata.O intreaba taica-su:iti place ceasul meu??Si ea se uita cu ochisorii aia de caprioara si zice senin:DA!Mai ce am ris!!
Claudico,misto ca ati dansat ,hehehe,pai sa-l inveti de mic tu,sa stii ca baietii nu prea se omoara cu dansul,si io vreau sa-mi dansese printesa cind or fi mari!
Nedda,iata cum papam noi:dimineata,intre mese si seara,o alaptez in continuare.La 12 papam piure de legume cu diverse carnitze(pui,peste,vitzel,curcan) si desert piure de fructe(caisa,banana,piersica,mar,para,kiwi,zmeura,etc).La 6 seara cereale cu un pic de piure de fructe iar.Uneori ,ii dau sa se joace cu un biscuit,asta mai mult de fandoseala.Cam astA E MENIUL NOSTRU!
cipstyle,bine ai revenit!Maaai,dar eu zic sa schimni urgent pediatra,ca numai timpenii ti-a spus,te mai si sperie pe deasupra!Toti copii sug degetele,iar cu mincarea m-ai lasat paf...aualeo!
Miri,la Protv international nu te vedem?
Cuscrele katalina si lavi,ati disparut mai?
veveeeeeeeeeee??
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
bebe2004 spune:
Buna fetelor. Alexandru doarme acum si abia am terminat de citit. Interesant cu papica. M-am mai lamurit si eu. Credeam ca al meu mananca f. putin, dar nu cred ca e asa. Sa va spun programul lui de papi mai nou: la 7 lapte 220 ml Milupa cu cereale (milupa, Humanna, Hipp, Bebelac), la 11 piure de fructe cu biscuit sau bramzica, sau iaurt cu biscuit, urmat de suc de fructe. uneori mai papa si 100 ml de lapte. Apoi pe la 15-16 piure de legume sau doar de cartof cu piept de pui sau ficat. La 18-19 lapte 100-150 ml, iar inainte de culcare la 21-22-23 lapte 220 ml cu cereale. Cred ca e de ajuns, nu? De cateva zileAzi i-am facut compot de mere cu pere. I-am pus fructele in iaurt, iar zeama a baut-o dupa. As vrea sa-i fac si eu mamaliga, dar nu stiu daca e vreun malai special sau din cel obisnuit. Banuiesc ca trebuie f. bine fiert.
In rest noi suntem bine, mai e putin si facem jumatate de an.Ce mari suntem, iar tati face maine 28 de ani. Pacat ca nu e langa noi sa sarbatorim impreuna. Vom sarbatori oricum in cinstea lui. Asa ca La multi ani sotziorului meu!!!
Va pupic.
Alexandru si mama (26 apr 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreeea77/my_photos
spic de grau spune:
Buna la mamici si bebitzi!
Azi au plecat socrii - sotzu e plecat cu ei la aeroport.
Am citit ce ati scris la capitolul acesta..la capitolul precedent scrisesem acu cateva zile un mesaj mai mare dar s-a sters (parca ar fi fst prima data....m-am obisnuit deja) - cert e ca m-am ofticat si nu am mai scris nimic
Am vazut ca s-au inmultit dintisorii - la noi nu se simte inca nici macar unu - dar apar ei, nu-mi fac griji
Corina pupici lui Stephie! - aici sunt niste poze recente de-ale lui David http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucaluminita/detail?.dir=e5ee&.dnm=5013.jpg&.src=ph (poza asta imi place mie cel mai mult - i-am facut-o vineri cnd ne-am plimbat cu bateaux-ul pe Sena cu bunicii).
Aici a venit caldura si tare ne bucuram. Speram sa mai tina mult timp vremea asta frumoasa.
Cu mancarica deocamdata nu am motive sa ma intristez - mananca bine si nu face nazuri f multe - se stramba nitel la inceput, dar apoi mananca. Bea chiar si apa plata simpla (fara ceai adica). Ii dau Evian.
Cu e ok - nu mai suferim de asa ceva..nu am picat inca nici in extrema cealalta.
Am citit ca un bebe a reusit deja sa se ridice singurel in picioare.. - al meu nu face inca performantele astea, dar face acrobatii de genu supt degetele de la picioare ceea ce e tare amuzant
Graviduto - daca nu as fi avut cezariana asa as fi pus si eu de o surioara pe David!! Cnd i-am spus lui Cristi (sotu) de tine a exclamat: "cool! ce super de ei! pacat ca noi nu putem face inca unu prea repede " - asa ca eu una te invidiez!Pupici lui Malina! Iti dai seama ca ai putea sa-i dai pe amandoi in acelasi timp la scoala?! Le-ai explica la amandoi in acelasi timp - super super super!
Va pupic pe toate si sper ca nu ati fst suparate pe mine ptr ca nu am mai dat nici un semn de viata.
Luminita si DAVID - 11.03.2004
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Veve spune:
Fetele,io-s pe-aici!Va citesc,va adulmec,numai n-am inspiratie!
Saptamana viitoare ma mut si-s cu gandu' la asta probabel,da'-mi fac io curaj odata si-odata!
Pan' atunci pupaceli la toata lumea!
PS Leanooo,mi-am luat pantofi!
Irina,veve & croko
pozici
cipstyle spune:
Oake, multumesc de informatii!
Claudelu, nu studiez nimic in mod special, imi dau insa niste examene de traducator (engl.-rom., franceza-rom. si germana-romana), toate in domeniul economic. DOAMNE-ajuta! lui Raul, mi-l si imaginez inaintand spre tine sau privindu-va dansand in jurul lui! Si mama (mea) o danseaza pe Anelisa (in brate) in fiecare seara, si-acum a observat ca incep sa joace fustele pe ea. In loc sa slabesc eu, slabeste ea !
Daniela, scuze cu mustul , eu n-am vrut sa-ti fac pofta.... Hai ca-ti trimit si tie, abia scos din putina ! Multam de urari si pupici Larei! Chiar asa, sa se ia de mana cu Anelisa, ca prea sunt mofturoase! De fapt la hrana solida, ca la laptic...las pe ele! (apropo, auzeam de nepotica mea - de 1 an si 4 luni, ca o alearga pe mamica ei prin casa dupa tzitzi, si cand o prinde ii baga capul sub bluza ...cred ca asa va fi si Anelisa in curand )
Elena, si eu zic la fel, sa schimb pediatra, dar cu cine?!?! Ca nu gasesc pe nimeni sa-mi convina!! Si tot s-o iau pe incercate...Si deci a zis "da" Amelie, si Anelisei ii mai scapa cateodata. Multi pupici din partea mea , i-am vazut ultimele poze si e o dulcica!
Luminita, e scump rau David, am vazut si eu poza! Are un zambet f. frumos !
Bebe, La Multi Ani sotiorului tau! Multa fericire, sanatate, credinta, iubire si pace sa-i dea Bunul DUMNEZEU, in Numele DOMNULUI SFANT IISUS, alaturi de voi!
Ela76 spune:
E weekend, se vede, nu? E destul de "liniste" pe aici.
Dar nu si la mine in casa, unde Cristina isi descopera noi trepte de volum E super activa, nu sta o clipa, tot timpul e ocupata cu rostogoliri, tarat, apucat si aruncat lucruri, ros etichetele de la jucarii etc. etc., asta cand nu o apuca dorul de stat in picioare si atunci primim comanda ferma, fara drept de apel
Am fost ieri la dr., care a binevoit in sfarsit sa ne dea "liber" la diversificare. Ne-a recomndat sa incepem cu cerealele la masa de seara, apoi lucram la masa de legume de la pranz si in final la cea de fructe, de dimineata (a 2-a masa din zi).
Nu i-am spus ca eu mai experimentasem ceva suc de morcov si mar si niste zeama de supica.
Vreau sa va spun ca a fost un show pe cinste aseara la cereale. Fiindca nu era lamurita ce se intampla cu biberonul de nu mai curge asa usor (desi ii pusesem o tetina cu gaura mare), am inceput sa-i dau cu lingurita. Asa de tare i-au placut, ca ma certa pur si simplu daca nu ii bagam repede o alta lingurita. Era toata murdara pe bot si striga suparata ma-ma, ma-ma, ma-ma. Erau si niste prieteni la noi si radeau de nu mai puteau. Dimineata, insa, abia a binevoit sa manance 75 de ml ; dupa o ora m-am hotarat si i-am facut ceva cereale cu lapte (cam 1/2 de ceasca) sa vad daca vrea - a ras-o imediat, cu lingurita. Am profitat si i-am mai bagat si ceva lapte cu aceeasi lingurita (asta pana s-a prins si a inceput sa-mi dea peste mana ca nu mai vrea).
V-as povesti mai multe, dar ne pregatim sa mergem la ziua de nastere a nasului.
Pupici si copii cuminti!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Nedda spune:
Ela, chiar ca e liniste de weekend pe la noi. Sa va distrati bine de ziua nasului si sa ii ziceti "la multi ani!". Cred ca finuta Cristina o sa fie la inaltime cu urarile.:)
Elena, vad ca Amelie a inceput deja sa vorbeasca cu voi!:) Bravo!
Sa stii ca si eu ii dau Larei cate un biscuit in mana cateodata, tot asa mai mult de fandoseala, dar pe ultimul l-a subtiat bine de tot si s-a facut precum un purcelus pe la gurita, pe maini si pe haine!:))
Veve, iar te muti? Parca v-ati mai mutat o data cand tu abia nascusei pe Laur, nu? Acum va mutati tot aproape de padurice sau veniti "colea" la Detroit?:))
Spiculet, va sa zica ai scapat de socrii? David e un scump! Te asteptam la taclale!
Bebe, nu stiu daca e vreun malai special pentru mamaliga de bebelusi dar poate te lamuresc fetele.
La multi ani sotului tau! Cum de a plecat tocmai de ziua lui?
Cristina, scena cu nepotica ta alergand dupa tzitzi m-a facut sa rad dar...nu e rasul meu. Parca o vad si eu pe Lara facand acelasi lucru.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Dragelor, la noi e dimineata, ne-am trezit, am papat si acum o sa plecam la plimbare fiindca iar avem o zi frumoasa.
Mai povestim cand ne intoarcem.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Veve spune:
quote:
Originally posted by Nedda
Veve, iar te muti? Parca v-ati mai mutat o data cand tu abia nascusei pe Laur, nu? Acum va mutati tot aproape de padurice sau veniti "colea" la Detroit?:))
Hehehe!Da',m-am mutat imediat dupa ce-am nascut,din apartament la casa.A fost o alegere fericita pentru vara,aer curat,iarba verde,spatiu mult (muuult prea mult!),insa veni toamna,se facu frig si vaz ca-i cancer rau aici!N-am demisol si podeaua e foarte rece (tocmai acu' cand suntem in "sezonu' tumbelor si taratului pe jos!),plus ca-s plina de usi si geamuri,instalatiile de caldura nu-s deloc eficiente si e rece;acum ca-s temperaturi pozitive;da' cand or fi -30-40 ce-o sa fac?Asea ca impachetam frumusel si ne mutam la 5 minute mai inspre sosea,intr-un apartament cu doar 2 dormitoare(aici aveam 3).Pentru alte 6 luni,c-apoi io ma car la Romanika,Flavius o sa aiba o locuinta de serviciu si cand ma-ntorc io in toamna la Detroit!
Irina,veve & croko
pozici
LaviB spune:
Ce bine ca a fost liniste pe forum , nu de alta insa iar trebuia sa stau maine o ora sa apuc sa va citesc pe toate, harnicutzelor.
Nedda-ai dreptate cu colaratura mea.Trebuia sa dau vol la culoare mai mic insa pana sa ma dumiresc dadusem clik si intensitatea era la 5.Asta e, mai acumulez eu niste puncte si le schimb.PUpicei si de la noi pt micutzica Lara.
Cipstyle bafta la examene si bine ai revenit.
Sa stii ca ar trebui sa-ti schimbi pediatra.Hai sa-ti zic si eu de ganglioni, ca mi-am facut si eu ganduri (niste mici galmutze undeva dupa urechiutze spre ceafa).M-am dus aici la medicul ei si cand i-amspus mi-a zis ca-s niste ganglionutzi pe care oricine ii are (nu mai retin exact cum i-a numit)si ca nu tre sa-mi fac ganduri negre.Asa ca stai calma ca nu -i nimic anormal, chiar si cu picioarusele.Aiurita doctorita asta a ta!
De bubitzele alea ar trebui sa ai grija mai ales ca ai bb-u de tzitzi.Mie tot aici mi-a spus dr ca daca dau lapte de la tzitzi, cerealele pt Hanna sa fie fara continut de lapte (lapte praf etc), e posibil sa fie prea gras pt ei lapticul din cereale si atunci corpul reactioneaza.Deci ia cereale fara strop de lapte in ele.
M-ai intrebat de ro, nu stiu la ce te-ai referit insa eu totul il fac Hannei aici.N-am treaba cu ro decat cand merg in vizita la parinti(prieteni , meleaguri natale)
Pupicei si aveti grije de voi.
Oake mama stai pe aproape ca Hanna s-a nascut cu 2,850 si am iesit din spital cu 2,700 si sunt cea mai mandra mamica.Mama mea mi.a spus intotdeauna ca bb-ii e bine sa creasca in fasa nu in burta la mami, asa ca....
Claudelu hai la noi ca avem loc la bazin, nu de alta insa ai grije sa nu ineci copilul in cada aia adanca....
Spiculez bine ai revenit si .... hai la o barfa despre socrii, sau nu e cazul la tine?
Asteptam impresii.
paaaaaaaaaaaaaaaa si pe maine
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos