Bebelusi de martie-aprilie 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 10
oake spune:
Si pt. Veve... ca vad ca ea a editat ultima lista
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
Veve spune:
quote:
Originally posted by oake
Oana ca ne-a trecut deja la iepurasi!
Multumesc!
Irina,veve & croko
pozici
oake spune:
M-am corectat imediat (adica si de la mine si de la bebe)
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
Veve spune:
La o pauza de cutii,intru si eu sa va pupacesc un pic!...Si sa va povestesc ce-am facut aseara!Citesc io subiectu de la "parintii intreaba" cu lasatul bebelusului sa planga si io-te-ma,temerara de mine,punand in aplicare planu' ucigash de nervi!Deci hranesc bine croko pe la 9 cu carnita,si legume,apoi tragem o joaca de vreo ora,el nu da nici un semn de oboseala!Mai bag o tazitzi si la 10 juma' ma'c io darza sa-l pun in pat.La inceput era mititelu' bucuros rau,ca-i inebunit dupa jucaricile alea cantatoare;vede ca se stinge lumina...hmmm!Ciuleste urechile si-ncepe sa maraie,io ies din camera.Si se pune frate pe urlat!si urla,si urla....ma duc oleac' la el,ii vorbesc,il mangai un pic,cobor jos...urlete!Iese Flavius din dush,ma vede mica si pierita cu ochii atintiti in gol si urechile ciulite...si croko urlaaaa!Urca el sus,il ia in brate,il pupa,ii vorbeste si-l pune la loc...urleteee!Mai stau 5 minute si gata!ma duc sus,macar sa fiu langa el...Ii vorbesc,il mai pandesc,ma mai bag in pat cu degetele-n urechi si perna-n cap,mai cobor,il mai mangai un pic...inapoi in pat;se scurgeau minutele cu plumb in buzunare!Cica-ntr-o ora tre' sa taca..Tic-tic-tic....11:30!Gata ora,croko n-a tacut,io cu constiinta grea de tot si nervii la maxim,il inhat si-i bag tzitzi-n gura!Adoarme saracutu' instantaneu!L-am tinut in brate si l-am pupat,l-am mangaiat si alintat,asa,prin somn vreo 10 minute,apoi l-am depus frumusel in patutul lui si-am adormit lemn.Eram la fel de istoviti amandoi de episodul asta.S-a trezit pe la 4 jumate (dar pt.c-a auzit-o pe vevica maraind,cred) si l-a luat mami in pat cu ea,pe tati exilandu-l in patu' vecin!
Ufff!Nu stiu ce sa zic,daca gresesc sau nu!Sunt impotriva plansului si nu va pot explica cam ce-a fost in sufletul meu aseara,insa tre' sa privesc si reversul medaliei.Copilu' nu doarme bine cu mine,cum l-am obisnuit!Se trezeste de 10 ori pe noapte,papa,nu se odihneste calumea,ziua nu doarme decat foarte putin,nu lasa stomacelului o pauza macar noaptea...Nu mai spun de mine ca n-am dormit mai mult de 3 ore odata de cand avea 4 luni jumate' cred!Da' nu la mine e problema,credeti-ma!Eu mai rezist un an-doi cu programul asta,pen' ca-s antrenata inca de la veve.Numai pentru el vreau s-o fac!...Si-n seara asta se repeta istoria!Tineti-mi pumnii!
PS Oake
Katalina,zi,mei,ca tiganii nu ca americanii!In 4 ani jumatate ne-am mutat deja de 4 ori,cel mai mult rezistand intr-un loc 2 ani si 3 luni.Da-mi place asa!
Irina,veve & croko
pozici
Nedda spune:
LA MULTI ANI, VLAD! Sa cresti mare si sa fii fericit! Oake, sa-ti traiasca puiul!
Felicitari si pentru dintisor si...stam fara grija, ne prindeti voi din urma!:)
Kata, gata cu distractia? Sa stii ca singura varianta sa rezistam fara mancarea de acasa e sa nu ne gandim la ea. Iar daca chiar avem vreo pofta de ceva ce se poate gati, trecem la actiune in bucatarie. Si de-altfel sunt un milion de chestii care pot sa sustraga atentia de la dorul de bucatarie romaneasca (ca sunt restaurante si mancaruri din toata lumea pe aici).
Noi avem in oras vreo doua magazine etnice tinute de niste turci. Macar gasim branza feta si halva. La capitolul "carnati adevarati" trebuie sa salivam insa :). Dar stii tu ce-mi lipseste mie? Cozonacul si pasca de acasa, fructele gustoase, nucile verzi, prajiturile mamei, muraturile mamei...nu mai continui ca incep sa .
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Veve, ai inceput "luptele" cu Croko? Te rog eu sa ne zici urmarea si eventual rezultatul. Pe mine ma roaga sotu-miu sa incerc chestia asta cu Lara dar ziua cand o aude plangand el vine primul s-o ia in brate! Eu nu mai am nici-o speranta ca Lara va sta/dormi singurica cat va fi bebelus:); m-am resemnat dar daca tu il faci pe Croko sa (a)doarma singurel zau ca atac si eu problema:)! Succes si tie si lui Croko mic!
Pucku spune:
intr-un final
am avut un weekend fain, sambata am avut invitati la masa, am fost
sef si am gatit ....vanat... Duminica si ne-am odihnit, refacut si ne-am jucat cu galu toata ziulica. Eu gata fac greva. Vreau masina de
veste mare, ne-am pus cercei
Dar a plans galusca saracutza de ea, mi-a fost asa mila de ea. S-a linistit dupa vreo 10 min, dar nu i-am facut baie pe seara ca sa nu o mai buzaresc acolo.si speram ca maine sa fie totul bine
Azi am papat avocado. A fost innebunita. V-am zis ca nu se prea da in vand dupa lingurita, dar sfertul de avocado l-a papat cu linguritza. Are mama fata cuminte.
avem probleme de cand am introdus fructele. Nu stiu ce sa mai fac. Toata ziulica tre sa-i dau suc de prune ca sa faca kk saracutza. Cu legumele nu am avut probleme, a fost totul cool, dar de cand i-am introdus fructele e groaznic.
Lavi ce faceti? a ajuns bine tati acasa?Pupici la David de la Stephie. Maine esti prin zona?
Clau ma bucur ca totul e bine cu firma. Nu scapa astia asa usor de tine.
Oake Vlad si pt dintush.
Vv spor la impachetat, si sa va fie de bine noua casutza. deci de la anul vi aici langa noi, peste pod? Pe noi ne bate gandul sa ne mutam la Windsor asa ca numai podul ne-ar desparti.
Kata sa va fie de bine mustul. Eu nu duc asa tare dorul mancarurilor cu specific national, dar cu mustul m-ai atins la punctul sensibil. Cred ca sambata, ca e ultima zi de ferma o sa cumpar cu cos mare de struguri, costa 9 $, poate il scot si mai ieftin si-mi fac must. Pastrama mi-am facut a fost dementiala.
Mici mananc la nasi, ei cumpara carne si fac mici, sarmale pe la diversi prieteni, deci sunt ok.
Cipstyle, succes la examene.Despre ficatzelul la 5 luni...o no. mi-e groaza. Eu nu pun ulei la supica, e necesar?
nu adaug nici unt la piureuri, Stephie le prefera simple.
Ela cum merge diversificarea? Papa Cristina cu linguritza?
Diana, bine ai mai venit pe la noi. Cred ca e minunat la voi la Sinaia. Mi-e dor de munte si de zona Brasovului de nu va povestesc. Eu acolo am fost studenta si mi-am cunoscut sotiorul.
m-am distrat de bancuri zor nevoie, ala dat de oake a fost mortal.
la toti pitici si uni speciali pt David si mamica lui.
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3391450093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D33391450093" target="_blank">Soricica
Nedda spune:
Clau, ce surpriza banuiesti de la servici? Vreo avansare, vreo marire de salariu, ceva? Bine ca te-ai linistit in legatura cu concedierile!
Piciulica, eu n-am reusit sa vad nici-o poza dar mai incerc. Sunt curioasa sa vad si eu dovlecelul pictat de Eric, ca eu n-o vad in stare pe Lara de o asa maiestrie. Cred ca mai degraba s-ar picta pe ea decat "obectul" respectiv.
Ruprich, n-am reusit sa decodific mesajul lui Robert catre Vladut.
Nedda spune:
Piciulica, am reusit sa vad pozele. Sa-ti traiasca pictorul cel scump. E un dulce! Am vazut ca i-a iesit bostanul tare frumos! Apropo, si Lara are aceleasi jucarii de la Lamaze atarnate de scaunelul de la masina. Acum i-am transferat broasca testoasa si caracatita la carucior ca mai mult ne-am plimbat cu caruciorul zilele astea. Paianjenul din acelasi set a fost prima chestie de care s-a speriat in viata ei. N-avea nici doua luni pe-atunci. Apoi tot paianjenul i-a devenit preferat pentru o vreme .
Corina, felicitari pentru cercelusii cei noi! Acum are mama fetita cocheta!
Pucku spune:
Malina gata reperat stirea, vazut. Ce bine tzi-ai revenit. Pupici
Dana gata veni seara, stam pe net de povesti? S-a culcat Lara? Pupici de la noi
Piciulica si chiar asa, Eric a pictat dovleacul ala? ca eu daca ii dau ceva in mana la Stephie in secunda urmatoare e in gura, itzi dai seama cum ar arata daca i-as punea o pensula cu acuarela in mana? Dar Eric e viitorul picasso, asa ca multi pupici de la noi.
Iulia Alexandra
Ilinca
Alexandru
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3391450093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D33391450093" target="_blank">Soricica