Bebelusi de martie-aprilie 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Corina draga, nu stiu daca mai esti pe chat sau nu la ora asta dar eu stau si aproape ca plang: m-a batut la cap sotul meu sa o las pe Lara sa adoarma singura. Am lasat-o chiar in seara asta (si n-am avut timp sa ma pregatesc psihologic pentru asta) si rezultatul a fost ca dupa 35 de minute de plans cu disperare si urlat din toti rarunchii a adormit. M-am dus de cateva ori la ea s-o linistesc si cand plecam mai tare incepea. Am crezut ca-si pierde rasuflarea si s-a si inecat de plans de cateva ori. Am lasat-o inca in patul mare, ca daca o mai asezam si la ea in patut cred ca s-ar fi crezut pe Marte si nu mai adormea in veci. Of, mi s-a facut gaura in stomac. Am patrulat prin casa ca nebuna si mi-am ros unghiile, mi-am muscat buzele pana la sange si m-as fi dus in fiecare secunda s-o iau in brate si s-o tin sa nu-i mai dau drumul niciodata. Dumnezeule, ce greu e! Nu stiu cum o fi copilul meu dar eu sunt traumatizata. Si cand ma gandesc ca maine seara repetam istoria...
Sotul meu incearca sa ma linisteasca si zice ca asa e mai bine pentru Lara. Of, asa o fi dar eu sunt terminata. Sper sa-mi treaca repede!
Veve, daca ma gandesc la tine eu ar trebui sa ma consider norocoasa ca am avut parte numai de 35 de minute de chin. Acum sunt curioasa cat o sa doarma. Oricum in urmatoarele ore eu n-o sa pot sa adorm sub nici-o forma deci o sa-mi satisfac si curiozitatea asta. Ah, imi vine sa intru sub un dus rece sa-mi revin! Macar ma mai descarc scriindu-va voua...

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Dana uite ca inca nu m-am culcat. Ar fi cazul ca e 1 noaptea si maine Stephie imi da trezirea la 7, adica azi.

Eu zic sa te linistesti, si baga-te in pat. Eu nu am trecut prin asa ceva, Stephie a dormit din prima zi in patul ei si singura in camera, dar se mai intampla sa fie bazaita cand o pun in pat. Asa ca-i dau drumul la carusel si o las pana adoarme. Daca nu e obisnuita sa doarma in patul ei, si nici cu patul, incearca pe zi sa-i faci cunostinta cu el, pune-i ceva jucari care canta si las-o acolo.

Stiu ca e greu, dar gandeste-te ca e mai bine si pt Lara. Ce te faci cand o sa te intorci la servici?

Aici o asistenta mi-a zis ca in fiecare zi sa stau depate de galusca, sa o las cu tati macar 30 de minute seara ca sa nu ajunga dependenta de mama. Acum de cand a crescut o las cu o bunica in bloc sau pur si simplu ma duc la o baie lunga. Intentionez insa sa ma duc la o sala de fitness care au si day care si sa o las acolo pe perioada exercitiilor. Eu cred ca stia ea ce stia.

O sa treaca si ai sa vezi ca peste o luna ce bine va fi cand Lara va dormi singurica.

Te pup, baga-te in pat, ca maine Lara draga de ea, o sa aiba nevoie de o mama fresh, si nani.

Te pup

Corina si Stephanie- 18.04.04

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3391450093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D33391450093" target="_blank">Soricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

La multi ani Iulia Alexandra!
La multi ani Ilinca!
La multi ani Alexandru!

Sa cresteti mari sanatosi si norocosi.

Nedda: Robert al meu mai scrie si nemteste, de la strabunici i se trage.

Eu i-am dat ieri orez cu lapte (lapte de alimentara).
L-a mancat bine. O sa mai incerc si azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Corina, multumesc pentru incurajari! Sa stii ca aveam nevoie de ele si imi fac tare bine. Ai dreptate, ca mai tarziu o sa-mi fie tare bine cand Lara o sa adoarma singura si repede. Dar pana atunci...of, trebuie sa ne chinuim. Am de gand sa fac cum zici tu, sa o las in patutul ei, chiar de maine, cu niste jucarele, macar sa se obisnuiasca cu el. Si apoi urmeaza culcarea in patut. Of, sper sa reusesc sa trecem peste asta cat mai repede!
Te pup si eu si incerc sa ma duc la culcare.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Iulia Alexandra
Alexandru
Ilinca
Vlad
Robert

Nedda imi pare rau ca suferi - e insa mai bine sa o obisnuiesti acum pe Lara, cnd nu sufera atat de tare, decat sa incerci pe la un an cand nu va fi chip sa o deobisnuiesti f usor.
David doarme din prima zi singur in pat (noua ne-a fst teama sa nu ne intoarcem peste el, sau sa-l lovim din greseala), de adormit adoarme singur (cnd e ff obosit maraie si se suceste pe toate partile nervos in patutz la el, si ca sa il adorm mai rep, de il iau in brate si adoarme imediat - dupa care la loc in patutz la el). Inca dormim cu el in camera, dar nu ptr ca ar fi nevoie neaparat ptr el ci ptr ca astia nu au dat inca drumu la caldura iar eu sunt friguroasa tare si incalzim doar o singura camera (imi propusesem ca dupa 7 luni sa il las singurel in camera).
Corina zici ca i-a placut nurorii mele avocado? Sa incerc sa ii dau si lui David...I-ai dat asa ca atare? Eu nu obisnuiesc sa mananc avocado (am gustat odata dar nu m-a incantat), dar copilul poate primeste...

Deci avem un pictor printre noi..BRAVO! Cred ca David ar fi f interesat sa guste culorile si sa roada pensula

Pupici!

Luminita si DAVID - 11.03.2004

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Katalina: ieri trebuia sa intru neaparat pe forum. Am o verisoara care are Sindromul de hipercoagulabilitate, si asteptam un raspuns.Am intrat fortata de imprejurari pentru 2 minute.Bineinteles Robert era la mine in brate, asa s-a si iscalit, dar si imi aparuse numai nebunii pe monitor.Cum am intrat asa am si iesit.I-am lasat apoi tastatura sa se joace in voie. Insa nu i-a mai placut, a aruncat-o jos si a fixat altceva cu privirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Iulia Alexandra
Ilinca
Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Iulia Alexandra,Ilinca si Alexandru
Sa cresteti mari si cuminti!
Neata fetele!
Am citit repejor,in fuga ,pentru ca nu prea am timp,dar vreau sa semnez condica totusi.
Povestile cu adormitul,m-au facut sa rid,pentru ca descriu exact ce se intimpla seara la mine acasa.Am zis ca am nervii tari si am inceput si eu cu sistemul asta sadic(parerea mea),dar ma lasa nervii dupa o jumatate de ora..timp in care Amelie urla isteric,si mie mi se fringe inima in o mie de bucati!Cind ma duc la ea,are pernitza plina de lacrimioare..si uite asa,fac ture cu copilul in brate,ma razgindesc,iar o pun in patutz,iar mi se face mila..etc,asa ca am impresia ca tot cu mami o sa doarma...pina pe la 16 ani!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Fetelor, fiu-mio mi-a facut surpriza de a se trezi azi dimineata la 6Eu m-am culcat abia pe la 2.30 ca nu m-a lasat calculatorul mai repede si nici TV...deh dependenta asta...va dati seama ca am fost zombii, l-am pus in pat langa mine si nici nu stiu cum i-am dat sa pape, habar n-am...apoi asa zombi m-am pus sa-l schimb, ca intre timp imi mai facu si o surpriza in pampers...dupa ce l-am schimbat, l-am asezat din nou in pat. iar eu m-am apucat sa strang si mi-a mai tras Raul o surpirza...a vomitat cu jet de 2 ori...pune-te si curata, imbraca copilul cu altceva...O adevarata aventura

Kata, bag de seama ca te-ai distrat de minune..foarte bine...si cred ca puteai sa bei si putin must...nu il imbatai pe Robert

Veve, si eu am incercat o singura data faza cu plansul, reusise sa adoarma cam in 15 min, dar faza e ca cica ar trebui lasat in fiecare zi pana se obisnuieste, iar eu nu pot sa fac asta decat atunci cand sunt singurica...Bravo si multi la Croko!!Si spor mult la impachetat!!Sa nu ne parasesti prea mut, da???!!!

Corina, eu ma pregatesc sa merg la sala de acum 4 luni si uite ca inca nu am calcat pragul nici unei saliAm devenit o mare putoare

Piciulica, ce mi-a placut dovlecelul..mai ce chesti faine sunt pe la voi, prin strainatati...uite Lavi si Corina isi duc fetele la inot, tu la camin unde il fac pictor la noi si daca sunt au niste preturi de mai bine NU

Oake si Kata, pai tocmai de aia v-am intrebat de banuti de cand sunt acasa, legislatia trece pe langa mine, uneori am impresia ca m-am tampit rau de tot, nu-mi mai pasa de nimic, doar bebe, casa, eu si cam atat...Las ca daca merg la servici sper sa-mi revin

Nedda, probabil ma asteapta o avansare si de aici si marire de salar...pai de fapt urma sa avansez in grad inainte de a ramane gravida, ca cica urma sa ma avanseze imediat dupa concediu dar eu am ramas gravida exact in concediu...de fapt atunci am aflat ca sunt gravida[:d] si uite asa am sarit peste avansare...banuiesc ca de asta e vorba, ca alta surpriza nu stiu ce ar putea sa fie...poate ma fac derectorAsta da surpriza!!

Elenoo, pe unde umbli, iubitoo?? tie si la Amelie!!!

Hai gata, ca a venit pensia si alocatia si acum pot pleca la plimbare, ca e super cald si frumos afara!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Mai sa fie Elena, am postat cam in acelasi timp!!Ma bucur ca sunteti bine, iar tu sa nu-mi chinui prea tare fetita, da????

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput