Bebelusi de martie-aprilie 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
LauraFlo spune:
Se intampla ceva cu ceasul forumului??
Am trimis mesajul pe la 12.05 si a aparut la 11.05, iar mesajul Claudelului a aparut la 12.43 si inca nu este aceasta ora!
ardit spune:
buna mamici frumoase
sunt o aspiranta optimista si am o intrebare..tehnica la:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34665
oake spune:
La Multi Ani! Robert, sa cresti mare si sanatos ca frumos esti deja! de la Vladut si pt. mami a ta!
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
spic de grau spune:
Ce mai fac fetele?
Noi suntem bine. David a descoperit sa se incrunte si sa pufaie cnd e nemultumit (e o mimica noua fata de ce stia el pana acum. Oricum e taaare simpatic! Stau insa si ma intreb de unde a invatat sa faca asa, ca nici eu si nici ta-su nu pufaim
Ati vazut ca am (iar) 2 stelute? Sper sa nu se schimbe iar baremele si sa-mi steluta .
Luminita si DAVID - 11.03.2004
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
spic de grau spune:
E clar ca s-a defectat ceasu de pe site.
POzici ptr fotomodel eu am tot trimis din aprilie..se pare ca nu e pe "gustu" celor care fac selectia..dar nu-i bai, eu stiu ce baiat frumos am si nu am nevoie de aprecierile lor!
Cert e ca francezilor le place de David, ca i-au pus de fiecare data poza pe site-urile unde am trimis..ca sa nu mai vorbesc de alte sit-uri romanesti (sic)
Luminita si DAVID - 11.03.2004
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Mickyyy spune:
kata, poza care-ti place tie e facuta acasa, in seara cand ne-am intors de la munte. Dar nu stiu cum am reusit sa le selectez aiurea (nu's puse in ordinea lor "cronologica").
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
mariana tache spune:
Salutare, salutare!
Tare rau imi pare ca nu am mai dat pe aici, dar nu am avut timp. Acum sunt in mare cercetare a intregului forum si va dati seama ce activitate intensa trebuie sa am ca sa cunosc cat de cat ce se inampla pe forum. Asa ca daca nu am mai trecut pe aici, este din cauza obiectiva. Printre altele vreau sa va spun ca ne-am trimis si noi pozici pt. fotomodel. Acum suntem in asteptare. Stiti cumva cam cat va trebui sa asteptam?
Sper ca de cand nu am mai trecut pe la voi sunteti cu totii bine si sanatosi. Iar pt ieri, la cei care v-ati sarbatorit ziua onomastica, va urez: "sa ne traiti cu numele, multi ani fericiti, cu sanatate!!!"
Va pe toti!
mariana tache, mamica lui Stefan. Povestea nasterii.
Claudelu spune:
Rezumat...ca am scris un mesaj llluuuunnngggg si nu stiu pe ce am apasat si s-a dus
Si eu am incercat toate metodele de al face pe Raul sa adoarma neleganat si nu am ajuns inca la nici un rezultat si daca cineva crede ca intradevar e vina noastra sa-mi spuna ca promit ca intr-o saptamana maxim il trimit prin posta la educareCa daca nu, vorba Elenei, il leagan pana la 16-18 ani si apoi n-are decat sa-l legene Amelie sau el pe Amelie...treaba lor!!!
Veve, spor la si la impachetat!!!AAA si bafta multa cu Croko!!Sa revi cat mai repede printre noi!!! tie, la Croko si la vevemik!!!
Kata, tu vrei sa ma omori??Pai holograf e formatia mea de suflet, n-am pierdut nici un concert de al lor la Arad!!!Anul asta n-au fost!!!
Miri, nu stiu cefac ca eu te tot pierd!!Pai sa sti ca nu vreau sa ajung derector, ca nu e pentru mine, e prea prea si cu prea multe responsabilitati!!!
Codritu, la Tudor!!Iete ca mai avem un crestin printre noi!!
M-ati intrebat de ce a vomitat raul in jet...sa stit ca nu stiu dar pentru ca e vesel si nu da semne ca l-ar deranja ceva nu m-am agitat prea tare...probabil ca a fost prea plin stmacelul la el, sau pentru ca s-a agitat tare mult sau...nu stiu sa va spun...oricum joi merg la un control mai amanuntit si la ecograf si atunci voi vedea cum e fecioorul meu...ca nu statea tocmai bine cu rinichii, ala stang e putin mai mic ca si dreptul...am facut deja 2 ecografii si la ultimul arata deja mult mai bine..Va spun mai multe joi dupa ce vom reveni pe acasa!!!
Vad ca chiar nimeni nu ne poate lamuri in legatura cu banutii pe anul viitor...si eu m-am mai interesat prin mai multe locuri si nimeni nu stie nimic concret...vom vedea!
Eu azi am primit alocatia si de fiecare data cand vine reusesc sa ma enervez la culme si tot ma gandesc la cei anevoiasi ca si cei 210.000 lei sunt ceva, dar ce??? ce naiba poti sa-i cumperi unui copil de acei bani??Nimic!!Hai ca iar ma enervez!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Claudelu spune:
ROBERT(ruprich)
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Mickyyy spune:
Bey...e ceva in neregula cu site-ul....a disparut un mesaj .
Acum postez doar de curiozitate, sa vad daca o sa apara ultimul pe lista mesajul meu (ca e trecut de ora la care a "postat" Claudelu)
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)