Bebelusi de martie-aprilie 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
irina.c. spune:
Multumim tuturor pentru urari!Azi Ilinca a facut 6 luni,nici nu stiu cand a trecut timpul!Cica de la 6 luni se poate cobori militaria din pod si trebuie pus bbelul la program.Mi-e groaza de asta ,fiindca eu sunt genul spontan,nu prea imi place sa-mi fac un program,totul e la libera inspiratie...dar daca trebuie...Am incercat si eu chestia cu lasatul sa planga,a mers trei seri,a patra nu am mai rezistat,m-am dus sa stau cu ea,adoarme la tzatzica.Nu a plans prea mult si plangea tot mai putin in fiecare seara,dar ni s-a parut ca nu mai are fetzisoara vesela ca de obicei,parca era mereu trista...asa ca am renuntat...cica sa ne apucam de la 6 luni s-o invatzam in patutz.Patutzul sta pe post de tzarc in bucatarie ,parca nu imi vine sa o culc in el inca...Mi-e greu sa ma despart de ea,mi-e drag s-o am alaturi.Oricum,doarme bine ,se culca pe la 21-22 si se scoala pe la 8.Mai mananca odata noaptea,dar nu stiu cand,ca nu ma mai uit la ceas.De acum o sa incep mai serios cu diversificarea,pana acum i-am dat seara cereale si supa la pranz,dar mananca maxim 60 ml.Mananca cu linguritza nu vrea biberon,se mozoleste toata.Vineri mergem si la doctorita,iar saptamana viitoare,la vaccinul de 6 luni.Mi-e groaza!!!Va pup.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
Veve spune:
Mai fete,mai,da' voi credeti ca n-am incercat tehnici intelijente de adormit de la inceput?Mai ales ca eram fripta rau cu vv care adormea la 4 dimineata cand era micuta!Insa copilasii sunt diferiti!Croko a avut colici nasol de tot,nu puteam sa-l lasa sa urle la el in patut.Adormea si el singurel pan' pe la 3 saptamani cand au inceput colicii.Apoi mai aveam si "ajutor" pe mama,care cum il auzea maraind cum hutza-hutza pe genunchi.Dejeaba bateam eu din gura sa-l lase sa mai maraie,ea nimic.Parca era sub hipnoza cand incepea nepotelu sa urle.Si-apoi nu puteam sa fac urat,ca se supara si deh!E mama!Si-asa era botoasa ca-i era urat aici si dor de casa....Pana a plecat ea,croko adormea numai leganat,zi si noapte.Acum ziua adorme singurel,pe unde se nimereste.Insa vreau sa-l invat si noaptea din cauza trezitului prea des,nu de altceva.Si-n pat cu mine la fel de des se trezeste.Nu prea am de ales!
Aseara a papat si-a adormit in scaunelu' lui vibrator.L-am cules frumusel,l-am urcat in dormitor si s-a trezit,normal;i-am dat un pic sa suga ca sa fiu sigura ca-i satul si l-am pus in patut adormit;in 3 minute era treaz...L-am mangaiat,l-am pupat si-am plecat.A plans vreo 20',dar n-a urlat ca-n seara precedenta!Peste 20' m-am dus sus si l-am imbratisat,fara sa-l iau din patut.Si-a lipit obrajorul de obrazul meu,mi-a prins o mana cu manutele lui si-a adormit instantaneu.A dormit de la 10 pana pe la 1:30!Apoi i-am dat sa pape si l-am pus la loc...Nu-mi mai amintesc cand s-a trezit dupa!
Si mie mi se rupe sufletul si l-as lua in brate la primul scancet,da' asta nu-i face nici un serviciu lui.Nu in viitor cel putin!Asta e meseria de mama!De multe ori tre' sa ne calcam pe inima si sa alegem ce-i mai bun pentru copil,nu ce-si doreste el neaparat sau ce ne dicteaza sufletele noastre slabe si induiosate!
Codritu,sa va fie de bine botezul!
Danielo,ai id-u meu de yahoo!De ce nu dai un beep?Aseara si io bantuiam pe-aici pe la 1,da' nu citeam pe forum!Mult succes si dezvatare usoara!
Clau,nu va paraseste mama mult,n-avea grija!Am vorbit la cablu si cica vineri mi-l instaleaza dincolo.Nu bag mana-n foc c-asa o sa fie,da' sper ca luni cel tarziu sa fiu la post!
Ino,kiss you,baby!Cre'ca se facu saptamana de cand nu-ti vazui cositele pe-aici!Sper ca sunteti bine!Pupa noricica mea frumoasa!
Sigur am uitat ceva sau pe cineva,da' ma asteapta cutiile nerabdatoare,plus vreo 10 masini de rufe de spalat.(Spal absolut toate hainutele,lenjeriile,perdelele si ce se mai poate spala inainde de-a ma muta)
Va pupacim cu drag pe toi si ne revedem curand!
Irina,veve & croko
pozici
Nedda spune:
Chiar asa mai mamici dragi! Credeti voi ca n-am incercat noi metodele de la inceput?? Dar Lara a urlat din prima clipa cand am lasat-o singura in patut. Chiar adormita bustean la tzatza si mutata in patutul ei se trezea si incepea... N-am avut ce sa-i fac. Si eu cred ca copiii sunt diferiti. Unora le place sa fie singuri altora nu, unora le place sa suga altora nu, unii vor biberonul sau suzeta iar altii nu, si tot asa.
Avem aici exemplul unei fetitze de aproape 5 luni: doarme toata ziua singurica si oriunde o aseaza parintii. N-are nici-o problema! Te uiti la ea cand se trezeste si ochisorii parca ii raman tot somnorosi, mai sta putin si adoarme iar! De cate ori mergem la vreun restaurant cu parintii ei nici nu se cunoaste ca au copil. Eu mananc ca vai de mine tanand-o cu o mana pe Lara care ar rasturna si ar trage tot de pe masa si ar sta numai in picioare si mai da din maini sa-mi apuce paharul cu apa si se mai intoarce sa se uite pe tavan sau sa apuce spatarul scaunului pe care stau si ma mai trage de par si i-o mai pasez lui taica-su si....si etc. - cred ca ati prins ideea - iar parintii fetitei prietene se uita la ea cum doarme si iar doarme!
Vreau sa va zic ca aseara era ora 23:30 cand in sfarsit Lara a adormit singura suspinand. Dar lucrul bun a fost ca s-a trezit la 3:30. (Pana atunci n-am putut sa dorm oricat am incercat.) Cand s-a trezit i-am dat tzatza si a adormit imediat dupa ce a supt. Apoi s-a mai trezit la 6:30 de dimineata si apoi iar la 9:00 si la 11:00 cand ne-am trezit amandoua si am inceput ziua. Ce vreau sa zic e ca parca niciodata n-a dormit asa mult si bine. Nu s-a agitat deloc iar trezirile au fost scurte si numai pentru a suge. Asta m-a facut sa imi adun inima care era bucati si s-o oblojesc acolo cum se poate ca sa mai incercam procedeul si in seara asta.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Veve, sa stii ca nu mai am YM ca am schimbat laptopul cand ne-am mutat din Boston. Dar o sa-l instalez iar si va dau de stire ca si-asa bantui cam in fiecare noapte pe internet. Tot pe la 2-3 dimineata ma culc.
Succes cu mutarea si sa te auzim cu bine de la noua locuinta.
LA MULTI ANI IULIA, ILINCA SI ALEXANDRU! Sa cresteti mari si cuminti si sa aveti parte de toate bucuriile vietii!
Nedda spune:
Codritu, felicitari pentru botez! Sa stii ca eu as vrea sa-i iau Larei un costumas frumos, poate un bostanel sau un costumas de printesa fiindca cred ca o sa fim musafiri de Halloween, dar daca nu gasesc ceva care sa-mi placa mergem in colindat si fara costum .
Clau, chiar asa, de ce a vomat Raul?
Kata, pai sa stii ca voi aveti copilasi prea cuminti! Apropo, vad ca si fiica-mea e interesata de lectura: tocmai "rasfoieste" un catalog de ceasuri de la Movado :)). Il ridica in aer, il gusta, il mototoleste, il bate cu jucaria, iar il gusta...Acum tocmai s-a lasat de lectura si vrea sa-mi guste laptopul si sa-mi traga cardul wireless din el in timp ce sta aproape in genunchi atarnata de mine incercand sa se ridice in picioare.
katalina spune:
S-a terminat cu vremea frumoasa aici! Si cu plimbarile de 1/2 de zi! E ceatza si urit!
F.bine, am atitea de calcat, nu se termina niciodata!
Clau', referitor la cei 9.000.000 nu exista nimic oficial, am studiat,doar zvonuri si zvonuri, deci nu-i nimic adevarat.Eu auzisem alt zvon, cum ca s-ar reveni la vechiul mod de calcul al CIC, 85%!!!
P.S. Holografii vin de 2 ori pe an la Focsani intotdeauna (e unu' la noi Oprisan, si crede ca Vrancea e mosia lui!, arunca cu banii de la buget pe zeci de formatzii de la Banica jr. pina la Blondy, HI&Q, Marcel Pavel, Voltaj,etc)!
Veve, sa ne revedem curind si cu bine.Pupicei la croko si veve(mika).
mariana, multe din noi asteptam de luni bune sa ne apara pozica la "fotomodel", lista e lunga, dar e o smecherie la mijloc, stiu citziva care au aparut in aceeasi saptamina(in care au trimis pozica), care-o fi secretul? Asa ca ...rabdare.
daniela, nu totzi copiii sunt la fel.Eu am un exemplu acasa!E o mare diferentza intre ei.Statzi linistite mai mamici, ca doar nu-i vina voastra ca cupilu' nu vrea sa faca nani singurel si la comanda! Dupa ce mi-a facut primu', meritam si io un copil cuminte(io nu i-am facut nimik, asa e el!).Pupicei Larei!
Ruprich, sa-ti traiasca baietzelul, sa fie sanatos, fericit, si sa aiba o copilarie frumoasa alaturi de mami si tati.
LA MULTI ANI!
ROBERT
Revin.papa
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
Mickyyy spune:
La multi ani Robert!!!
In sfarsit, am reusit sa-mi instalez programul si sa pun si eu ceva poze de la munte, dar nu stiu cat dureaza pana veti reusi sa le vedeti (ei zic juma de ora, dar tare mi-e teama ca e mai mult!).
Azi dimineata am fost cu moatza la control, avem 8.400kg si 69cm (desi eu cred ca are ceva mai mult ca n-a stat prea dreapta la masuratoare). Adica greutatea unui bebe de 9 luni si lungimea unuia de 8, asta la nici 7 luni .
Tot astazi vorbeam cu tati despre soarta celuilalt bebe si zicea ca daca am fi fost la casa noastra nu incapea loc de discutii, il pastram, ca si el mai vreau un bebe, dar sa avem totusi o situatie inainte de-al face, nu putem creste 2 copii intr-un apartament cu 2 camere si inchiriat pe deasupra. Asa ca daca se-ntampla o minune si ne luam casa in urmatoarea saptamana (normal ca sansele tind spre zero!!) sau macar ni se aproba creditul....poate mai incape loc de discutii...altfel......slabe sanse.
Hai ca revin ca mai aveam o gramada sa va povestesc si sa va raspund...dar lipseste o colega si tre sa fac ceva in locul ei si e urgent. Zbyeee!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
katalina spune:
Ce se-ntimpla? io am trimis msj. dupa Clau, si dupa mariana, si apare la 10.30, l-am trimis la 11.30, si mickyyy la fel
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Chiar...ce-i nebunia asta cu mesajele?? Ca imi cautam mesajul mai devreme si nu-l gaseam!!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
LauraFlo spune:
Buna iubitelor ! Copila mea a dormit toata noaptea !!! ( de la 10 la sase, urlet de foame, mancat, apoi somn pana la 8.30) Uraaaaa!
Bineinteles ca noi ne-am trezit in virtutea obisnuintei de vreo trei ori. Sper sa dureze!
Ieri ma plimbam cu BB si alaiul de rigoare, noi nu iesim niciodata singurele la plimbare, taticul BB-ului iese obligatoriu cu noi ( nu suporta sa stea singur ) si eventual una din bunici, iar cateodata matusa sau unchiul, si spre surprinderea mea am vazut una din mamicile de pe forum. Pana sa percutez eu de unde o stiu a disparut, dar oricum nu stiu daca as fi avut curajul sa ma duc la ea si sa-i spun: Buna, te stiu de pe forum, nu-i asa?
Inainte de a naste am incercat sa organizam o intalnire a mamicilor din Galati, dar n-am reusit. Poate reusim acum!
Toate urarile de bine pentru sarbatoritii de zilele acestea!
Se apropie nunta. Costumatia nu e gata, pantofi nu mi-am gasit, nu stiu cum o sa ma coafez.... dar am luat cadou la fini, am facut programare la coafor si lucrul cel mai important, sotul meu e pregatit: are costum, pantofi, cravata si moralul necesar, atat cat se poate ( tatal lui a murit pe 24 septembrie ).
Ieri 26 octombrie am implinit 2 ani de casatorie ! Am sarbatorit cu mama care ne-a adus tort si un brat de crizanteme, iar mai pe seara am profitat de faptul ca Daria a dormit toata noaptea.
Sper sa mai pot vorbi cu voi astazi. am o groaza de lucru la serviciu!
Pupici, LauraFlo