Miresele anului 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 11

Moiraine7 spune:
ma, oi fi io mai putin versata, da' nici mie nu-mi suna bine asta cu mamele de aranjara cadru erotic pt. copiii lor... ca in filme, as avea numa flash-back-uri cu fetzele lor, oriunde m-as intoarce..
brrrr...

alexuta81 spune:
Nu i-as spune cadru erotic ci cadru romantic...si cunoscandu-mi mama si mama viitorului sot mie mi se pare mai mult decat normal...Felicitari mamelor pentru idee si initiativa!

Degetzel spune:
Oricum... nu toti avem parinti care sa ne pregateasca asemenea surprize.. Eu o sa am asigurata o camera la hotel dupa nunta, asa ca am rezolvat cu aspectul asta, dar trebuie sa ma gandesc la "restul" surprizei ..
. In primul rand vestimentatia "de sub rochita"....daca ma intelegetzi ...
. Cred ca ar trebui sa-i acordam aceeasi atentie ca si rochiei !!! Unde gasim cele mai super desuuri .. ?
Va pupic !!

madadum spune:
ideea este ca tinerii miri au fost deosebit de surprinsi in sensul pozitiv de initiativa mamelor si asta este tot ce conteaza... acum fiecare isi cunoaste mai bine familia ...
o pozulica cu ei si cu noi gasiti in albumul meu
mada

ralucah spune:
Degetel iubita eu cred ca cel mai cool desu e pielea proprie si personala a miresei!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

bibyrox spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Degetel iubita eu cred ca cel mai cool desu e pielea proprie si personala a miresei!
CORECT!!!

Pai deja o sa fie rochia mare, mai ales ca e in iulie... desuu imi mai trebe mie? Sa mor de cald?

Pupici la miresici

"You only live once, but if you live right, once is enough!"

Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)

Degetzel spune:
Hi, Hi .. Ralucah... Toate la timpul lor... toate la timpul lor
, caci se ajunge si la "pielea proprie si personala a miresei", dar oare nu e mai interesant sa "admire pe etape" ?

toma_lly spune:
eu sunt de acord ca tre' sa fii sexi sipe dedesubt.
oricum nici prea imbracata nu tre' sa fii...
niste chilotei minusculi si super sexi + o piele fina = seductie
eu zic sa-i punem pe jarpe baieti...
toma_lly

ralucah spune:
Mey, nu mai "amagiti" bietii oameni! Dupa ce ca sunt obositi, voua va mai arde si de etape???? Pai poate adoarme "sefu" intre etape!!!
quote:
Originally posted by Degetzel
Hi, Hi.. Ralucah... Toate la timpul lor... toate la timpul lor
, caci se ajunge si la "pielea proprie si personala a miresei", dar oare nu e mai interesant sa "admire pe etape" ?
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

bibyrox spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Mey, nu mai "amagiti" bietii oameni! Dupa ce ca sunt obositi, voua va mai arde si de etape???? Pai poate adoarme "sefu" intre etape!!!
Seful o adormi dar subalternul...

PS: Raluca mai bine da-ne sfaturi!

Pupici grasi

"You only live once, but if you live right, once is enough!"

Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)