Bebelusi de mai-iunie 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Anacami, acum am citit. eu pun in max 1 litru de apa (mai putin) vreo 2 morcovi frumosi, o bucatica de telina, putin patrunjel radacina, pastarnac, un pic de ardei gras si le las sa fiarba. cand sunt aproape gata pun si jumatate de dovlecel (micut). nu-l pun de la inceput ca fierbe repede. de dat ii dau morcovul cu dovlecelul pisate cu blenderul. eu nu-i dau albitura ca stiu ca are gust mai rau. cand ii dadeam doar morcov se mai stramba. decand ii dau si dovlecel rade jumatate de castronas. si ar mai vrea dar ma opresc eu. zeama i-o dau cu biveronul dar nu se da in vant dupa ea. am incercat sa i-o dau cu lapte praf. in prima zi a baut. a doua nu a mai vrut. si nici nu vreau sa-i mai dau asa. imi inchipui ca e o porcarie. nici nu am avut curaj sa gust si pe principiu ce tie nu-ti place altuia nu-i face nu-i mai dau. vreau sa-i bag spanac zilele astea, cat se mai gaseste. am inteles ca in supa pot sa-i fierb si frunze de salata, spanac, nu stiu dar trebuie sa ma interesez cum e cu fasolea verde ca si asta mai e inca prin piata

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

'Naseara,

LA MULTI ANI LIA, VICTOR SI CODRIN!!!

Vanessa, eu stiu ca se poate da fasole verde fara probleme in supa. Eu deja mi-am pus pungulite mici de fasole verde si dovlecel, cat pt. o supa, in congelator pt. iarna.

Anacami, eu prima data in supa ii pun morcov, telina (f. putin, ca e prea tare ca aroma), pastarnac, patrunjel radacina, cartof si ceapa, morcovul e bine sa reprezinte 50% din cantitatea totala de legume. Dupa aia o sa adaug un pic de dovlecel, fasome verde, ardei gras...Se introduce cate putin in fiecare zi, prima zi 2 lingurie, a doua zi 4....s.a.m.d. De maine vreau sa incerc sa ii dau si eu iar, ca parca vad ca vrea papa.

Zaraza, am incercat in seara asta metoda ta. La 4 min. am cedat si m-am dus sa ii cant pana a adormit. Adevarul e ca a inceput sa urle de cum am pus-o in patutz, si era obosita tare. Oricum o sa fac si maine faza.

Irinel, sigur o sa stau numai cu gandul la ea. Cred ca o sa mor de dor. Oricum nu plec decat pt. 1 noapte daca e. O sa vad daca e pregatita pana atunci. Nu ma supar, cum as putea?

Alina, nu am inlocuit o masa cu sucul. Bea cam 50-75 ml de suc de mar si morcov, dimineatza, pe la 11. In seara asta i-am facut mar copt, dar nu prea a vrut. Vreau sa incerc intai cu supa de zarzavat totusi, ca daca ii dau toate dulci, mi-e frica sa nu refuze restul apoi. Cu ce ii dai lui Sebitza supa zeama?

Fete cu copii care se trezesc noaptea, si a mea se trezeste sa pape la 2 ore si apoi la 4-5 are chef de ras...Ce sa mai zic. S-or invata sa doarma toata noaptea?

Astea fiind spuse, va doresc o noapte buna si un somn usor, usor....

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Pupici la bb-lusii sarbatoriti azi (Lia, Codrin, Victor) ... dar mai ales Liutei ptr. prima jumatate de an!!!
Sa va traiasca si sa fie cu totii sanatosi si voiosi!!!

Noi am avut o zi super azi ... al nostru baiat a fost un dulcel cuminte de-mi venea sa-l pap de drag.
Am fost cu niste prieteni la Kipfenberg (prin apropiere) unde-i centrul geografic al Bavariei ... am urcat putin cu piciorul si am savurat ultimele raze de soare (maine se mai pare ca-i frumos, dupa care va veni frigul ... sper ca maine sa mai iesim cu copiii si cu "burticile" (doua gravidutze) la plimbare pe vremea asta buna). Copiii au luat masa in aer liber - un fel de picnic - si de atata aer mi-a papat baiatul tot borcanul de meniu ... pe la 5 a mai papat 100 g fructe si seara aproape tot borcanul de cereale ... sper sa se mentina sa mai puna si el putin pe el ... In rest a fost un dulcel, a inceput sa reactioneze si el la Hanna (de obicei se retragea) si mi-a adormit cu usurinta si la prietenii ns. acasa (deja imi faceam probleme ca o sa revenim la leganat) ... dar a mers usor, usor ... ce sa mai, un dulcel ... ptiu, ptiu, ptiu sa nu-l deochi. Incerc sa pun cateva poze si va anunt ... ca sa-i vedeti si voi pe cei doi pitici! :)
Gata, ma bag si eu in patut ca-s rupta ... sper sa aiba Cris o noapte buna ca ieri noapte a cam tinut-o pe Oma treaza ca nu a prea dormit ... tineti-mi pumnii ca oricum iar sunt racita si nu prea ma tin puterile ...
Va pupic!!! Pupici si la bb-ici pe curisor!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

buna fetele!1

Eu am intrat sa urez LA MUL TI ANI!!!!! LIA, VICTOR SI CODRIN
Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!!!!

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fetelor dragi,
va multumim mult de tot pentru urarile de "juma' de an" - sinteti niste scumpe:). am petrecut tare bine ziua (azi, duminica), lia a fost un ingeras cuminte si veselaaaaaa cit incape!
si multumim si de gindurile si cuvintele voastre asa de potrivite pentru nemo..... noi totdeauna o sa-l iubim -- dupa ce s-a 'intimplat', eu am fost ca scoasa din minti si am vrut sa 'desfac' acvariul. atunci sean mi-a amintit finutz ca inauntru mai sint 'shrimpy' si 'melc', asa ca l-am curatat si le-am rearanjat decorul de pietre si scoici al celor doi. cine stie, poate pe mai tirziu o sa primeasca si un al treilea rezident... dar mai incolo, nu chiar acum....
ma duc sa ma culc ca cre' ca-mi vine ciclul - nu ma doare, ci e asa, ciudat. dar nu rau. sa nu uit sa-mi pun tampon .

la multi ani iubitilor care-si implinesc azi luni la purtator!

mona si lia (24.04.2004)

poze lia mica www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie si costum dovlecel www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara Maria spune:

In primul rand, LA MULTI ANI LIA, CODRIN, VICTOR !!! Sa cresteti mari si cumminti si sa fiti o bucurie pentru parintii vostri.
Si acum, sa incerc sa recuperez si eu macar putin.

Monet, imi pare rau pentru pestisorul tau, dar lasa ca luati altul si o sa-l iubiti la fel de mult. Deja iti vine ciclul? Sper sa nu ai dureri. Chiar am auzit ca dupa nastere nu ar mai fi aceleasi dureri in timpul menstruatiei. Sa speram.

Irinusha, felicitari pentru Cris cel cumintel si sfios. Lasa ca ii trece lui sfiala si atunci sa vada Hanna.

Madutza, nu ca ma bucur, dar ma consolez si eu putin cand aud ca mai sunt si alti copii care se trezesc des noaptea. Mai, aseara s-a culcat mai devreme decat de obicei, adica la 9 si azi-noapte s-a trezit din ora in ora pana la 1 apoi nu a mai dormit pana la 4 apoi iarasi din ora in ora. Intr-o noapte eram ametita de atatea adormiri si treziri, abia adormeam ca ma trezea, nu stiu daca a mai dormit de o luna 3 ore legate noapatea. Si nu stiu cu ce gresesc caci inainte se trezea o data de doua ori pe noapte doar sa pape si acum ne terorizeaza. Se scoala, ii pun suzeta, se culca la loc si uite asa se duc noptile, nedormite. Gata, m-am descarcat.
Voiam sa te intreb, eu stiam ca morcovul fiert constipa, cum de se pune atat de mult morcov in supa? Eu i-am pus conopida, pastarnac, telina si mi-a spus doctorita sa ii pun si carnita de pui asa ca i-am pus si vreau sa spun ca nu prea ii place si are si senzatia ca se ineaca desi l-am facut cu pasator electric si le-am mai luat si la mana cu lingurita si i-am pus si zeama de la supita sa fie ca o crema. Nu stiu, la voi cum a mers la inceput, ca inceputul nostru nu prea pare promitator. Ah, morcov am pus la fiert in supita, doar ca nu i l-am pus in piure. Dar daca voi puneti, o sa pun si eu. Poate o sa-i placa mai mult cu morcov. Si vad ca voi nu i-ati introdus carnita. Mie de ce mi-o spus sa-i dau?

In legatura cu plecatul, Madutza, parerea mea personala este sa o lasi pe maini sigure si sa pleci. Nu o sa se intample nimic cateva zile cat esti tu plecata. In plus, daca o inveti cu bunica poate se mai reduce si dependenta fata de tine si o sa-ti mai poti lua si tu cateva ore libere cand simti nevoia. So, distractie placuta.

Vanessa, sunt de acord cu tine, daca nu ii place nu ii mai da, sunt sigura ca o sa gasesti sa ii dai si ceva ce ii place.

Irinel, vad ca si tu ai probleme cu trezitul des. Lasa tu, cresc ei mari si ii trezim si noi din ora in ora sa vada si ei cum este
Eu pe Alex l-am invatat sa doarma cu lumina stinsa singur in camera, acum dormim si noi in camera cu el, dar el doarme in patutul lui.

Sa nu uit, am facut si noi vineri vaccinul de 4 luni si Alex a plans atunci cand l-a facut dar in restul zilei nu am avut probleme cu el. I-am pus si supozitoare de Paracetamol pentru a preveni cresterea temperaturii si a fost totul ok. In rest, l-a cantarit si are 7 kg si 66 cm. Si s-a nascut cu 2,800 kg si 49 cm. Doctorita a spus ca este foarte bine. Si eu sunt foarte multumita. In general lui ii merge bine si este si cumintel. Aseara am fost in afara orasului la o terasa si a fost foarte cuminte si acolo si pe drum dus-intors.
Pacat ca ne-am stricat cu noptile. Speram ca o sa treaca cat de curand. Sper pentru toti beblusii nostri sa doarma mai bine noaptea.

Hai ca m-am lungit prea mult.
Sanatate multa si bebei cuminti si care dorm toata noaptea linistiti.

maria-Cristina si Alex (15 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetiliii!!!
Meyyy ce surpriza am avut acum de dimineta cand am deschis pc-ul si am dat pe pagina desprecopii.com!!!!!
Am vazut-o pe Liaaaa!!!!! E Liutza noastra in galeria fotomodelelor!!! Lia fotomodel!!!!
Bravoooo Lia!!! Arata-le ce frumoasa esti la toti!!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Victor (cu intarziere,ieri l-am omis)!

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Si eu am vazut-o pe LIA! E superba poza!

Sa urez un LA MULTI ANI! LIA, VICTOR si CODRIN.

Sa va spun ca am fost ieri in Botanica, la EXPOZITIA DE CRIZANTEME, a fost o zi superba. Am si pus poze in album, si va invit sa le vedeti.

Ma alatur si eu mamicilor care nu se odihnesc noaptea, Iustin ma trezeste si pe mine din ora in ora, dar vad ca inca rezist.

Madutza, cum te impaci cu noul mod de alimentatie? Iti prieste? De azi am inceput sa mananc si eu numai legume, fructe si alte minunatii care nu se depun. Vreau sa ma tin de dieta si sa slabesc vreo 10 kg, mai ales dupa ce m-am vazut cum arat in poze.

Sper sa am timp sa va citesc, ca ati fost harnicute, ca de obicei.Ne "vedem" mai dupa-amiaza!

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Si eu am vazut-o pe Lia! Pupici la fetitza frumoasa de la alta fetitza frumoasa.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput